**אני לא אפרסם כרגע את שם המוסך עד שסופית הוא יסרב לשלם, כרגע זה במו"מ
אז ככה - הכנסתי את האופנוע למוסך כלשהו (די מוכר, לא חאפרים) בגלל המכסה קלאץ' הדולף (שאני גרמתי לו לנזק, למי שעקב בפורום הטכני).
הבעיה הזאת תוקנה. האופנוע נוסע פיקס. שילמתי (הם אומרים שהם לא חייבו אותי על כל השעות עבודה למרות שקשה לי להאמין), קיבלתי את המפתחות ובאתי לעלות על האופנוע כשראיתי שהשלט למערכת אזעקה שבור ורואים שהוא קיבל מכה.
אף אחד שם לא שם לב שזה קרה תוך כדי העבודה.
השלט הוא של חברת Scorpio. אין יבואן בארץ, ושלט חדש עולה 109 דולר, משלוח 35, ובסופו של דבר 647 שקל כולל משלומ ומע"מ (אין דרך איביי).
הבחור שעשה את זה באותו זמן (חוויאר לצורך העניין) שהוא גם מנהל המוסך לא היה אז נסעתי הביתה אחרי שהראיתי לעובד אחר את הנזק ובדיוק דיברתי עם חוויאר בטלפון.
השלט היה על צרור מפתחות (שיש בו הרבה מפתחות) די ארוך עם טבעת (שאקל קטן). כשאני רוכב אני מוציא את המפתח של האופנוע ושם רק אותו בסוויץ' מכיוון שכל הצרור שורט את כל האזור שם, מתנפנף ברוח, וגם נופל קדימה וכשמצודדים את הכידון לאחד הצדדים מועכים את השלט יחד עם כל הצרור.
אין מצב שמכניסים את כל הצרור לסוויץ' ולא רואים שזה בעייתי. פשוט אין מצב. הוא ישר "נוזל" למטה ומפריע לכידון ולתפעול של האופנוע. המצב הטבעי של זה זה ליפול למטה לאזור הכידון ולהפריע.
כשדיברתי איתו היה לי ברור לגמרי מה קרה לשלט. בגלל הפס אפשר להבין בקלות שהוא קיבל מכה מהכידון, ולא נפל להם או משהו כזה. חוויאר אמר בדיוק את הסיבה הזאת (מתוך "ניחוש") אבל אמר שלא שם לב שזה קרה. תחליטו אתם אם הוא אומר אמת או לא.
חוויאר אומר שאני אשם בזה שלא אמרתי לו להפריד את המפתח מהצרור, ושזה ממש לא ברור שזה יכול לגרום נזק. הוא מוכן להשתתף בחצי מהעלות של כל הסיפור.
לדעתי אולי זה היה יכול להיות חכם מצדי לציין את מה שמובן מאליו בשבילי ובשביל כל אחד שמפעיל קצת שיקול דעת, וכנראה מונע את כל הסיפור, אבל אני לא יכול לחשוב על כל התרחישים שיכולים לקרות כשאני מכניס אופנוע למוסך, ואם הוא היה קצת פותח את העיניים ולא דופק את הכידון מצד לצד (כי השלט קיבל וואחד מכה והוא לא כזה שביר) אז זה פשוט לא היה קורה, ולדעתי זו נטו רשלנות שלו.
חשוב לי לציין שהשלט (היה) חדש לגמרי.
הדעה שלי היא כרגע להתעקש עד שאני מקבל את כל הסכום.
אני גם לא כל כך מרוצה מהטיפול עצמו שלקח 3 ימים (!!!!!) למרות שהוא יכל לעלות על הבעיה הרבה יותר מהר. אבל פחות רלוונטי אלינו.
מה דעתכם? אני הוזה שאני חושב שהוא אחראי לגמרי?
צירפתי כמה תמונות:
![]()