עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 40

אשכול: מחפש להתחדש בנייקד - אירופאים או יפניים?

Member
    אין עסקאות טובות על mt09 משומש. כולם רוצים 5-6 מעל המחירון. יש אחד שמוכר כלי 2015 ב5 מעל מחיר של חדש, וזה בלי שום תוספת (עבר טיפול הרצה..תודה באמת).
    כרגע כל כלי יד שניה הוא מרחק יריקה ממחיר חדש, לכן היום כנראה עדיף לקנות mt09 חדש. 2013 לא תמצא, וגם אם תהיה מוכן לשלם מעל המחירון והרבה.

בנוגע להבדלים בין האופנועים- זה אך ורק עניין שלך. בשימוש שלך. כמו שכתבתי, יש כאלו שלא יהיה אכפת להם שהמתלים של הmt לא כאלה טובים כי הם לא יגיעו ל"קצה" איתם.
    הסופר דיוק והטואנו נדירים מאוד= אם אני לא טועה ביד 2 יש טואנו אחד צהוב וסופר דיוק יש רק 2015. ושנייהם חורגים מהתקציב.

Z800 הוא הכי נפוץ מהחבורה, וגם סיכוי טוב שתמצא "מציאה"- יש מלא כלים כאלו בשוק מאובזרים בכל טוב.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matan27 צפיה בהודעה
    אין עסקאות טובות על mt09 משומש. כולם רוצים 5-6 מעל המחירון. יש אחד שמוכר כלי 2015 ב5 מעל מחיר של חדש, וזה בלי שום תוספת (עבר טיפול הרצה..תודה באמת).
    כרגע כל כלי יד שניה הוא מרחק יריקה ממחיר חדש, לכן היום כנראה עדיף לקנות mt09 חדש. 2013 לא תמצא, וגם אם תהיה מוכן לשלם מעל המחירון והרבה.

בנוגע להבדלים בין האופנועים- זה אך ורק עניין שלך. בשימוש שלך. כמו שכתבתי, יש כאלו שלא יהיה אכפת להם שהמתלים של הmt לא כאלה טובים כי הם לא יגיעו ל"קצה" איתם.
    הסופר דיוק והטואנו נדירים מאוד= אם אני לא טועה ביד 2 יש טואנו אחד צהוב וסופר דיוק יש רק 2015. ושנייהם חורגים מהתקציב.

Z800 הוא הכי נפוץ מהחבורה, וגם סיכוי טוב שתמצא "מציאה"- יש מלא כלים כאלו בשוק מאובזרים בכל טוב.
    דווקא יש סופרדיוק 2007, ויש אפריליה שחור 2011, ההעדפה שלי היא באמת כרגע לכיוון הZ800 (תיאמתי נסיעת מבחן, נראה מה עניינים) בגלל שיש עסקאות טובות שם... הסופרדיוק קורץ אבל אין לי מושג יותר מידי עליו חוץ ממה שקראתי בפורומים בחו"ל ונסיעת מבחן בטח שלא אשיג... (מדובר על 990)

בגדול אני לא בלחץ, אני מחזיק רכב עם הבת זוג שלי ואני יכול להסתדר, לוקח את הזמן ומחכה לנסיעות מבחן (עשיתי על הMT 07, קצת שיעמם אותי והרגיש לי מאוד זול) וכמובן לתגובות מאנשים שרוכבים על הכלים המדוברים.

CB1000R והZ1000 לא בתחום העניין, ההונדה לא יפה בעיניי והZ1000 קצת יותר מידי.... הB-King גם לא הסגנון שלי והוי מקס מדהים, אולי בתור אופנוע הבא, אבל עכשיו מחפש יותר בתחום הנייקד-ספורטיבי

Senior Member
    *נערך, לא שמתי לב שרשמת שלא מעוניין ב cb1000r.
    Tracer 900

אם תגדיל קצת את התקציב, יש ברוטלה 800 למכירה, בטוח שיתן לך הרבה יותר פאן וכח מרוב האופנועים שהוזכרו כאן.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי guccii800 צפיה בהודעה
    אם תגדיל קצת את התקציב, יש ברוטלה 800 למכירה, בטוח שיתן לך הרבה יותר פאן וכח מרוב האופנועים שהוזכרו כאן.
    לא יותר מz1000

Senior Member
    רוכב על z1000. אחלה מומנט בכל הילוך אבל הטואנו לדעתי יהיה חזק יותר

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של אסף זומר
    מה השאלה בכלל....
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

Junior Member
    אני בעד אירופאים, בניגוד אליך מעדיף דוקאטי !
    מכרתי החודש מונסטר 1100-evo שהיה אצלי 4 שנים, כלי מדהים !!!, וקונה נייקד אחר
    אם לא המונסטר, אז mv, או mt-09 חדש, לא סובל את המשקל של ה zדים

נ.ב: יש לי חבר שמוכר ברוטאלה 2014 במצב תצוגה, במחיר מעט גבוה יותר מהתקציב שלך, מדובר במנוע הטריפל הכי מטורף שקיים בעלום !!!

ליאור

תשמע הכנסת ברשימה אחת כמה אופנועים מדהימים לצד כמה אופנועים.
    אם כל הכבוד לmt ול z1000 הם רחוקים בהנאה ובהתנהגות מהאפריליה ומה ktm
    מהרשימה התקצבית שלך ה ktm 2007 שמוחזק אצל ברנש חייכן הוא היחיד ששווה מחשבה
    נכון שבתקציב הזה אתה יכול לקחת mt חדש, אם אתה מחפש שקט מבחינת אחריות.
    לגבי תקלות זה מאד לא מדוייק כי אני מכיר גם כמה בעלי יפניים שבילו לא מעט במוסך על בעיות חשמל ותקלות הזויות.
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

Senior Member הסמל האישי של torquser
    בכל השרשור לא עלתה סוגיית אחזקה, כנראה שלא בדקת כמה עולה אחזקה של טואנו.
    לפי התקציב שלך והצרכים כמו שציינת, אני הייתי קונה ג'יקסר נייקד חדש ורוכב אל השקיעה (גילוי נאות, כבר כמעט 6 שנים על אותו סוזוקי ברצף, אוהב אותם)

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי torquser צפיה בהודעה
    בכל השרשור לא עלתה סוגיית אחזקה, כנראה שלא בדקת כמה עולה אחזקה של טואנו.
    לפי התקציב שלך והצרכים כמו שציינת, אני הייתי קונה ג'יקסר נייקד חדש ורוכב אל השקיעה (גילוי נאות, כבר כמעט 6 שנים על אותו סוזוקי ברצף, אוהב אותם)
    הנייקד החדש המדובר של סוזוקי ה gsx עולה בערך 95k, זה לא בתקציב של הבחור, אלא אם התכוונת ל gsr .
    Tracer 900

Senior Member הסמל האישי של torquser
    ציטוט נכתב במקור על ידי paz צפיה בהודעה
    הנייקד החדש המדובר של סוזוקי ה gsx עולה בערך 95k, זה לא בתקציב של הבחור, אלא אם התכוונת ל gsr .
    gsr-750a

אין כמו הזד 800.
    אם זה העיצוב,המומנט,אמינות...
    מאוהב בכלי הזה.
    משקל? חרטא...איך שאתה משחרר קלאץ לא מרגישים ומתרגלים.

Member
    קודם כל האופנועים שרשמת הם לא ברמה אחת מההתחלה.
    הם מההתחלה מחירים שונים ורמות שונות.
    אני עם הgsr 750 כמעט שנה ומאוד מבסוט ממנו,רק בעיה אחת זה הברקסים שדועכים ברכיבה חזקה שיש כמה דרכים לפתור את הבעיה.
    חוץ מזה אחלה כלי,זול לתחזוקה יחסית צריכת דלק נורמלית ברכיבה רגועה ומספק כח ופאן.
    כמובן שיש טובים ממנו אבל זה רכיבת מבחן יכולה לפתור

Member הסמל האישי של Smi1ey
    אז ככה, אני בעליו של MT09 שמור בקנאות וחתיך להפליא, נוטף סקסיות ומאוד כוחני.

כבר עברתי איתו 6K+ ק"מ במהלך החצי שנה פלוס...
    רכבתי בעברי על כמעט כל האם וי אגוסטות וה-Z800 והנה ההתרשמות שלי:
    ה-Z800 אופנוע נהדר, לא חסר לו כוח, אוהב לשייט בכיף על מהירויות גבוהות ומרגיש כמו 'טנק שיושב חזק על הקרקע'.
    אופנוע תקציב אחרי הכל אבל מכלולים לא גרועים או משהו בסגנון. טובים פלוס ביחס לתקציב.

האם וי אגוסטה ברוטאלה 800, אופנוע איטלקי למהדרין... מגיע עם הכל הטוב - בלמי ברמבו, בולם אחורי של אוהלינס ועם תוספת של אלקטרוניקה מכובדת.
    ובקיצר, מכלולים בליגה אחת מעל ל-MT09 וה-Z800.
    אחד הדברים המדהימים בברוטאלה ובכלל בשאר האגוסטות זה הסאונד המטריף שמגיע מהמנועים החובבים סל"ד.

ימאהה MT09, אחת היציאות החזקות של ימאהה בעשור האחרון(!) אופנוע תקציב יפני (שמיוצר גם ביפן!), מאוד כוחני, קל משקל עם סאונד משגע.
    מה שיפה באופנוע שהוא מרגיש יותר חזק מאשר על הנייר, זאת בזכות המשקל ועצם העובדה שהוא 3 צילינדר בנפח 850 סמ"ק.
    המכלולים בסיסיים אך עושים ת'עבודה, אין מה להשוות אותו לברוטאלה 800 כי הוא אופנוע תקציב אחרי הכל, אבל גם לא נופל מה-Z800 ביותר מידיי.
    אם אתה לא לוחץ אותו חזק אז אין טעם לגעת בבולם האחורי (יש אפשרות להקשיח אותו משמעותית מאיך שהוא בא מהמפעל). אעיר שאתה יכול לקנות קיט אוהלינס ב-5K באיביי שמשדרג לו את הבולמים לליגה אחת מעל.
    2 הדברים המעניינים באופנוע זה תנוחת הרכיבה שמשדרת לא מעט פוזה יחד עם עיצוב "שייפי". הוא נכלל בתת-קטגוריה Hyper-Naked (סוג של הכלאה בין אופנוע היפר כמו ההיפרמוטארד של דוקאטי לבין אופנוע נייקד רגיל).
    והדבר השני הוא המנוע, מבין שלושתם הכי מהנה ה-MT09, מנוע דיי אלים שכל נגיעת גז קלה והגלגל הקדמי מתרומם או שהאחורי מפרפר במקום.
    והוא דיי פרקטי לשימוש יום יומי, יש לך 3 מפות הצתה מאוד שימושיות: B - מתאים לרכיבה מנהלתית (מוגבל ל-93 כ"ס בערך), STD - משמעותית חזק מה-B, מתאים לגיחות מהירות (113 כ"ס), A - מפה אלימה, כל נגיעת גז קלה ומורגשת היטב הצלפת שרשרת, מתאים למי שרוצה להשתולל בעיקר (115 כ"ס).
    ב-B אני משתמש בערך ב-55% מהזמן, ב-STD כ-40% וב-A כ-5%.

אז לסיכום:
    MT09 - לדעתי התמורה הטובה ביותר לכיס, מנוע מטורף, מכלולי תקציב סבירים.
    ברוטאלה 800 - ליגה אחת מעל ה-Z800 וה-MT09 אך עולה בהתאם, מכלולים ברמה גבוהה אך מנוע פחות מרגש מה-MT, סאונד מטריף ביותר(!).
    Z800 - עיצוב מוחצן ויפה, מנוע פלפל אך לא מרגש כמו הברוטאלה וה-MT, מכלולים קצת יותר טובים מה-MT09 (לא בהפרש ניכר), יותר אווירודינמי מהשניים.

ותמונה של ה-MT09 שלי
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות