ציטוט נכתב במקור על ידי DadOnWheels צפיה בהודעה
הוא לא צודק.
מדובר במשחק חשבונאי בלבד -
חברות הביטוח קיבלו את הזכות לגבות מס.
אבל, לא מוכנות לגבות את כל המס.
אז הם הקימו את "הפול" זרקו לשם את רוכבי ה-דו"ג, נהגים שכבר עשו X תאונות וכו'.
עכשיו הם "רווחיות" והוא "הפסדי".
גם הילדים שלי "הפסדיים" - לא מכניסים שקל הביתה, אבל צורכים... בלי עין הרע.

המפקחת גאה היום במכרז שביצעה בפנסיה ולפני כן היתה גאה גם בביטוח בריאות האחיד (רק שאף חברה לא ניגשה למכרז) ולא נדבר על הביטוח הסיעודי (צודקת וטועה... אבל זה סיפור אחר).

אם מישהו רוצה לדבר "עסקים" - לבטל את הפול וכל חברה שרוצה למכור ביטוח חובה - חובה עליה למכור ביטוח חובה לכולם.
טוב, X סייגים שמותר להכניס בהסכמת המפקח ("עשית כבר 4 תאונות, הרגת X אנשים וכו') כדי לא לבטח אדם או לקבוע לו סכום אסטרונומי.

לגבי כל יתר החסכונות שנתת ולמעשה פוגעים בהכנסה ממיסים, אני לא רואה מישהו במשרד האוצר שיתאבד על זה.
כמו שאמרתי, ללא שינוי ועוד מאותו הדבר. גם אצל המפקח על הביטוח וגם אצלך. אני רוכב מ 1992 וכבר עברתי אי אילו סבבים של עליות ביטוח ומאבקים. טחינת מים.
תיק הביטוח הדו"ג הוא אסון ביטוחי ואסון כלכלי.
עוד רגע קט, מישהו מהצד של חברות הביטוח והמפקח, יזכיר שוב את העמסה וכל הנהגים בפחיות שכולכם בונים עליהם יבינו שהם ממנים אותנו. נראה אותך מסביר לחבריך בשישי בערב למה הם צריכים לסבסד את רוכבי הדו"ג. בהצלחה.

לדו גלגלי יתרונות רבים בארצנו הקייצית לרוב. אבל במקום לדבר עם קובעי מדיניות על היתרונות אתה רוצה לנצח את המפקח על הביטוח ואת חברות הביטוח במגרש שלהן כשהמשחק מתנהל לפי החוקים שהם קובעים. בהצלחה גם בזה.

איללכא...ולפי האינטרוואלים, נפגש לשוחח שוב על ביטוח חובה ב 2022