היי,
יש לכם המלצה לאופנוע שהוא מספיק קשיש להיות מוגדר כאספנות ויכול להיות בסיס טוב לסופרמוטו?
הרעיון פה זה לחסוך במחיר הביטוח.
תודה
היי,
יש לכם המלצה לאופנוע שהוא מספיק קשיש להיות מוגדר כאספנות ויכול להיות בסיס טוב לסופרמוטו?
הרעיון פה זה לחסוך במחיר הביטוח.
תודה
בסיס טוב לסופרמוטו לא יכול ליישר קו אחד עם "אופנוע לאספנות".
אופנוע לאספנות הוא עד שנת 1986 כולל.
תוכל למצוא אולי ימאהה XT500 או הונדה XL500 שהגיעו ארצה "עם תייר". אבל חוץ מלהרוס אותם ממצבם המקורי בעצם ההסבה לסופרמוטו, לא תקבל הרבה. בטח שלא "בסיס טוב לסופרמוטו". מה גם, שאם מצבם של האופנועים טוב יחסית, הם לא ייסחרו בזול...
וחוצמזה, אם אתה מסב אותם לסופרמוטו, זו תהיה ממילא הסבה לא חוקית שבמקרה תאונה, יכולה לזכות בהתעלמות מצד חברות הביטוח (אי התאמה לתנאי הרישיון). ואם אתה מוכן לרכוב בסיכון הזה, אז מה בכלל איכפת לך מביטוח חובה? פשוט אל תעשה...(לא שאני ממליץ וכו'... זה פשוט מתבקש)
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
תודה כRובי
הבנתי את בעיתיות בנושא, נרד מהרעיון.
חשבתי... קיוויתי... אולי יש דרך להחזיק איזה סופרמוטו נחמד (לא משהו מקצועי) במחירי עלות שפויים.
תודה בכל זאת.
KTM 640 SM. אופנוע סופרמוטו מקורי מהיצרן, זול לקניה (ישן). כיפי, חזק, מקצועי לזמנו, אבל לא מתקרב לכלים חדישים. היה לי כזה, נהניתי מכל רגע (עד שנגנב).
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
כן. הרעיון פה זה פחות מחיר קניה ויותר עלות ביטוח.
אני לא יודע אם זה אפשרי בכלל תכנית ובירוקרטית אבל המחשבה היתה על איזה 250 שטח ישן שכבר נחשב אספנות. ואז פשוט לשדרג אותו מכנית. נניח להחליף מנוע בולמים ובלמיים בצורה חוקית.
השאלה אם זה אפשרי בכלל ואם זה משתלם.
כניראה שלא לפי מה שנאמר פה. אבל לשאול לא עולה כסף
כנראה שאני אחפש איזה 250 מודרני יותר.
סליחה על הגסות שלי, אבל.... מה עם חשמלי?
יש לזירו אופנוע סופרמוטו חשמלי.
ביטוח סופר זול.
זה משהו אחר לחלוטין.
תחשוב על זה, אולי הכיוון הזה יתאים לך
Sent from my H60-L12 using Tapatalk
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
חשמלי זה גם אופציה.
מצד אחד אני גם ככה לא משתמש באופנוע ביום יום. זה יותר משהו לסופשים ובשביל כיף.
הבעיה היא שאני גר בתל אביב בשכירות. ואין לי אפשרות לסדר עמדת טעינה נוחה כרגע. אולי בעתיד זה יהיה ראלי.
יש לך משהו על הכוונת?
אם זה אופנוע כביש [גלגלים קטני קוטר] זה עדיף.
ניתן להגביה ולעצב מחדש את הקונספט.
דבר איתי אם תצטרך עזרה.