5 חודשים זנ סביר לסוללה
קם בבוקר, לובש את כל הציוד, יוצא לחום, עולה על האופנוע, מסובב סוויץ, לוחץ על כפתור בשלט של האזעקה, מניע. אין כלום. בודק משבת, רגלית מורמת, לוחץ שוב על השלט, כלום.
לא נעים, למזלי הייתי בבית. אחרי הפעם הראשונה קניתי סוללות ספייר.
מאז מרץ השנה, החלפתי פעמיים סוללה.
בפעם הראשונה נסעתי למשרדים שלהם והחליפו לי את השלט ואת הרזרבי, אמרו שיש עדכון קושחה ולא לדאוג כי הסוללה עכשיו תחזיק שנה.
עכשיו החלפתי שוב, לא טרחתי להתקשר אליהם הפעם.
ככה זה אצל כולם?
למי שיש חוויות משלטים של אזעקות שונות מוזמן/ת לשתף.
5 חודשים זנ סביר לסוללה
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
אצלי יש אזעקה לא מזוהה .. לא יודע מה קרה, אבל הייתי צריך לצאת בעבודה לאיזה בדיקת שטח מהירה ... בטעות לחצתי על השלט בזמן שהאופנוע עבד, זה צפצף ... באותו רגע לא ייחסתי חשיבות.
כשבאתי לכבות את האופנוע, המתג הראשי נשאר על און ונאלצתי לכבות בכפתור הדימום האדום. מפתח האופנוע הפך ללא רלוונטי... האורות דלקו (אין כפתור כיבוי אורות).
טסתי למוסך, ושם הוא שיחק בכל הכפתורים של האזעקה... עד שהאופנוע כבה והאזעקה התאפסה...
ביקשתי שינתק כליל את האזעקה שכן זו לא הפעם הראשונה שהיא עושה לי בעיות... הוא אמר שאין מצב שהוא נוגע ומנתק אותה כי הוא לא מכיר את הדגם.
מאז, אני רוכב ללא סוללה בשלט כדי שבטעות לא תופעל שוב... מיותר לציין שיש לי סוללה בארגז למקרה ו ...
יש לי הזעקה האחרונה ולא ידעתי שיש שלט בכלל.
מה הוא עושה?
יש לי אפליקציה.
אם אני לא טועה אתה מדבר על הסוללה העגולה בתוך היחידה האדומה שהיא סוג של אימובלייזר עם לחיצה (ראיתי על אופנוע של חבר, לי יש את המערכת המקיפה שלהם, אין שלט יש אפליקציה ומוקד).
אלו סוללות שלא חיות מעבר לכמה חודשים במיוחד לא בשימוש יחסית אינטנסיבי בשלט רחוק כזה או אחר.
אז כל 3 חודשים לצפות שהסוללה תיגמר? בעסה.
אני לא עושה שימוש אינטנסיבי בשלט, בין 2-4 פעמים ביום.
כן זה סוג של אימובלייזר.
האפליקציה היא לא אימובילייזר?
היא עובדת כשאין קליטה בטלפון?
אימובילייזר כשמו כן הוא - משבת תנועה/ כשירות. מלבישים לך משהו על המערכת שמונע את האפשרות להניע את האופנוע בלי הניטרול ע"י האימובילייזר עצמו (השלט במקרה שלך).
במערכת המקיפה שלהם האפליקציה היא לא אימובלייזר אלא רק שירות מיקום והתראה אונליין (אם מישהו נוגע בכלי הטלפון יצפצף), ולמעשה עם המערכת המקיפה אין לך ON/OFF כי היא כל הזמן מחוברת למוקד, בנוסף אין מניעת הנעה כלומר בפריצת סוויץ רגילה הכלי יכול להניע, יש להם אפשרות כיבוי מרחוק שהם משתמשים בה כמעט בכל איתור.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 11-08-2016 בשעה 16:55.
וואלה מעניין. הייתי עם המערכת שלהם בערך שנה וחצי ולא זכור לי שהחלפתי משהו. אולי הם שינו שם שדברים.
יש מערכת חדשה שמחוברת לטלפון ,שדרוג של הישנה ואין צורך בשלט
שואל שוב מה שניר שאל.
מה קורה במצב שאין לך קליטה/נגמרה סוללה בנייד/גנבו לך את הטלפון?
יש כמה מערכות שונות ואתם עושים סלט בניהם.
בכל אופן דואדי לא הבנתי את השאלה לגביי איזה מערכת אתה שואל - למערכת עם השלט הפעלה כמו של פותח השרשור אין אפליקציה, כך שהקליטה בסלולרי שלו לא רלוונטית כך או כך.
במערכת המקיפה שפועלת 24/7 ואין הפעלה/ כיבוי ומגיעה עם אפליקציה, אם אין לי סוללה/ קליטה בנייד אז אני לא אראה את הכלי (המוקד כן) אבל הוא עדין דרוך כל הזמן מכיוון שאין הפעלה/ כיבוי, היא כל הזמן מחוברת למוקד.
אז מה שאני שואל הוא איך אני מניע את האופנוע ללא שלט שמכבה את האזעקה/מודיע למוקד שזה אני שנוגע באופנוע?
במערכת כמו שלו אם אין לך סוללה בשלט אתה לא יכול להניע כי האופנוע מנוטרל. במערכת כמו שלי אני לא מכבה או מדליק, המערכת עובדת כל הזמן ואין מניעה מהגנב (או ממני) להניע את הכלי כל עוד המוקד לא התערב.
לגביי להודיע להם שזה אתה או לא - הם לומדים את השגרה של הכלי שלך ואם יש משהו שנראה להם לא שגרתי או תקין הם ידברו איתך. מהנסיון שלי הם יעילים מאוד בקטע הזה.
על היעילות בנושא שמעתי מחבר.
אז אם הנייד שלך נגנב, הנעת ונסעת מהעבודה למקום אחר שהם לא מכירים?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk