תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: (כ"ע) מחפש המלצות ודעות על ציוד מיגון.

צפייה משולבת

(כ"ע) מחפש המלצות ודעות על ציוד מיגון.

שלום רב,

עוד חודש וחצי אני חוזר לישראל אחרי תקופה בגרמניה (שטוטגרט) ועקב המצב שנהדר של התנועה ומקומות החניה בישראל אני נעול על טוסטוס.
    בעבר רכבתי כ8 שנים על טוסטוס בתור שליח, ואני מסתכל לכיוון ג'וי רייד ודומיו (המלצות בתחום הזה גם יתקבלו בברכה)
    בניגוד לזמן שעבדתי בתור שליח, עכשיו אני גם משלם על הטוסטוס והביטוח ולהתקמצן על הקטנות הופך ליותר מיותר.

אני לא בטוח לגבי איזה ציוד בכלל אני רוצה לרכוש לטוסטוס, אבל הינה כמה מהמוצרים שאני מעוניין לרכוש והשגותיי לגביהן. אני אשמח לחוות דעת.

קסדה - כרגע יש בלואיס סייל סוף שנה והקסדות שם ב10-30 אחוז הנחה. כרגע אני מסתכל לכיוון קסדה מלאה של Shark או Nolan, אבל השיקול העיקרי הוא נוחות ופחות המותג. להרכבה אני אתן לאישה לבחור מה נוח לה, אבל אני מסתכל על 3/4 או על נפתחת.
    דיבורית - יהיה ממש נחמד להוסיף דיבורית לקסדה. אם היא תהיה אלחוטית - מעולה, אבל כל דבר שאפשר לנהל איתו שיחת טלפון יספיק. (תקציב - עד 500 שקל)

מיגון -
    *כפפות - קיץ בקמצנות, חורף פחות בקמצנות.
    *מעיל - בקיץ גם לי וגם לרוכב מגן גב או צבי צב (המגן פרונט משמעותי בטוסטוס?), בחורף מעיל רכיבה בשבילי. אני לא סגור על איך לבחור מעיל ואשמח להמלצה על מעיל עם המגנים הדרושים, לא כבד מידי, ובמחיר של עד 200 יורו.
    *מכנסיים - יש כמה אטומות למים, אבל לא משהו יעודי

מיגון לטוסטוס-
    *מנעול דיסק - יש את אבוס גרניט, אבוס מצפצף ואת האבוס הפשוט. אני נוטה לכיוון האבוס המצפצף, כי האבטחה הכי טובה לטוסטוס זה לא מנעול דיסק אלא אלת בייסבול בשלוף ורגליים זריזות.
    *שרשרת - גם אבוס?

דברים אחרים-
    *ארגז - כמה עולה בישראל סטנד לארגז והאם יש הגיון בלהביא ארגז איתי מגרמניה בהנחה שאני צריך אותו מספיק גדול בשביל להכיל פיצה משפחתית?
    *סטנד לפלאפון - יש לי Note4 (של סמסונג), איזה סטנד מומלץ בשבילו? אופציה חלופית היא דיבורית אלחוטית ולשים את הפלאפון בתא \ כיס, אבל תצוגה של הוויז נשמע מגניב

תודה רבה :-D

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    ברוך הבא,
    1. אז מה הקשר לגרמניה? זה שאתה שם, לא משנה כלום חוץ מהמחיר בהשוואה לארץ.
    לכן ערכתי את הכותרת.
    2. בתקציב הזה שאתה מוציא על מיגון...אל תרכב.
    3. מה זה משנה על מה אתה רוכב? מיגון זה מיגון.
    4. אחרי שערכתי את הכותרת, חשבתי לעצמי...
    לא עשית שום חיפוש, יש עשרות אשכולות בנושא ציוד מיגון,
    תתחיל בלקרוא אותם ותמשיך משם.
    בנתיים אני לא נועל...אבל מדגדג לי באצבע.
    נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 12-08-2016 בשעה 17:22.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    אין לך מה לחפש פה המלצות כי המותגים של לואיס לא נמכרים ולא מוכרים פה בארץ. פשוט כנס לחנות עם האשה וקנה כל מה שהזכרת שיתאים לך לתקציב ויהיה לך נוח. כל מה שתשמור לקנייה בארץ יעלה לך כפול. אני רוכב על קטנוע עם מיגון מלא כולל דברים שלא הזכרת כמו מגפיים. דווקא על מיגון קיץ הייתי משקיע יותר כי הוא ישמש אותך רוב הזמן. זה ציוד הקיץ שלי: http://fullgaz.co.il/forums/showthre...9C%D7%95%D7%9D במיגון לאופנוע אני פחות מתמצא אבל מניסיוני מנעול דיסק זה הדבר הכי פחות יעיל שיש.

ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    ברוך הבא,
    1. אז מה הקשר לגרמניה? זה שאתה שם, לא משנה כלום חוץ מהמחיר בהשוואה לארץ.
    לכן ערכתי את הכותרת.
    2. בתקציב הזה שאתה מוציא על מיגון...אל תרכב.
    3. מה זה משנה על מה אתה רוכב? מיגון זה מיגון.
    4. אחרי שערכתי את הכותרת, חשבתי לעצמי...
    לא עשית שום חיפוש, יש עשרות אשכולות בנושא ציוד מיגון,
    תתחיל בלקרוא אותם ותמשיך משם.
    בנתיים אני לא נועל...אבל מדגדג לי באצבע.
    שבוע טוב ותודה על היחס,

1. משנה שאני מגיע לסניפים הפיזיים. המקסימום ציוד רכיבה שקניתי בישראל הוא מעיל רוח מהמאכר בחניה של בורסת היהלומים. מהאשכול שקראתי פה בנוגע ליבוא זה נראה לי מסובך וכאב ראש.
    כמו כן, אני פחות פתוח לקניה של מוצרים מסויימים מחנויות בישראל, ואני יכול להגיע לכל חנות אחרת באזור בגרמניה.
    חוץ מזה, זה חלק מהסיפור ואני לא באמת יודע כמה הוא משמעותי או לא.

2. אני לא מבין אם זה יותר מידי או פחות מידי.

3. יש הבדל בין הרלי שעף עליך ובין מובי שעף עליך. אבל אני מבין מה אתה אומר. השימושים שלי הם רובם ככולם נסיעה עירונית ואני נהג יחסית זהיר עם נסיון רב בנפילות (2 החלקות משמעותיות עם הטוסטוס והמון המון החלקות ונפילות עם כלים לא ממונעים)
    החלקים שאני יודע שנפגעים אצלי הכי הרבה הם הכפות ידיים, כתפיים ואגן. כדי לחסוך את המיגון אגן שנראה לי לא נוח אני מעוניין להחליף במיגון גב טוב ולשנות טיפה את שיטת ההחלקה שלי.
    מכנסי רכיבה ונעלי רכיבה כרגע לא בתכנון, אני מעוניין באופציה להכניס את הציוד מתחת למושב ולהיות מוכן למצב ריצה (ספורטיבית) בזריז. להוריד מעיל וקסדה זה משהו אחד, להחליף מכנסיים ונעליים זה סיפור אחר לגמרי.

4. קראתי את החוקים ואת האשכולות שנעוצים. לא חיפשתי את כל הפורום עדיין, זה תהליך ארוך ואני פה יומיים.
    עברתי בינתיים על לא מעט פתילים ולמדתי הרבה, אך לא מצאתי הרבה שמות ודגמים.
    אם יש לך המלצות לכיוון לחפש בו או אשכולות מומלצים אני אשמח מאוד לקרוא שם.

ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    אין לך מה לחפש פה המלצות כי המותגים של לואיס לא נמכרים ולא מוכרים פה בארץ. פשוט כנס לחנות עם האשה וקנה כל מה שהזכרת שיתאים לך לתקציב ויהיה לך נוח. כל מה שתשמור לקנייה בארץ יעלה לך כפול. אני רוכב על קטנוע עם מיגון מלא כולל דברים שלא הזכרת כמו מגפיים. דווקא על מיגון קיץ הייתי משקיע יותר כי הוא ישמש אותך רוב הזמן. זה ציוד הקיץ שלי: http://fullgaz.co.il/forums/showthre...9C%D7%95%D7%9D במיגון לאופנוע אני פחות מתמצא אבל מניסיוני מנעול דיסק זה הדבר הכי פחות יעיל שיש.
    אני מחפש המלצות פה כי המזג אויר בגרמניה הוא לא המזג אויר בישראל ומצב גניבות הרכב שונה לחלוטין (אני משאיר את המפתחות בסוויץ' של האוטו כבר שנתיים, יש מצב שקצת שחכתי איך זה בישראל).

נראה שכפפות קיץ יצטרכו קצת יותר תקציב ממה שתכננתי, אבל יש עכשיו מבצעים טובים. הבנתי שיותר בטיחותי כפפות עור מאשר בד.
    לגבי מעיל, אני מסתכל לכיוון Fastway Touring II בתוספת מגן גב. כמה משמעותי ההבדל בין רמת בטיחות 1 ל2 במגני גב?

גם אני סקפטי לגבי מנעולי דיסק, אבל כשאין לאן לקשור את הקטנוע בעצירות קצרות אני חושב שמנעול דיסק טוב מכלום. יצא לי כבר שילדים דפקו לי את הטוסטוס של השליחויות כדי להצית אותו בואדי. עם מנעול דיסק הם לא היו גוררים אותו כל כך רחוק, מה שאולי היה חוסך לי שעתיים וחצי של מרדף רגלי ברחובות.
    אני נוטה לכיוון המנעול שמצפצף כדי שאני אוכל לרדת למטה מהר יותר במקרה של התעסקות.
    בבית וביעד מועדף אני אדאג שיהיה מקום מעולה לקשור בשרשרת, ואם לא יהיה אז אני אוסיף תחנת עגינה.

תודה שוב ושבוע מעולה לכם :-)

לא יודע כמה זה מעניין מישהו, אבל זה מה שבסוף רכשתי:

קסדה:
    https://www.louis.de/en/artikel/mtr-...list=219605164

בוף מגן UV

מעיל:
    https://www.louis.de/en/artikel/vanu...list=219605915 (מגיע עם מגני כתפיים ומרפקים, הוספתי מגן גב Supershield צהוב סטנדרטי, רמה 2)

מכנס:
    https://www.louis.de/en/artikel/vanu...list=219605915 (מגיע עם מגיני אגן וברכיים)

כפפות:
    https://www.louis.de/en/artikel/vanu...list=219607645

מבחינת מיגון לקטנוע קניתי שרשרת נורמטיבית של ABUS, חישוק ברזל לקשור אליו את השרשרת של ABUS וכיסוי אפור פשוט. לא היה את המנעול דיסק המצפצף הזול יחסית, אותו אני עוד צריך לרכוש.

מקווה שהציוד יעשה את העבודה :-)
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    נראה טוב!
    תתחדש הציוד נראה איכותי ויפה. תעדכן גם אחרי רכיבה בתנאי הארץ - כמו שהגדרת יפה.

מנעול דיסק עם אזעקה פה בארץ - אני ממליץ לך על xena. מוכר אותה גולש פה בשם כלבוטקס . איש הגון וישר. מנסיון.

ועוד מילה, ברשותך, על נעלי/ מגפי רכיבה: הפגיעה בקרסול היא מהנפוצות בתאונות דו"ג. לנעל עם מיגון ייעודי יש ערך שלא יסולא בפז(!) ומחירם לא גבוה כבעבר.

אם תבקר אצל כלבוטקס בחנות - תבדוק גם את זה..לא תתאכזב.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Senior Member
    נראה מיגון רציני, ממליץ גם על נעל/מגף.
    לקיץ הבא כדאי לך לרכוש מעיל קיץ/רשת, וכפפות קיץ בלתי אפשרי לרכב כאן עם מעיל רב עונתי בקיץ.
    Tracer 900