שבוע טוב ותודה על היחס,
1. משנה שאני מגיע לסניפים הפיזיים. המקסימום ציוד רכיבה שקניתי בישראל הוא מעיל רוח מהמאכר בחניה של בורסת היהלומים. מהאשכול שקראתי פה בנוגע ליבוא זה נראה לי מסובך וכאב ראש.
כמו כן, אני פחות פתוח לקניה של מוצרים מסויימים מחנויות בישראל, ואני יכול להגיע לכל חנות אחרת באזור בגרמניה.
חוץ מזה, זה חלק מהסיפור ואני לא באמת יודע כמה הוא משמעותי או לא.
2. אני לא מבין אם זה יותר מידי או פחות מידי.
3. יש הבדל בין הרלי שעף עליך ובין מובי שעף עליך. אבל אני מבין מה אתה אומר. השימושים שלי הם רובם ככולם נסיעה עירונית ואני נהג יחסית זהיר עם נסיון רב בנפילות (2 החלקות משמעותיות עם הטוסטוס והמון המון החלקות ונפילות עם כלים לא ממונעים)
החלקים שאני יודע שנפגעים אצלי הכי הרבה הם הכפות ידיים, כתפיים ואגן. כדי לחסוך את המיגון אגן שנראה לי לא נוח אני מעוניין להחליף במיגון גב טוב ולשנות טיפה את שיטת ההחלקה שלי.
מכנסי רכיבה ונעלי רכיבה כרגע לא בתכנון, אני מעוניין באופציה להכניס את הציוד מתחת למושב ולהיות מוכן למצב ריצה (ספורטיבית) בזריז. להוריד מעיל וקסדה זה משהו אחד, להחליף מכנסיים ונעליים זה סיפור אחר לגמרי.
4. קראתי את החוקים ואת האשכולות שנעוצים. לא חיפשתי את כל הפורום עדיין, זה תהליך ארוך ואני פה יומיים.
עברתי בינתיים על לא מעט פתילים ולמדתי הרבה, אך לא מצאתי הרבה שמות ודגמים.
אם יש לך המלצות לכיוון לחפש בו או אשכולות מומלצים אני אשמח מאוד לקרוא שם.
אני מחפש המלצות פה כי המזג אויר בגרמניה הוא לא המזג אויר בישראל ומצב גניבות הרכב שונה לחלוטין (אני משאיר את המפתחות בסוויץ' של האוטו כבר שנתיים, יש מצב שקצת שחכתי איך זה בישראל).
נראה שכפפות קיץ יצטרכו קצת יותר תקציב ממה שתכננתי, אבל יש עכשיו מבצעים טובים. הבנתי שיותר בטיחותי כפפות עור מאשר בד.
לגבי מעיל, אני מסתכל לכיוון Fastway Touring II בתוספת מגן גב. כמה משמעותי ההבדל בין רמת בטיחות 1 ל2 במגני גב?
גם אני סקפטי לגבי מנעולי דיסק, אבל כשאין לאן לקשור את הקטנוע בעצירות קצרות אני חושב שמנעול דיסק טוב מכלום. יצא לי כבר שילדים דפקו לי את הטוסטוס של השליחויות כדי להצית אותו בואדי. עם מנעול דיסק הם לא היו גוררים אותו כל כך רחוק, מה שאולי היה חוסך לי שעתיים וחצי של מרדף רגלי ברחובות.
אני נוטה לכיוון המנעול שמצפצף כדי שאני אוכל לרדת למטה מהר יותר במקרה של התעסקות.
בבית וביעד מועדף אני אדאג שיהיה מקום מעולה לקשור בשרשרת, ואם לא יהיה אז אני אוסיף תחנת עגינה.
תודה שוב ושבוע מעולה לכם :-)

ציטוט ההודעה בתגובה