אין מחלות,מה שהיה [מגנטו נשבר מעצמו]תיקנו.
חלקי מנוע בערימות מהאחים גרים.
לפעמים נגנב בגלל חוסר חלקי מעטפת.
צריכת דלק 17:1,נמכר מ-94',אמינות של סובארו כל עוד אתה מטפל כמו שצריך.
כנראה לקראת רכישת kle500 שנים 05-07, ראיתי שמחירון לוי יצחק מתחיל מ12,200 לשנת 2005 ומגיע ל14.200 לשנת 2007.
המחירים באתר יד 2 מתחילים מ19,000! האם הגיוני? כמה כן כדאי לשלם ועדיין לא אפסיד יותר מידי במכירת הכלי בעוד, נגיד, שנה?
מעבר לעניין המחירים, רציתי לשאול חוות דעת כללית על הכלי, איזה מחלות יש לו, מה כדאי לבדוק לעומק לפני הקנייה, מה צריכת הדלק שלו, זמינות ועלות חלקים במקרה של תקלה, בכלל כל מידע שיש לכם על הכלי אשמח לשמוע.
אני ירושלמי ואין כלים למכירה באזור, אם אסע לתל אביב/ מרכז, איפה לבדוק אותו?
תודה לעונים!
אין מחלות,מה שהיה [מגנטו נשבר מעצמו]תיקנו.
חלקי מנוע בערימות מהאחים גרים.
לפעמים נגנב בגלל חוסר חלקי מעטפת.
צריכת דלק 17:1,נמכר מ-94',אמינות של סובארו כל עוד אתה מטפל כמו שצריך.
אני גם ממליץ מאוד.
כלי כיפי ומאפשר טיולים ארוכים עם ירידות לשטח קל.
לי יש 99 חצי שנה בשימוש די יומיומי ובינתיים אין שום בעיה.
אגב, אם תצטרך, יש לי הרבה מאוד חלקים (כמעט אופנוע שלם מפורק).
אני גם בירושלים אם תרצה נסיעת מבחן...
אחלה כלי, נוח מאוד לרכיבה ולהרכבה. אמין וידידותי, וכמו שרשם הגדול מלמעלה יש שפע חלקי חילוף.
בזמנו לפני שקניתי את שלי נאמר לי לשים לב לסעפת הפליטה והדוד בשל נטיה לרקבון וחורים.
יש היצע מאוד גדול ולכן אני ממליץ לראות מספר כלים כדי לקבל מושג מהו מצב טוב לדגם הזה ולא לקנות את הראשון שאתה רואה. אחרי שראית כמה שנראו לך סבבה קח את הטוב מביניהם לבדיקה.
שלי היה 2004, הדגם שלפני הממיר הקטליטי והיה זריז מאוד. עד כמה שביררתי אז, אחרי שנת 2004 ותוספת הממיר הקטליטי המנוע מעט נחנק אבל כאמור רכבתי רק על שלי ולכן איני יודע האם זהו המצב בכלים משנתונים מתקדמים יותר.
הבעיה היחידה שהייתה לי בכלי הייתה שריפוד המושב היה מחליק בשל החומר ממנו היה עשוי. החלפת הריפוד פתרה את הבעיה.
לסיכום- אחלה אופנוע. אני ממליץ.
![]()
רק לאחר שיעלמו כל בעלי החיים, אחרון העצים יכרת ולא ישארו עוד מים, יבין האדם שכסף אי אפשר לאכול.
יש אופנוען מהיר מאלי פנגס?
אופנוע טוב מאוד..היה ברשותי אחד משנת 2005 תקופה לא קצרה..הפגין אמינות גבוהה. נמכר לחבר שלי שגם נהנה ממנו בצורה יפה..חרש עליו הרבה יותר ממני, אז הגיל קצת נתן את אותותיו בתקלות ספורות לא ממש צפויות, אבל התיקונים היו בזול יחסית.
קניה נכונה למתחיל, או למי שרוצה לחזור לאופנוע פשוט לא יקר וטוב.
אופנוע טוב. קח בחשבון שחובה לרפד מחדש את המושב אחרת הוא מאד לא נוח.
האם האופנוע יתאים גם לרוכב בגובה 1.69 ?
או שיתקשה להגיע לרצפה?
נערך לאחרונה על ידי natio2; 19-07-2015 בשעה 10:38.
רק לאחר שיעלמו כל בעלי החיים, אחרון העצים יכרת ולא ישארו עוד מים, יבין האדם שכסף אי אפשר לאכול.
והגעת עם הרגליים לרצפה ?