שומעים ממש ממש טוב. אין רעשי רוח בכלל ממה שבדקתי (רק עירוני עד בערך 70-80). הווליום הנמוך טיפה נפגע, ז"א אם אני מדבר אל המצלמה (בערך מטר) אז שומעים חלש אבל כשמגבירים במחשב זה סבבה. אפשר לשים פחות שכבות, אני שמתי בערך 6.
איך האיכות של הקול?
שומעים ממש ממש טוב. אין רעשי רוח בכלל ממה שבדקתי (רק עירוני עד בערך 70-80). הווליום הנמוך טיפה נפגע, ז"א אם אני מדבר אל המצלמה (בערך מטר) אז שומעים חלש אבל כשמגבירים במחשב זה סבבה. אפשר לשים פחות שכבות, אני שמתי בערך 6.
נערך לאחרונה על ידי mudale222; 29-10-2016 בשעה 15:08.
איזה הגזמה.
אני שמתי על הקונטור שלי פלסטר.
וזהו.
בפלסטר עצמו יש חתיכת ספוג קטנה שעושה פלאים
Sent from my MI 3W using Tapatalk
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
חחחח, וואי פלסטר... הרגת אותי
אני מקווה שזה ברור לכם שזה לא יחזיק יותר מכמה ימים... (בטח ובטח שלא בגשם).
ככה כבר מעל שנתיים.
כולל גשם, שטח, ואפילו שתי נפילות
Sent from my MI 3W using Tapatalk
בברכה,
SM26
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
בברכה,
SM26
שמע זה הזוי שזה לא נפל עד עכשיו.. פלסטרים על הגוף מחזיקים בחסד איזה יומיים בלחץ.. אז הייתי מצפה שבגשם ראשון עם רוחות של 100 קמ"ש זה יעיף את זה בשנייה....
בברכה,
SM26
זה גורם לי לתהות מה הבעיה שלהם לשים מיקרופון נורמלי, אם אפילו פלסטר עושה את העבודה, מרגיש לי כמו זלזול.
קודם כל, זה ככה בכל מכשיר שיש לו מיקרופון, למשל מצלמות וטלפונים.
דבר שני, פלסטר טיפה משפר את הבעיה אבל בטח שלא פותר אותה. חוץ מזה, הוא גורם למיקרופון להיות פחות רגיש.
לבסוף, רוב המצלמות האלה לא מיועדות לאופנועים אלא לפעילויות הרבה יותר איטיות עם פחות רוח.
אתה רוצה לעשות פילוח סטטיסטי של כמה אנשים משתמשים במצלמות האלה בצניחה חופשית לעומת סקייט בורד?