שלום,
אני נוסע לניו יורק שבוע הבא וחשבתי לנצל את ההזדמנות לקנות קסדה חדשה (ואולי עוד כמה דברים... ). מישהו מכיר חנויות לציוד באזור ויכול להמליץ? האם יש דברים שאני צריך לקחת בחשבון כשאחזור לארץ מבחינת הקדסה? (מכון התקנים, מכס וכו')
שלום,
אני נוסע לניו יורק שבוע הבא וחשבתי לנצל את ההזדמנות לקנות קסדה חדשה (ואולי עוד כמה דברים... ). מישהו מכיר חנויות לציוד באזור ויכול להמליץ? האם יש דברים שאני צריך לקחת בחשבון כשאחזור לארץ מבחינת הקדסה? (מכון התקנים, מכס וכו')
1. תגדיר ניו-יורק (מדינה לא קטנה וכך גם העיר). ככלל אם אתה נייד/רכבת, תוכל לנסוע בסמוך לניו יורק לפנסילווניה בה יש את Revzilla שזו גם חוויה אם כי לאו דווקא מצדיקה את המרחק. תלוי בזמן שיש לך.
2. אם אתה יודע איזו קסדה אתה מחפש ויש אותה בארץ, אז תמדוד אותה כאן ואז תזמין אונליין למלון או היכן שלא תהיה (תוודא מול המוכר שיש שרות משלוחים רשום מהיר או דרך שירות הפריים של אמאזון וכיו״ב). מניסיון, אתה תמצא אונליין מחירים עדיפים מברוב החנויות.
3. אם אתה מגיע עם הקסדה (שלא באריזה), לרוב לא יעצרו אותך. ככל וכן, יש בפורום שרשורים לגבי הפרוצדורה לאישור מכון התקנים, מכס וכו׳).
4. הייתי רוכש קסדת Shoei שעומדת גם בתקן ארופאי ומקטין את הסיכויים לכאבי ראש שהקסדה לא תגן עליך מפניהם...
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 26-08-2016 בשעה 20:20.