שלום רב,

עוד חודש וחצי אני חוזר לישראל אחרי תקופה בגרמניה (שטוטגרט) ועקב המצב שנהדר של התנועה ומקומות החניה בישראל אני נעול על טוסטוס.
בעבר רכבתי כ8 שנים על טוסטוס בתור שליח, ואני מסתכל לכיוון ג'וי רייד ודומיו (המלצות בתחום הזה גם יתקבלו בברכה)
בניגוד לזמן שעבדתי בתור שליח, עכשיו אני גם משלם על הטוסטוס והביטוח ולהתקמצן על הקטנות הופך ליותר מיותר.

אני לא בטוח לגבי איזה ציוד בכלל אני רוצה לרכוש לטוסטוס, אבל הינה כמה מהמוצרים שאני מעוניין לרכוש והשגותיי לגביהן. אני אשמח לחוות דעת.

קסדה - כרגע יש בלואיס סייל סוף שנה והקסדות שם ב10-30 אחוז הנחה. כרגע אני מסתכל לכיוון קסדה מלאה של Shark או Nolan, אבל השיקול העיקרי הוא נוחות ופחות המותג. להרכבה אני אתן לאישה לבחור מה נוח לה, אבל אני מסתכל על 3/4 או על נפתחת.
דיבורית - יהיה ממש נחמד להוסיף דיבורית לקסדה. אם היא תהיה אלחוטית - מעולה, אבל כל דבר שאפשר לנהל איתו שיחת טלפון יספיק. (תקציב - עד 500 שקל)

מיגון -
*כפפות - קיץ בקמצנות, חורף פחות בקמצנות.
*מעיל - בקיץ גם לי וגם לרוכב מגן גב או צבי צב (המגן פרונט משמעותי בטוסטוס?), בחורף מעיל רכיבה בשבילי. אני לא סגור על איך לבחור מעיל ואשמח להמלצה על מעיל עם המגנים הדרושים, לא כבד מידי, ובמחיר של עד 200 יורו.
*מכנסיים - יש כמה אטומות למים, אבל לא משהו יעודי

מיגון לטוסטוס-
*מנעול דיסק - יש את אבוס גרניט, אבוס מצפצף ואת האבוס הפשוט. אני נוטה לכיוון האבוס המצפצף, כי האבטחה הכי טובה לטוסטוס זה לא מנעול דיסק אלא אלת בייסבול בשלוף ורגליים זריזות.
*שרשרת - גם אבוס?

דברים אחרים-
*ארגז - כמה עולה בישראל סטנד לארגז והאם יש הגיון בלהביא ארגז איתי מגרמניה בהנחה שאני צריך אותו מספיק גדול בשביל להכיל פיצה משפחתית?
*סטנד לפלאפון - יש לי Note4 (של סמסונג), איזה סטנד מומלץ בשבילו? אופציה חלופית היא דיבורית אלחוטית ולשים את הפלאפון בתא \ כיס, אבל תצוגה של הוויז נשמע מגניב

תודה רבה :-D