עמוד 4 מתוך 11 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 161

אשכול: מנוע חדש להארלי-דיווידסון – בנפח 1,750 סמ"ק

Senior Member
    שושנים יקר.
    אם הייתי יבואן ארלי הייתי נותן לך יד חופשית בניהול המחלקה.
    מרגישים את האהבה שלך למותג הזה.
    לחזור כל ערב עם אמרקאית אחרת חדשה...!
    מה רע?
    קח חופשה ללא תשלום ולך על זה.
    ובנתיים לשאר הגולשים והגולשות
    לכו עם האהבה שלכם.

Senior Member
    שושני, אזרום אתך. ההרלים של היום הרבה יותר טובים משהיו. אבל....

נלך ל"ספינת התענוגות" שאתה מדבר עליה, למשל, ה-road glide special, שמחירו מתחיל בארה"ב בדיוק באותו מחיר של ה-gold wing. תראה מה אתה צריך להוסיף להרלי ברמת אבזור/צבע וכו', ותראה כמה אתה משלם בשביל ההונדה. ואל תשכח, בבקשה, את ההבדלים הבסיסיים - מנוע, שילדה, מתלים וכו'. עכשיו תסביר לי מה ההגיון לקנות את ההרלי.

נלך לכלים פשוטים יותר. באתר של הרלי תמצא את האופנועים השונים שלהם. תשווה את המחיר של הדומים בתכונות לאלו של, נגיד קווסקי, שבטח לא פחות "מתוחכמים" מההרלי. ספר לנו מסקנות.

ועכשיו, כל זה היה בהנחה שלך, שההרלי היום הרבה יותר טובים משהיו ו(פרשנות שלי) דומים באיכותם ליפניים. את זה צריך עדיין להוכיח....

Member הסמל האישי של URIEL
    נסיעת מבחן על הארלי הבהירה שזה הדבר האחרון שאני רוצה לרכוב עליו בעשורים הקרובים של חיי.

שושני, הג'ינג'ית ביקשה שאמסור לך שביום שהיא תיאלץ לרכוב איתך על הצ'יקמוקיאדה הזאת היא עוזבת אותך.
    שלא תגיד לא ידעתי.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    שושני, אזרום אתך. ההרלים של היום הרבה יותר טובים משהיו. אבל....

נלך ל"ספינת התענוגות" שאתה מדבר עליה, למשל, ה-road glide special, שמחירו מתחיל בארה"ב בדיוק באותו מחיר של ה-gold wing. תראה מה אתה צריך להוסיף להרלי ברמת אבזור/צבע וכו', ותראה כמה אתה משלם בשביל ההונדה. ואל תשכח, בבקשה, את ההבדלים הבסיסיים - מנוע, שילדה, מתלים וכו'. עכשיו תסביר לי מה ההגיון לקנות את ההרלי.

נלך לכלים פשוטים יותר. באתר של הרלי תמצא את האופנועים השונים שלהם. תשווה את המחיר של הדומים בתכונות לאלו של, נגיד קווסקי, שבטח לא פחות "מתוחכמים" מההרלי. ספר לנו מסקנות.

ועכשיו, כל זה היה בהנחה שלך, שההרלי היום הרבה יותר טובים משהיו ו(פרשנות שלי) דומים באיכותם ליפניים. את זה צריך עדיין להוכיח....
    אמת ותמים!
    למה לקנות נייק כשאפשר לקנות נעל סינית בכרמל בעשירית מחיר.
    למה לקנות רולקס, כשאפשר להשיג בבנקוק אחד שנראה אחד לאחד?
    עזוב, מזדה לנטיס, תמיד תהיה יותר אמינה מאלפא רומאו. אז לא חבל?
    והדצ'ה תראה איזה "ג'יפ"....בעשירית מחיר (גם אתה יכול 88).
    ולמה לקנות רינג'רובר כשאפשר סמוראי, אמין פי 7.
    ולמה לקחת צעירה איטלקייה חמת מזג כשאפשר כורדיה מהשכונה, שישבת בבית ועושה אותך מלך?
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    אמת ותמים!
    למה לקנות נייק כשאפשר לקנות נעל סינית בכרמל בעשירית מחיר.
    למה לקנות רולקס, כשאפשר להשיג בבנקוק אחד שנראה אחד לאחד?
    עזוב, מזדה לנטיס, תמיד תהיה יותר אמינה מאלפא רומאו. אז לא חבל?
    והדצ'ה תראה איזה "ג'יפ"....בעשירית מחיר (גם אתה יכול 88).
    ולמה לקנות רינג'רובר כשאפשר סמוראי, אמין פי 7.
    ולמה לקחת צעירה איטלקייה חמת מזג כשאפשר כורדיה מהשכונה, שישבת בבית ועושה אותך מלך?
    מתחת לחגורה ולא נכון. אני כתבתי על איכות ומה אתה משלם בשבילה. הרי אפילו אתה לא תטען שהגולדווינג או הקווסקי נופלים באיכותם מההרלי (כפי הנראה, ההפך הוא הנכון). אז מה הקשר בין נייק ונעליים משוק הכרמל? זו אותה איכות? הרולקס המזוייף הוא אותה איכות של הרולקס האמתי?

על איכות צריך לשלם. כשאתה קונה הרלי אתה משלם יותר על איכות נמוכה. כמו במוצרי אפל.

Banned
    מתחת לחגורה ולא נכון. אני כתבתי על איכות ומה אתה משלם בשבילה. הרי אפילו אתה לא תטען שהגולדווינג או הקווסקי נופלים באיכותם מההרלי (כפי הנראה, ההפך הוא הנכון). אז מה הקשר בין נייק ונעליים משוק הכרמל? זו אותה איכות? הרולקס המזוייף הוא אותה איכות של הרולקס האמתי?

על איכות צריך לשלם. כשאתה קונה הרלי אתה משלם יותר על איכות נמוכה. כמו במוצרי אפל.

חוק קסד
    חוק קסד (ידוע גם כחוק קסד להקבלות תפוחים) הוא חוק הומוריסטי בתרבות האינטרנט, הקובע כי: "ככל שדיון מקוון מתארך, ההסתברות שתתקיים הקבלה הקשורה לאפל או לג'ובס מתקרבת לאחת (ודאות מוחלטת)" (קסד ב-2016).

שכלול של החוק[1], שהתקבל כמסורת בקבוצות דיון, בפורומים ובאתרים אחרים המאפשרים דיון או פורום מקוון, קובע כי בכל פעם שהקבלה כזו מתרחשת, הדיון מסתיים, וכל מי שהזכיר את אפל הפסיד אוטומטית בדיון שהתרחש. כפי שניתן להבין מניסוחו במקור, החוק אינו פוסל הקבלות ואזכורים לIOS, ורק קובע את ההסתברות להתרחשותם.

בנוסף קיימות גם תוספות הקובעות שכל שימוש מכוון בחוק קסד למטרת סיום הדיון אינו תקף.

פעם זה היה גודווין
    אפשר לנעול

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    טוב, חיפשתי ומצאתי פירוט השינויים במנוע מעבר לשסתומים ... מצאתי בקלות את זה https://youtu.be/bAsWcrj_Y5c

שני פלאגים לצילינדר, מע' הקירור רצה בראש וסביב הסעפות, עדיין סומך הרבה על אויר לקירור.
    עדיין מוטות דחיף אבל מנגנון של ציר אחד ולא שניים כמו בעבר... בקיצור, בדיוקכמו שאמר מר שושנים: הכי הארלי שאפשר בעדכון מה שחייבים.
    לטוב ולרע.

אגב, הבחור בסרטון אומר גם שיופסק יצורם של כמה וכמה דגמים, בינהם הדיינה הנמוך והגלייד קלאסיק הנמוך... ולדבריו עומד גם ייצור הוי רואד להסתיים או להצטמצם עקב אי ביקוש ושפע דגמי 2016 שעוד זמינים למכירה...

Live to Ride Ride to Live

ו, קסד,
    נערך לאחרונה על ידי rusty james; 30-08-2016 בשעה 21:08.
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

אין לי תשובה חד משמעית כמו שאין לי תשובה מי יותר טובה טויטה או מזדה, אבל יש מבחן שמישהו אחר עשה:

המבחן כאן, קראתי רק את הכותרות והוא מייחס לדגם מאד ספציפי של הארלי מלפני 4 שנים. ועדין החסרונות של מישהו
    אחד הם יתרונות של האחר.

תשפטו לבד:

http://www.cycleworld.com/2013/04/22...omparison-test
    נערך לאחרונה על ידי השושנים; 30-08-2016 בשעה 22:09.

מבחן חדש יותר:

ממש כאן:

http://ridermagazine.com/2015/08/05/...an-roadmaster/

למי שמתעצל הסיכום כאן:

After evaluating four generations of the Gold Wing, from the GL1000 to the GL1500, Clement Salvadori concluded that it “has done nothing but get better in its role as a touring machine” (Rider, April 1990). Twenty-five years and another generation later, his claim still holds true—it is an even more highly refined, well-integrated luxury tourer. But competition is closing in on all sides. BMW’s K 1600 GTL is lighter and more powerful (Rider, May 2012), and the Harley-Davidson Ultra Limited and Indian Roadmaster are as good or better in terms of wind protection, rider/passenger comfort, load capacity and standard features. The Gold Wing is ripe for a reboot, and we’re eager to see what tricks Honda has up its sleeve.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קסד צפיה בהודעה
    חוק קסד
    חוק קסד (ידוע גם כחוק קסד להקבלות תפוחים) הוא חוק הומוריסטי בתרבות האינטרנט, הקובע כי: "ככל שדיון מקוון מתארך, ההסתברות שתתקיים הקבלה הקשורה לאפל או לג'ובס מתקרבת לאחת (ודאות מוחלטת)" (קסד ב-2016).

שכלול של החוק[1], שהתקבל כמסורת בקבוצות דיון, בפורומים ובאתרים אחרים המאפשרים דיון או פורום מקוון, קובע כי בכל פעם שהקבלה כזו מתרחשת, הדיון מסתיים, וכל מי שהזכיר את אפל הפסיד אוטומטית בדיון שהתרחש. כפי שניתן להבין מניסוחו במקור, החוק אינו פוסל הקבלות ואזכורים לIOS, ורק קובע את ההסתברות להתרחשותם.

בנוסף קיימות גם תוספות הקובעות שכל שימוש מכוון בחוק קסד למטרת סיום הדיון אינו תקף.

פעם זה היה גודווין
    אפשר לנעול
    קסד, אתה מקבל נכשל במעקב אחרי הדיון. אפל אוזכרה כבר בתגובה הראשונה שלי - עמוד 1.
    תקבל בדואר הודעה מתי מועד ב.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    למי שמתעצל הסיכום כאן:

After evaluating four generations of the Gold Wing, from the GL1000 to the GL1500, Clement Salvadori concluded that it “has done nothing but get better in its role as a touring machine” (Rider, April 1990). Twenty-five years and another generation later, his claim still holds true—it is an even more highly refined, well-integrated luxury tourer. But competition is closing in on all sides. BMW’s K 1600 GTL is lighter and more powerful (Rider, May 2012), and the Harley-Davidson Ultra Limited and Indian Roadmaster are as good or better in terms of wind protection, rider/passenger comfort, load capacity and standard features. The Gold Wing is ripe for a reboot, and we’re eager to see what tricks Honda has up its sleeve.
    אם תקרא את המבחן, תראה שההונדה עולה על ההרלי בלא מעט פרמטרים (התנהגות כביש, מנוע, מתלים). לאור הטקסט הסיכום לא ברור.
    ויש גם את ההשוואתי הזה ששם המסקנה הפוכה.

נדמה לי שלא תהיה הסכמה כאן. אם מדברים על אנשים שרכבו על אופנועים מסוג זה (ואני לא בניהם) יהיו כאלו שלא מוכנים לעלות על שום אופנוע אחר חוץ מהרלי ויהיו אחרים שיהיו מוכנים לעלות על כל אופנוע חוץ מהרלי. אין לזה שום קשר לתכונות מדידות אלא ל"תחושות" ו"הרגשות" - מגרש המשחקים של מחלקת השיווק.
    אישית השתכנעתי שהרלי אינם גרועים כמו בעבר אבל לא השתכנעתי שזה state of mind (אפילו הויקטורי יותר טוב בזה) או אופנוע שאשאף אליו. כמו אייפון.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    הבהרה: אין לי משהו עקרוני נגד הארלי, אני דווקא די מחבב את המותג. הבעיה העיקרית שלי איתם זה שכמה שהייתי רוצה לקנות הארלי הם פשוט לא מייצרים אחד שמתאים לי. הכי קרוב היה ה-XR1200 ואז הם הפסיקו לייצר אותו. וכל כך בקלות הם יכולים לחזור על זה. מנוע ושלדה יש, רק תוסיפו בולמים איכותיים שיגביהו קצת את האופנוע ויגדילו את מרווח ההטייה, תוסיפו בלמים חזקים, תחליפו ממשק משתמש (רגליות, כידון, כסא, מראות) למשהו יותר נוח עם פחות פוזה ואתם שם. שכחתי משהו?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    העולם אוהב להתרפק על הסטוריה ואייקונים.
    אמריקה מומחית בייצור איקונים - שברולט, קאדילאק ( מקור השם בצרפת כמו עוד סמל אמריקאי ידוע), פורד, מלאכי הגהנום והקוזה נוסטרה.
    אנו הצרכנים רוכשים את המוצרים שאנו מזדהים איתם או חולמים עליהם אם זה ילדי האנרכיה, מגף בוקרים תוצרת סין והטבעה של נשר גדול.

הארלי עומד בזכות היותו אייקון מוטורי שיודע לספק את התמית הקשוחה לאותו עורך דין מצליח,איש פרסום או פנסיונר של המשטרה שאולי יקבל אומץ לרכוש אותו.

דוגמה לאייקון אמריקאי קבלו את: שסירב לקבל את הקידמה וחי את חייו כפי שהוא האמין בהם - בעייני הוא ההארלי האמיתי!

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI