גילי נאות - בכובעי כרוכב, כאשר אני יוצא לעבודה בבוקר אני משתדל שלא להתניע את האופנוע ולהשאירו פועל יתר על המידה בטרם יצאתי לדרך וכך גם רוכב בסל"ד נמוך בתחילת דרכי וכאשר אני שב לביתי - כל זאת על מנת שלא להפריע לשכניי ולסובבים אותי. כן, אני פראייר.
אממה (כפי שאומרים בעברית צחה), לאחרונה אני שם לב שיש יותר ויותר רוכבים בכל הגילאים שכשעולים לכביש מתניעים את הדו"ג כאילו שהם בהכנה למרוץ וטסים להם בסל"ד גבוה בכל שעה היממה - אשכרה בפול גז ועל הZ*ן שלהם שכל העולם ואחותו ברדיוס רב שומע אותם (אולי הקסדות הפתוחות המודרניות כ"כ טובות שלא ניתן לשמוע דרכן את הדו"ג? או שאגזוז הג'י.פי.ערס שנקנה בעמל רב מהכסף של הבר-מצווה לא מספק את הסחורה? או שמא זה החופש הגדול שבו החום דורש מכולם לטוס כדי להתקרר?).
נוכח המטרד המיותר הזה, אני פונה לחברי הפורום שלוקחים חלק במודע או שלא במודע בקבוצת הרוכבים שתיארתי לעיל ומבקש מכם להפסיק לאנוס את הדו"ג, לרכב כאילו שאתם בדרך לחדר לידה ולהתחיל להתחשב בסובבים אתכם. מי יודע? אולי על הדרך אפילו תגלו שהשכנים יתחילו לראות בכם כלגיטימיים ולא כמטרד שמצדיק חוסר גמישות כזה או אחר בויכוחים על מקומות חניה, חוסר כבוד כשעוברים ליד הכלי שלכם ונוגעים בו בקטנה, מאפשרים לכלב להשתין עליו וכיו"ב ואפילו יסייעו לכם בשמירה על אופנוע.