עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 117

אשכול: הרכיבה המסורתית למצדה בראש השנה – פרטים

Member
    מעשי זה לעשות משהו. מיצו ושות' עשו את המשהו הזה במשך כל השנים.

כל השאר דיבורים.
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    טוב אני אסתום. אתן לערן השני לענות, למרות זאת הוא 1100, אני כולה 99i

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    בוא תנסה להפריע לאירוע אופנועים בארה"ב.
    למה להפריע? תראה איך כולם בשיתוף פעולה מושלם בורחים מהמשטרה ביחד
    אין ספק שהם שומרים על סדר ותיאום מלא בין כולם:

Junior Member הסמל האישי של Mitsu
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shiran81 צפיה בהודעה
    כל הצדקנים שקנו את ההתבכיינות של המארגן הקודם מ',צאו מהסרט שלו,תהיה רכיבה מגניבה ושכל אחד ידאג לעצמו ולסובבים אותו.אני הייתי לראשונה שנה שעברה עם האופנוע החדש שצי והיה זוועה כי האירגון של אותו בכיין היה ניסיון אומלל להאדיר את שמו על ידי אירגון ארוע ענק שנכשל בגדול. אחכ קראו לו לתשאול במשטרה אז הוא השתין במכנסיים והחל בוכה בכל רחבי הרשת שהוא הוא הקדוש מכולם שבלעדיו אין חיים דו גלגליים במדינה.עכשיו הוא פרסם באיזה פורום כתום שאין נסיעה למצדה כי אכלו לו שתו לו ובלה בלה בלה.חוצפן מאין כמוהו.אנשים מחכים כל השנה לרכיבה והוא אלוהיי הדו גלגלי מחליט שאין ושהוא נוסע עם חברים שלו,ממש מעניין לי את הביציות. הזוי.
    אז שתהיה לכולם נסיעה מהנה ובואו נראה למר בכייני שיש מצדה גם בלעדיו וגם טובה יותר.
    תודה רבה על התגובה המלומדת, המנומקת, המנומסת והאינטליגנטית. מאחל לך רכיבה מהנה ובטוחה, וכמובן שנה טובה לך ולכל שאר חבריך.
    ---
    מיצו

"מיצו בדרכים"
    www.mitsu.co.il

Senior Member הסמל האישי של erani99
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    ערן שמע קטע הזוי:

בעיר נידחת בדרום בוא נגיד ערד, החליט ראש העיר שהוא רוצה להתעורר קצת
    ולעזור לתושבים שלו מבחינה כלכלית.

עכשיו הוא מוצא חופש מספיק ארוך, וקורא לכל האופנועים בארץ לבוא ולחגוג.
    הוא מכשיר שטחי לינה של אוהלים מגרש גדול, במות להופעות ממש "פסטיבל ערד".

עכשיו במשך שלושת ימי הפסטיבל האופנוענים יוכלו לקבוע לעצמם מתי לבוא, מתי
    מתי ללכת, כמה זמן לבלות במקום ובאיזה הרכב.

אם זה מוכר לך זה בגלל שאתה מספיק נאור לדעת ולהבין שעיירות שלמות בארה"ב
    עושות את זה בדיוק ומתפרנסות נהדר משבוע מפגש כזה.

עכשיו כשזה באחריות העירייה יהיו סדרנים, שומרים, שוטרים ארגון ופחות צרות, אתה
    תצטרך להחליף את הטוסטוס שלך למשהו שבאמת נוסע רחוק (אולי הארלי) ולהגיע
    כאורח אם תסכים לצאת מאזורך בבועה.

עכשיו זה נראה לך יותר מעשי? - רן
    לא. בהחלט לא !! בגלל שבארץ זה לא מעשי (שאלת אם העם פה ב 2016 מספיק בשל בשביל זה לא?.. זהו שלא) ולא משנה כמה שוטרים חברים'שך יעבודו בשכר שם. בארה"ב כן, וזה בלי כל הסדרנים והשוטרים שאתה צריך לארוע בסדר גודל של שמינית ממה ששם.
    כשהייתי שם בארוע בסטרג'יס ממש לא זכור לי נוכחות משטרתית מוגברת
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Member הסמל האישי של Zvika
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shiran81 צפיה בהודעה
    כל הצדקנים שקנו את ההתבכיינות של המארגן הקודם מ',צאו מהסרט שלו,תהיה רכיבה מגניבה ושכל אחד ידאג לעצמו ולסובבים אותו.אני הייתי לראשונה שנה שעברה עם האופנוע החדש שצי והיה זוועה כי האירגון של אותו בכיין היה ניסיון אומלל להאדיר את שמו על ידי אירגון ארוע ענק שנכשל בגדול. אחכ קראו לו לתשאול במשטרה אז הוא השתין במכנסיים והחל בוכה בכל רחבי הרשת שהוא הוא הקדוש מכולם שבלעדיו אין חיים דו גלגליים במדינה.עכשיו הוא פרסם באיזה פורום כתום שאין נסיעה למצדה כי אכלו לו שתו לו ובלה בלה בלה.חוצפן מאין כמוהו.אנשים מחכים כל השנה לרכיבה והוא אלוהיי הדו גלגלי מחליט שאין ושהוא נוסע עם חברים שלו,ממש מעניין לי את הביציות. הזוי.
    אז שתהיה לכולם נסיעה מהנה ובואו נראה למר בכייני שיש מצדה גם בלעדיו וגם טובה יותר.
    אתה בעצמך חוצפן ומזלזל באדם שהשקיע שעות וימים בהרמת הפרוייקט הזה במשך שנים.
    מביכה עוד יותר העובדה שאתה מציין כי בשנה שעברה זו הייתה הרכיבה הראשונה שלך לשם.
    מדובר במסורת של 13 שנים שהנ"ל יזם והפיק בעזרת נוספים, אז ככה להכפיש ולהטיל רפש? תתבייש לך.

אני באופן אישי מתכוון בכל זאת לרכוב לשם עם חברים משום שמדובר בחוויה אדירה ומיוחדת במינה וכולי תקווה שאנשים ששמים זין וללא טיפת הערכה לאחרים לא ירכבו לצידי משום שככל הנראה גם ברכיבה שלהם הם מתנהלים כך.
    Aprilia Tuono V4 1100 Factory

be a racer club

Junior Member הסמל האישי של Mitsu
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    א) אם הוא לא היה מתחיל את המסורת הזאת עוד כשאתה היית בשא"ש גם מה שהיה עד היום לא היה לך.
    ב) להזכירך זאת רכיבה שהוא אירגן במשך השנים שלאט לאט תפחה למימדים עצומים שכבר לא היתה לו שליטה עליה ועל המשתתפים.
    ג) ב3-4 שנים האחרונות התחילו להגיע רוכבים שלא מכבדים את מורשת ומטרת הרכיבה וכל רצונם היה לעשות שוויץ ושופוני.
    ד) אם מישהו יהרג או יפצע ברכיבה המסורתית הזאת הוא לא רוצה את זה על מצפונו וזה מובן לחלוטין.
    רק תיקון היסטורי קל:

טיול מצדה של ראש השנה התחיל בקיץ 2002 בפורום האופנועים של תפוז, המוכר בכינויו "פורום 8", כשהתכנון המקורי של המשתתפים היה לצאת לטיול לילי כשבסופו מגיעים למצדה כדי לצפות בזריחה הראשונה של השנה. משם הכל היסטוריה. אני לא הייתי בין המתכננים והיוזמים של הרכיבה הראשונה הזו כיוון שהייתי בחו"ל. הפעם הראשונה שבה השתתפתי היתה ב- 2004. אני לקחתי על עצמי את ניהול הפורום לראשונה ב- 2007, וזו השנה הראשונה שבה אירוע הרכיבה היה בצורה כזו או אחרת תחת הארגון שלי ושל שותפי לניהול הפורום דאז.

מספר הרוכבים והרוכבות הלך וגדל משנה לשנה. מכמה עשרות בודדות בשנים הראשונות, בשנים 2012 ו- 2013 התמלא מגרש החניה עד אפס מקום עם אלפים רבים של אופנועים וקטנועים מכל הסוגים, המון גדול של רוכבים, רוכבות, מורכבים ומורכבות. בשנת 2015 ההערכה היתה שבאירוע היו למעלה מ- 6000 אופנועים וקטנועים - ולצערנו הרב גם הרבה מאוד גורמים שמוטב שלא היו שם. מי שהיה בשנה שעברה בוודאי זוכר.

ברור שלא ניתן לשלוט על כל המשתתפים בשום צורה. מה שכן אפשר זה להוציא מנהלות, להתריע ולהרתיע, להשיג את שיתוף הפעולה של מד"א, של משטרת ישראל, של אתר מצדה, של גורמים אחרים - ואת כל זה אני עשיתי. בנוסף, כן אפשר לעשות כדי להקל על הרוכבים שמגיעים באמצעות שתיה קרה, משקאות אנרגיה, כיבוד ואוכל - והכל בחינם לגמרי. גם את זה אני עשיתי, ולא, לא קיבלתי על כך שום תמורה. להיפך. לבסוף, אפשר גם לפנק את הרוכבים שמגיעים בכל מיני צ'ופרים כמו חולצות וכובעים, וגם לארגן להם מוזיקה סבבה. גם את זה אני עשיתי, וגם פה מבלי לגבות שקל ומבלי לקבל שום תמורה. גם כאן, מסתבר שיש כאלה שזה לא מעניין אותם (כמו תגובתו המלומדת של Shiran81 למעלה כאן).

בסופו של האירוע בשנה שעברה המשטרה ביקשה ממני להגיע לתשאול. לא הואשמתי בדבר, אלא נתתי עדות מרצוני החופשי, שבה פירטתי היטב את כל המהלכים שבוצעו כהכנה לקראת האירוע, וגם דאגתי שיבינו היטב שכל מה שבוצע נעשה בידיעתם ובהסכמתם האקטיבית של מספר קציני משטרה בכירים. משם הם ירדו מהר מאוד מהעץ.

מה יקרה השנה? לא יודע, לי אישית זה הספיק (ושוב - תקראו תגובות ותבינו לבד למה מי שמשקיע שוקע ומי שחרא צף), ואין לי מושג אם מישהו לוקח את זה על עצמו. לי זה הספיק, ומספיקים לי הזכרונות הטובים מהשנים שבהם כן עסקתי בזה. השנה אני וחברי הולכים למקום אחר.

שתהיה שנה טובה לכל הרוכבים, סעו בזהירות, חזרו בשלום, וייצגו אותנו כמו שצריך.
    נערך לאחרונה על ידי Mitsu; 05-09-2016 בשעה 17:13.
    ---
    מיצו

"מיצו בדרכים"
    www.mitsu.co.il

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    כמה מילים על מצדה, מהזווית שלי.

ראשית, וזה הכי חשוב - מצדה היא לא המטרה אלא האמצעי.
    אמצעי לרכיבת לילה מיוחדת במינה, ביום מיוחד - ראש השנה, יחד עם עוד אלפי אופנוענים.
    בפרובינציה הקטנה שלנו, שנעדרת תרבות מוטורית או תרבות בכלל, הנסיעה למצדה בראש השנה ולבנטל בפסח הן חלק חשוב בתרבות הדו-גלגלית שלנו.
    לכן, החברים הקרובים למערכת, חברי המערכת ואנוכי לא מוותרים על הרכיבה הזו אף פעם.

באופן אישי אני פחות מתחבר למפגש הענק בחניון מצדה. הרבה יותר מתחבר לרכיבה עצמה. כל פעם היא מעיפה אותי מחדש.
    לכן אני רוכב בכל שנה עם חבריי הקרובים, נהנים מהרכיבה, מבלים חצי שעה בחניון מצדה וממשיכים הלאה למיקום אחר - לראות את הזריחה ולעשות קפה.
    סביר להניח שגם השנה נעשה את זה.

אני גם פחות מתחבר להוויה שהדביקו למצדה - מעין רכיבה לזכר הנופלים וההרוגים, למרות שחלקם היו חברים שלי. מעדיף לשמור את הרכיבה למצדה, ובכן, פשוט כרכיבה למצדה בערב ראש השנה. בלי הוויה רגשנית כזו או אחרת, וסליחה מראש מכל מי שנפגע מדבריי.

לעניין כל התלונות על משתוללים וכו' - ובכן, זה מה יש. זה חלק מהעם שלנו, ואיפה שיהיו הרבה אנשים יהיה גם בלגן. על אחת כמה וכמה כשמדובר בתחום מוטורי.
    אפשר להתבאס על זה ולהתלונן כמה חרא פה, אבל אפשר פשוט לקבל שככה זה, וליהנות ממה שיש. אפשר גם לתפוס את הפינה השקטה שלכם וליצור לעצמכם את האירוע, ולא חסר ממה - הרכיבה, הרוכבים, האופנועים, הזריחה, הרכיבה בבוקר. עונג.

אגב, גם בכל פסטיבל מוטורי שהייתי בו, אם זה באירופה או באוסטרליה - יש ווילי'ז, יש ברנאאוטים ויש (גם) בלגן. ויודעים מה? כולם דווקא נהנים מזה ולא מתלוננים. להפך, זה חלק מהאווירה.
    בשורה התחתונה כל אחד אחראי לעצמו ובוחר ממה ליהנות וממה להתעלם.

אז אני אהיה שם, אהנה כמו בכל שנה מהחוויה יוצאת הדופן הזו, ואני מקווה שהמסורת תישמר. לטעמי זו חוויה דו-גלגלית ישראלית אותנטית, ואני לא מתכוון לוותר עליה.

Senior Member
    אין ספק שהחרא צף.

Senior Member הסמל האישי של shushu
    ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    .....
    כל מה שרשמת נכון פחות או יותר.

אבל מה יהיה כשיקרה אסון? והוא יקרה.

כל הארוע יקבל פרופורציה שונה לחלוטין.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

כל מה שרשמת נכון פחות או יותר.

אבל מה יהיה כשיקרה אסון? והוא יקרה.

כל הארוע יקבל פרופורציה שונה לחלוטין.
    מה יקרה? איזה אסון? מישהו ייהרג? (ולא שחלילה אני מזלזל בהרוג. זה נורא ואיום!).

הנסיעה למצדה היא סדר גודל של 400 ק"מ. תכפיל ב-5,000 אופנועים ותקבל נסועה 2 מיליון ק"מ, לאירוע אחד.
    תכפיל במספר השנים ותקזז את השנים שבהן היו מעט רוכבים, תקבל נסועה של משהו כמו 20 מיליון ק"מ במצטבר.
    אם יהיה הרוג (חס וחלילה! הלוואי שלעולם לא יהיה!), הוא נכנס בשקט לסטטיסטיקה.

תחשוב על זה מכיוון אחר - בכל שנה נהרגים ב-TT של האי-מאן בין 2 ל-3 רוכבים, וזה על פני 100 שנה.
    אף אחד לא מעלה בדעתו לבטל את המסורת.

אם אתה לא רוצה שיקרו אסונות - אל תצא מהבית.

Member הסמל האישי של droravr
    על מה בכלל הדיון?
    אביעד - תהנה ברכיבה ותשמור על עצמך.
    מיצו - צודק במיליון אחוז, אין מה להגיב לאנשים שהגיבו פה כמו שהגיבו.
    כל השאר (ואני ביניהם) שהחלטנו לוותר על האירוע, זה מה יש, נמצא משהו אחר.

נ.ב. - ההשוואה ל-TT היא קצת מצחיקה, זה אירוע מאורגן עם ספונסרים רציניים, לא איזו רכיבה לילית שכל אחד עושה בה מה שב*** שלו ועוקף מימין, משמאל מלמעלה ומלמטה ב-3 לפנות בוקר.

ציטוט נכתב במקור על ידי droravr צפיה בהודעה

נ.ב. - ההשוואה ל-TT היא קצת מצחיקה, זה אירוע מאורגן עם ספונסרים רציניים, לא איזו רכיבה לילית שכל אחד עושה בה מה שב*** שלו ועוקף מימין, משמאל מלמעלה ומלמטה ב-3 לפנות בוקר.
    אירוע מאורגן עם ספונסרים רציניים - 2-3 הרוגים בשנה לאורך 100 שנה.
    רכיבה לילית שכל אחד עושה מה שב*** שלו ועוקף מימין, משמאל, מלמעלה ומלמטה ב-3 לפנות בוקר - 0 הרוגים על 14 שנה.
    מה עדיף?

כמובן שאין מה להשוות תפוזים לתפוחים. הבאתי את האי-מאן כדוגמה למסורת של תרבות מוטורית. אם תרצה אתן דוגמאות נוספות מרחבי העולם.
    בחרת להתייחס לארגון ולא לקונטקסט.

בשורה התחתונה - זה מה שיש לנו ומזה צריך להפיק את המקסימום במקום להתבכיין כמה חרא פה.

Junior Member
    א) אם הוא לא היה מתחיל את המסורת הזאת עוד כשאתה היית בשא"ש גם מה שהיה עד היום לא היה לך.
    ב) להזכירך זאת רכיבה שהוא אירגן במשך השנים שלאט לאט תפחה למימדים עצומים שכבר לא היתה לו שליטה עליה ועל המשתתפים.
    ג) ב3-4 שנים האחרונות התחילו להגיע רוכבים שלא מכבדים את מורשת ומטרת הרכיבה וכל רצונם היה לעשות שוויץ ושופוני.
    ד) אם מישהו יהרג או יפצע ברכיבה המסורתית הזאת הוא לא רוצה את זה על מצפונו וזה מובן לחלוטין.

אומנם שנה שעברה הייתה השנה הראשונה בה רכבתי בעצמי אבל אני יודעת ומכירה טוב מאוד את ההיסטוריה של הרכיבה למצדה והמארגן לו אתה סוגד ממש לא היה ממארגניה הראשונים.אתה כנראה צעיר מדיי כדי להכיר את ההיסטוריה אז כדי שתלמד אותה לפני שתקליד שטויות .כל מנהיג או מארגן חייב להבין שאם הוא מארגן משהו הוא אחראי לו,אז אם לא מתאים לו לקחת אחריות שלא יארגן. היללות והאינספור פוסטי התבכיינות היו פשוט בדיחה. תשאלו אותו במשטרה והוא גולל סיפורים קורעי לב כמה הוא עושה ועושה ועושה.
    אירגנת? כל הכבוד ותפסיק לומר כמה אתה מסכן כי קרתה תקלה.קח אחריות.לא רוצה לקחת אחריות שב בשקט בצד ואל תפריע להיסטוריה להמשיך עם עוד הודעות של "אני אני ואני" זה לא לעניין.תהילה לא מקבלים בקלות יש סיכונים שצריך לקחת בחשבון.אל תהיו עיוורים ותסנגרו כאילו אתם מכירים מאיפה הכל התחיל. מאחלת נסיעה טובה לכולם

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mitsu צפיה בהודעה
    רק תיקון היסטורי קל:

טיול מצדה של ראש השנה התחיל בקיץ 2002 בפורום האופנועים של תפוז, המוכר בכינויו "פורום 8", כשהתכנון המקורי של המשתתפים היה לצאת לטיול לילי כשבסופו מגיעים למצדה כדי לצפות בזריחה הראשונה של השנה. משם הכל היסטוריה. אני לא הייתי בין המתכננים והיוזמים של הרכיבה הראשונה הזו כיוון שהייתי בחו"ל. הפעם הראשונה שבה השתתפתי היתה ב- 2004. אני לקחתי על עצמי את ניהול הפורום לראשונה ב- 2007, וזו השנה הראשונה שבה אירוע הרכיבה היה בצורה כזו או אחרת תחת הארגון שלי ושל שותפי לניהול הפורום דאז.

מספר הרוכבים והרוכבות הלך וגדל משנה לשנה. מכמה עשרות בודדות בשנים הראשונות, בשנים 2012 ו- 2013 התמלא מגרש החניה עד אפס מקום עם אלפים רבים של אופנועים וקטנועים מכל הסוגים, המון גדול של רוכבים, רוכבות, מורכבים ומורכבות. בשנת 2015 ההערכה היתה שבאירוע היו למעלה מ- 6000 אופנועים וקטנועים - ולצערנו הרב גם הרבה מאוד גורמים שמוטב שלא היו שם. מי שהיה בשנה שעברה בוודאי זוכר.

ברור שלא ניתן לשלוט על כל המשתתפים בשום צורה. מה שכן אפשר זה להוציא מנהלות, להתריע ולהרתיע, להשיג את שיתוף הפעולה של מד"א, של משטרת ישראל, של אתר מצדה, של גורמים אחרים - ואת כל זה אני עשיתי. בנוסף, כן אפשר לעשות כדי להקל על הרוכבים שמגיעים באמצעות שתיה קרה, משקאות אנרגיה, כיבוד ואוכל - והכל בחינם לגמרי. גם את זה אני עשיתי, ולא, לא קיבלתי על כך שום תמורה. להיפך. לבסוף, אפשר גם לפנק את הרוכבים שמגיעים בכל מיני צ'ופרים כמו חולצות וכובעים, וגם לארגן להם מוזיקה סבבה. גם את זה אני עשיתי, וגם פה מבלי לגבות שקל ומבלי לקבל שום תמורה. גם כאן, מסתבר שיש כאלה שזה לא מעניין אותם (כמו תגובתו המלומדת של Shiran81 למעלה כאן).

בסופו של האירוע בשנה שעברה המשטרה ביקשה ממני להגיע לתשאול. לא הואשמתי בדבר, אלא נתתי עדות מרצוני החופשי, שבה פירטתי היטב את כל המהלכים שבוצעו כהכנה לקראת האירוע, וגם דאגתי שיבינו היטב שכל מה שבוצע נעשה בידיעתם ובהסכמתם האקטיבית של מספר קציני משטרה בכירים. משם הם ירדו מהר מאוד מהעץ.

מה יקרה השנה? לא יודע, לי אישית זה הספיק (ושוב - תקראו תגובות ותבינו לבד למה מי שמשקיע שוקע ומי שחרא צף), ואין לי מושג אם מישהו לוקח את זה על עצמו. לי זה הספיק, ומספיקים לי הזכרונות הטובים מהשנים שבהם כן עסקתי בזה. השנה אני וחברי הולכים למקום אחר.

שתהיה שנה טובה לכל הרוכבים, סעו בזהירות, חזרו בשלום, וייצגו אותנו כמו שצריך.

קודם כל אני היא ולא הוא.
    תודה על ההסבר ההיסטורי.

אני לא כתבתי שאתה לא אירגנת את הארוע האחרון שכמעט סיים את ההיסטוריה של מצדה והניסיון הוא יפה אבל לא צריך לעשות טררם כזה גדול כאילו הכניסו אותך למרתפי המוסד ותלשו לך את הציפורניים,כי ככה אני זוכרת את הפוסטים שלך.אני זוכרת את החברה ייושבים ובוכים על בירה אצל אחד החברים על הניסיונות שלך לקבל את המחיאות הכפיים בצורה הכי הזוייה שיש.
    אני לא בברנז'ה שלכם אבל מי שסביבי קצת כן וקצת עצוב שאתה שוב כותב שאתה עשית ואתה גם עשית ואת זה גם אתה עשית כי אם לדייק אז היו הרבה אנשים שעשו ורצו ואתה רק ישבת בבית וביקשת. זה מה שאני יודעת מאנשים שיותר קרובים למערכת הבכיינית הזו.
    בואו נתנהג כמו אנשים בוגרים ונפסיק להתקוטט צריך לעבור את מצדה בלי תאונות ועננים מיותרים.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Zvika צפיה בהודעה
    אתה בעצמך חוצפן ומזלזל באדם שהשקיע שעות וימים בהרמת הפרוייקט הזה במשך שנים.
    מביכה עוד יותר העובדה שאתה מציין כי בשנה שעברה זו הייתה הרכיבה הראשונה שלך לשם.
    מדובר במסורת של 13 שנים שהנ"ל יזם והפיק בעזרת נוספים, אז ככה להכפיש ולהטיל רפש? תתבייש לך.

אני באופן אישי מתכוון בכל זאת לרכוב לשם עם חברים משום שמדובר בחוויה אדירה ומיוחדת במינה וכולי תקווה שאנשים ששמים זין וללא טיפת הערכה לאחרים לא ירכבו לצידי משום שככל הנראה גם ברכיבה שלהם הם מתנהלים כך.
    צביקה חמוד אני כתבתי שזו הפעם הראשונה שלי כרוכבת,אבל הייתי שם כמה פעמים כמורכבת.
    לפחות אתה כותב שהוא עשה את זה באמצעות נוספים כי הוא משום מה נמנע מזה. אני לא מזלזלת אני פשוט לא מבינה למה כל ההתבכיינות אחרי זה.זה הכל.
    גם אני מתכוונת לרכב לשם כי זו חוויה אדירה וכתבתי שלא הבנתי איך הוא קובע בפורום הכתום שלא תהיה השנה רכיבה כאילו הוא הבעל בית של כל הארוע ואם הוא אומר אז לא יהיה,קצת הזוי אתה לא חושב? אני מניחה ששם משפחתו הוא מצדה והיא בכלל בבעלותו.חחחחחחחחח

ואגב אני היא ולא הוא.
    נסיעה טובה ובטוחה לכולם