ציטוט נכתב במקור על ידי Shiran81 צפיה בהודעה
קודם כל אני היא ולא הוא.
תודה על ההסבר ההיסטורי.

אני לא כתבתי שאתה לא אירגנת את הארוע האחרון שכמעט סיים את ההיסטוריה של מצדה והניסיון הוא יפה אבל לא צריך לעשות טררם כזה גדול כאילו הכניסו אותך למרתפי המוסד ותלשו לך את הציפורניים,כי ככה אני זוכרת את הפוסטים שלך.אני זוכרת את החברה ייושבים ובוכים על בירה אצל אחד החברים על הניסיונות שלך לקבל את המחיאות הכפיים בצורה הכי הזוייה שיש.
אני לא בברנז'ה שלכם אבל מי שסביבי קצת כן וקצת עצוב שאתה שוב כותב שאתה עשית ואתה גם עשית ואת זה גם אתה עשית כי אם לדייק אז היו הרבה אנשים שעשו ורצו ואתה רק ישבת בבית וביקשת. זה מה שאני יודעת מאנשים שיותר קרובים למערכת הבכיינית הזו.
בואו נתנהג כמו אנשים בוגרים ונפסיק להתקוטט צריך לעבור את מצדה בלי תאונות ועננים מיותרים.
אפשר לנהל דיון גם בצורה תרבותית ומסודרת, ולא צריך להעליב, להשמיץ או לנבל את הפה. אין לך מושג מה קרה שם, אין לך מושג כמה מאמץ אנשים עשו כדי שבבונים נמוכי מצח יוכלו לקטר למה לא היה זה ולמה לא היה זה.

לא מרתפי השב"כ ולא עליית הגג של המוסד, הכל טוב, אפשר להרגיע ולכבות את הסירנות. השנה, אגב, המשטרה לא תהיה נחמדה כמו בפעמים הקודמות, פשוט בגלל שאין אף אחד שעובד מולה ומסדר את העניינים. למזלי, השנה זו לא הבעיה שלי.

שיהיה בשמחה ובאהבה, תהנו ברכיבה, תהנו מהרכיבה בחזרה, ונקווה שכולם יחזרו בשלום.