תוצאות 1 עד 15 מ 117

אשכול: הרכיבה המסורתית למצדה בראש השנה – פרטים

תצוגה בשכבות

Member הסמל האישי של פRץ
    ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    כמה מילים על מצדה, מהזווית שלי.

ראשית, וזה הכי חשוב - מצדה היא לא המטרה אלא האמצעי.
    אמצעי לרכיבת לילה מיוחדת במינה, ביום מיוחד - ראש השנה, יחד עם עוד אלפי אופנוענים.
    בפרובינציה הקטנה שלנו, שנעדרת תרבות מוטורית או תרבות בכלל, הנסיעה למצדה בראש השנה ולבנטל בפסח הן חלק חשוב בתרבות הדו-גלגלית שלנו.
    לכן, החברים הקרובים למערכת, חברי המערכת ואנוכי לא מוותרים על הרכיבה הזו אף פעם.
    אז אני אהיה שם, אהנה כמו בכל שנה מהחוויה יוצאת הדופן הזו, ואני מקווה שהמסורת תישמר. לטעמי זו חוויה דו-גלגלית ישראלית אותנטית, ואני לא מתכוון לוותר עליה.
    דבר ראשון, שאפו לגברת שירן שיודעת לכוון למקומות הנכונים, שאפו גם למארגנים של השנה שעברה, אני רק יכול לומר שעצם הרכיבה עם עוד אלפי רוכבים אחרים מהווה סיבה מספיק טובה לחוות את זה שוב, פעם אחר פעם.
    דבר שני, היכולת הוורבלית המצויינת של אביעד מיצתה את דעתי בנושא, כל אירוע וכל מסורת שידחפו את ענף הדו"ג מבורכים מבחינתי ועם כל הכבוד למפונקים ולשמרנים שבינינו, אני מסוגל לסנן מצבים לא נעימים ולהנות ממה שכן, כי גם ככה אין הרבה מזה.
    דבר שלישי, מכוון אליך ואל חבריך מר שושו, זה שאתה רוכב 16 שנה זה טוב ויפה, אבל זה לא כרטיס כניסה למועדון "אנחנו צודקים וכל השאר טועים", ובתור אחד שרוכב 16 שנה אתה אמור לדעת שמי שבחר בדו"ג כבחירת אופי, בדרך כלל גם יבחר לשים ז** (בדיוק כמוך) על דעות של אחרים. ובחיית, חאלס להתנשא, זה דוחה.
    נערך לאחרונה על ידי פRץ; 12-09-2016 בשעה 01:20.
    Evolution Team