עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 40 מ 40

אשכול: תהייה בקשר למחירי אופנועים. והתייעצות כללית.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tap צפיה בהודעה
    בכלל כל העיניין הזה של רכיבה בגשם מזכיר לי קצת גיבוש צנחנים.. הכל בראש ולא להשבר.
    בכל מקרה תודה

אחד ה"דוקטורים" בפייסבוק טען שרכיבה של מעל 20 דקות תקרע לי את התחת.
    מושב לא איכותי?
    אין פה עניין של גיבוש בכלל, אתה צריך לקנות כלי שיתאים לצרכייך ולהיות מרוצה ממנו ולא להיות סבבה איתו.
    במידה ומצאת כלי שמתאים והחסרון היחידי הוא המושב יש אפשרות לרפד אותו מחדש (אני זוכר כמה חבר'ה שדיברו על זה) או סתם רעיון שאני זורק מכנסיים מרופדים כמו של רוכבי אופניים...

ולגבי הדוקטורים, אולי להם נשבר אחרי 20 דקות אבל סטרלוק שרד שעה ארבעים ולי לא הפריע לרכב שעה ברצף(סתם זורק דוגמאות).
    תלוי בך ומה שאתה רוצה מהכלי.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    שעה וארבעים? על ה250 בכיף הייתי רוכב 3 שעות רצוף.
    על הבמוו בכיף מבלה 1200 קמ ביממה
    מושב לדעתי זה פחות דיל בריקר אפשר תמיד להוסיף גל אצל מריו

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Member
    אתם אנשים טובים כולכם
    תודה על העזרה!

מצאתי בשיטוט ביד 2 דיוק 390 עם המון תוספות שימושיות להתחלה (שרשרת, מנעול דיסק, תיק נשיאה, מין פאוץ רכיבה לשרשרת של ק.ט.מ כיסוי ועוד כמה צ׳ופרים במחיר טוב יחסית)
    2014 עם 11 אלף קמ
    טוען שטיפל במורשה כמובן שהכל ובעיקר האופנוע יעברו בדיקה
    הפאק היחיד הוא שהוא יד שלישית.. משמע אני אהיה רביעית
    בעולם הרכבים זה ביג נו נו
    איך זה ישפיע על מכירה עתידית?
    לצורך העיניין ק.ט.מ דיוק 390 יד 1 2016 דורשים 30 אלף
    אותו אופנוע 2013 יד 3 עם כל התוספות דורש 22.5 אלף
    וכמובן יש את הבין לבין
    לאיזה כיוון ממליצים לפזול?
    לחדש אחרי ירידת ערך שמישהו אחר חטף וללא תוספות?
    או למשומש עם צ׳ופרים למינהם?

ברור לי שהכל עיניין של תקציב אני תכננתי על 25 לאופנוע ו 6 למיגונים שלי
    כמובן שאשמח להוציא פחות
    *אופנוע ראשון ורוכב חדש**

עריכה:
    שכחתי מהדיוקים לפני 2014 עם ההגבלת כס ל33..
    עוד פרמטר
    נערך לאחרונה על ידי Tap; 10-09-2016 בשעה 04:23.

Member
    אני גם מתעניין בZ אבל ב300 ושבדקתי את המחיר פה לעומת חול פשוט נדהמתי.
    למה במטרו מוטור הZ300 עולה 40 אלף שבאירופה הוא עולה חצי מזה? פשוט מקומם. ולחשוב שזה עלה 45 שזה הגיע לארץ, מחיר גניבה.
    הנה מאתר קוואסקי באנגליה - 18 אלף ש"ח ועוד לגרסת הABS -
    http://www.kawasaki.co.uk/en/product...FBdX1kNDApbDlo
    פשוט מרתיח. כנראה שפה האופנועים מצופים בזהב
    נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 10-09-2016 בשעה 04:44.

Member
    עדיף שלא הייתי רואה את זה.

אני מוכר במוו 650 ב 20 אלף בוא קח ישאר לך עוד הרבה למיגונים מסביב.

בגדול בארץ לאופנוע ביניים מקובל להחליף 2 ידיים בשנה.
    יעני דיוק 2013 הגיוני שיהיה יד רביעית

Member
    קראתי פה שירשור נורא שממש קטלו את האמינות של ק.ט

נזילות שמן ובעיות מנוע
    כניסות בלתי פוסקות למוסך וכ"ו..
    שוקל לרדת מהדיוק
    וסטרלוק תודה על ההצעה
    אבל מעדיף שנתון חדש יחסית.

אז כמו שרשמתי לך הונדה 500 תתחדש

Member
    ההונדה 500 חורגת מהתקציב ב15 אלף שח
    הנה פוסט מלפני שנה,
    מדבר אליי ממש וכנראה שאלך בעצתו.
    ציטוט נכתב במקור על ידי רוכב על 2 צפיה בהודעה
    אני אנסה לעזור מנקודת המבט שלי, בתקווה שזה לא יבלבל אותך יותר.
    נתחיל מהשורה התחתונה, כפי שכבר כתבתי בעבר במספר פוסטים, אני בדעה שאם אתה מתלבט אם לקנות אופנוע אז אל תקנה.
    הרבה אנשים רואים באופנוע פתרון קל לפקקים, אבל שוכחים להכניס פנימה המון היבטים אחרים (על חלק אני אנסה להרחיב).
    ראשית - חורף. חורף זה לא רק יום גשום. חורף זה גם הימים שאחרי כשיש שלוליות על הכביש (או לא עלינו, בוץ). אפקט ההירטבות, וגם סגנון הנהיגה, הוא כמעט זהה. אם אתה לא רוצה להשאיר את האופנוע שליש מהשנה בבית (אתה גר במודיעין, לא בדיוק היובש של אילת) אתה צריך ציוד גם לחורף.
    שנית - קיץ. כן קיץ. תמיד מדברים על החורף ושוכחים בדרך את החום הנורא שיש כאן בקיץ. אם אתה נוסע על בסיס יומי, יהיו ימים שאתה תצטרך לבחור, בין לנסוע לא ממוגן (אל תחשוב על זה אפילו) לבין להגיע לעבודה סחוט מזיעה מסריח, ומרגיש כאילו רצת מרתון. בסוף היום כשאתה עייף, וכבר רגיל לאופנוע ופחות מתרגש מכל נסיעה, אתה עלול למצוא את עצמך על סף ניקור. ברכב זה מסוכן, באופנוע זה קטלני.
    שלישית - ציוד. כפי שהבנת, זה לא עניין פשוט. זו לוגיסטיקה שצריך להיערך אליה. אני לא מכיר דו"ג שמכיל מעיל + קסדה בתא מובנה מראש. אם אתה מתכוון לאחסן את הכל בכלי אתה חייב להוסיף ארגזים מתאימים. גם אז, זה יקר וזו פרוצדורה. זה נראה שולי, אבל אפילו בהיבט של מהירות התחלת וסיום הנסיעה יש הבדל מהותי. צריך להתפשט ולארוז הכל, או לחילופין לפרוק את הכל ולהתלבש. בנוסף ציוד זה יקר. לרוכבים שמתכוונים לנסוע מעט זה יכול להגמר בקצת מעל 3000. אם אתה מתכוון לעשות כל יום מודיעין הרצליה וחזרה זה לפחות כפול (לדעתי הרבה יותר אם צריך להוסיף ארגזים).
    רביעית - נהיגה. נהיגה על אופנוע היא נהיגה אחרת. גיל 28 זה לא מאוחר להתחיל, אבל לא סתם אין אופנוען שלא החליק או עשה תאונה. האינסטיקטים שלנו הם הפוכים לנהיגה נכונה ועד שלא מתרגלים - נופלים. אני לא ארחיב על זה יותר מידי, אבל הדוגמה הפשוטה ביותר היא שכל אופנוען יודע שבמהירות שהיא מעל אפסית, כשאתה רוצה להסתובב שמאלה, ההגה (הכידון) מסתובב ימינה, ולהיפך. בשורה תחתונה - כולנו חשבנו שזה לא יקרה לנו, וכולנו נפלנו הרבה בהתחלה (ואלה שעוד לא נפלו - יפלו). תתכונן.
    חמישית - טיפולים. טיפולים באופנוע הם הרבה יותר תכופים (ככה זה) ובסופו של דבר לא זולים. בחלק מהכלים (כמו TMAX למשל) הם מאד יקרים. הדרך היחידה להוזיל אותם היא לעשות אותם בעצמך, ונראה לי שאתה עוד לא שם (אני מקווה שאני לא מעליב - זו לא הכוונה). בהשוואה לרכב קטן (אלטו ודומיו) האחזקה של אופנוע תצא לך יותר יקרה, והחיסכון בדלק יהיה זניח.
    ואחרון חביב (מאד לא חביב) - ביטוח. כבר עלית על חוסר ההגיון, אבל המספרים שלך עדיין רחוקים ממה שיקרה במציאות. פסילה קטנה או תביעה, תביא את המחירים המופרזים למחירים מופרכים. ככל שהאופנוע יהיה גדול יותר ויקר יותר הביטוח יטפס למעלה.
    בשורה התחתונה - אני בדעה שקפיצה מ - "אין לי רשיון" ל - "אני אסע קרוב למאה ק"מ כל יום" היא טיפה גדולה מידי, וחבל שתתאכזב, ותאבד הרבה כסף בדרך.
    אני ממליץ על לקיחה של שיעורים, קניית דו"ג כתוספת ולא כתחליף, ורק אחרי הבנת כל המשמעויות, אם עוד לא התייאשת - תעשה את מה שאתה מתכנן.
    אם אחרי השיעורים, תראה שזה מה שאתה רוצה, קנה cbr250 / ninja250 במחיר לא יקר, תתגלח עליו, תיפול עליו, תתנסה עליו ואחרי זה יהיה לך הרבה יותר קל להחליט מה אתה רוצה.
    בהצלחה

ה250 לא יספקו את הסחורה בעיקר בבין ערוני שאתה מחפש.
    וזה אני אומר לך מנסיון שלי ,עשיתי את רוב הנסיעות שלי מחוץ לעיר על 250 .
    זה כלי מאוד חלש שמתקשה לעמוד בקצב התנועה ,ואל תצפה ממנו לאורך חיים רציני .
    לדעתי לך תעבוד עוד כמה חודשים וקנה את ההונדות 500 או תתפשר על כלים גדולים אבל שנתון נמוך

והבחור איתו אני לא מסכים יש לי רכב שאני מתחזק ואני מתחזק 2 אופנועים הביטוח אופנוע לא יקר יותר מביטוח הרכב,רגע החובה כן יקר יותר תוסיף צד ג ותראה שהסכום של חובה צד ג וגרר לאוטו ואופנוע המחיר אותו דבר בגדול.

טיפולים? אמממ כאן זה תלוי גם באוטו מנקנקים אותך לא מעט אני מטפל לבד והעלויות של האוטו גבוהות בהרבה מהאופנוע.
    והיום עם הצמיגים בחתך נמוך גם ההפסד של האופנוע בעלויות צמיגים כמעט ולא אקטואלי ביחס לאוטו שצמיג טוב עולה שם 750-900 שקל לאחד וזה כפול 4 אל מול 1900 לסט אופנוע המחירים קרובים.

דלק זה הפרש ענק אופנוע חסכוני מספק צריכה נמוכה מאוד, נגיד הבמוו 800 שלי ושל אישתי צורכים 1ל 28-20 תלוי בכמה גז פותחים.
    אוטו חסכוני צורך 1 ל 16 והחמאתי מאוד, אטראז שנחשב חסכוני צורך 1 ל 13.
    תוסיף לזה קצב נסיעה משתנה באוטו ונסיעה קריית שמונה - תל אביב שעולה לי 70 שקל באופנוע יוצא לי 350 באוטו על דלק וחניונים.
    והשבוע חניתי מסתבר קצת באדום לבן ושילמתי חניה ויצאתי ב150 קנס נוסף דבר שכמעט ולא קיים עם אופנוע.

זה שיקול אם אתה גר בצפון אז אוטו כלכלי יותר בגלל חוסר פקקים בערים אופנוע לוקח בהליכה

נערך לאחרונה על ידי strelok89; 10-09-2016 בשעה 19:58.