אני חושב שזה יתאים לך יותר. אין קלאץ, קל משקל ולא נכבה.
![]()
שאפו על ההשקעה.
אהבתי נורא... הציניות החדה, ממש הבן של טולסטוי.
האופנוע לא שלי, של מכר... בהתחלה חשבתי לקנות אותו אבל שוב, אחרי כמות הפעמים "הרבה" שעליתי עליו הבנתי שזה Aprilia או Suzuki אבל Yamaha ממש לא...
רק שיתפתי דעה... שמסתבר שהעלתה המון מידע מעניין - אני שמח על זה (:
אני חושב שזה יתאים לך יותר. אין קלאץ, קל משקל ולא נכבה.
![]()
חשבתי נגמר החופש הגדול.
ניתן למנהלים לטפל בנושא, שטויות כאלה מורידות את רמת הפורום לאפס.
הבן אדם נתן דעה סוביקטיבית שלילית ללא שפה גסה או השמצות של חברי פורום כאלה ואחרים.
לא רואה שום בעיה כמו שיש המון שרשורים עם דעה חיובית לכלים כאלה ואחרים
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
מסכים עם כל מה שכתבת, אני מאוד אוהב את האופנוע.
הMT07 לפעמים נכבה ביציאה מהמקום, קרה לי גם, זו תופעה ידועה ונידונה בפורומים ברשת. האופנוע קטן ודחוס ופחות נוח לאנשים גדולים ובהרכבה. מעבר לזה אופנוע 5 כוכבים בMCN לא לחינם.
חבר'ה נתתי דעה כמו שאנשים אחרים נותנים דעה לכלים כאלו ואחרים.
חלקכם יכולים לקבל, חלקכם לא - זה בסדר גמור.
הרעיון העיקרי היה לראות מה חושבים על הכלי הזה + להבין מה הבעיה המסוימת שגורמת לדבר ואיך פותרים אותה.
אתה יכול לצחוק כמה שאתה רוצה "chase" ואני לא ארד לרמה שלך <3
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
אני מבין אותך. לפי דעתי כל מי שרוכב על כלי עם הילוכים מחייב אהבה לתחום.
ואם פתחת כזה שרשור אז אתה מן הסתם פועל להחליף אותו.
מעניין אותי יותר מה הכלי הבא שחשבת עליו...
הבן אדם נתן מונולג מרשים עד כמה הוא שונא את האופנוע שלו, שהוא ככה וככה וככה. אחרי מספר הודעות הוא התקפל וגימגם משהו
שהאופנוע בכלל של חבר, וזה או אפריליה או סוזוקי. טוב לדעת. מחר כשמגולש חדש יחפש MT07 בשורת חיפוש, סביר להניח שהוא יתקל
בחוות דעתו המקצועית והמנוסחת ללא קללות של פותח השרשור על אופנוע שהוא מעולם לא נסע עליו- זה המידע שאתה רוצה שירוץ לך בפורום?
אין לי מניות בימאהה/מטרו ואין לי בעיה שיכתבו מה שרוצים. אבל אם רוצים להמשיך בקו הגבוהה והיעיל של הפורום, לדעתי כדאי לדעת איפה
שמים את הגבול- אם אני לא טועה קוראים לזה "טרול"..
גם לי יש MT07 שהיה נכבה ביציאה מהמקום. התופעה מוכרת מאוד באינטרנט ונובעת מכמות דלק קטנה מדי שההזרקה נותנת כשהיא עובדת בסלד נמוך, בתחום ה Closed Loop של הפעולה. הכמות הקטנה מטרתה שהאופנועים יעברו את תקנות זיהום האוויר ויחסכו דלק. התופעה הפכה לבעיה כאשר ימאהה כיוונה את ההזרקה של ה 07 לכך כך מעט דלק שבחלק מהמנועים (בתלות בטולרנסים של הייצור, מזג האוויר שבו רוכבים וכו') התערובת הדלילה גורמת לכיבוי המנוע.
ימאהה העולמית מסרבת להכיר בבעיה, אבל סיפקה בשקט בשקט כלי שאיתו ניתן לפתור אותה. לחלק מהמוסכים יש כלי שאיתו ניתן להתחבר למחשב של האופנוע למטרות דיאגנוסטיקה וכיוונונים שונים. ב MT07 הכלי הזה מספק גם אפשרות להעלות את כמות הדלק שנכנס למנוע בסלדים נמוכים. לאחר השינוי התופעה נעלמת כליל.
דרך נוספת לפתור את הבעיה היא לנתק את חיישן החמצן מהמחשב, מה שגורם למחשב לעבוד במצב Open Loop גם בסלד נמוך ולפנק את המנוע ביותר דלק. מצד שני מכיוון שהבעיה במפת ההזרקה כולל ה Closed Loop היא בנקודה מאוד מסוימת מרגיש לי Overkill לבטל לגמרי את ה Closed Loop, שבכל זאת עוזר לשמור עוד קצת על צריכת הדלק, ולכן אני מעדיף את הפתרון הראשון.
נסכם את הפתרונות:
1. שינוי כמות ההזרקה בסלד נמוך במוסך- פותר את הבעיה כמו שתכננו לפתור אותה, אבל דורש להגיע למוסך. אמור להיות ניתן לביצוע במטרו או בחלק מהמוסכים המורשים.
2. ניתוק חיישן החמצן- פותר את הבעיה עצמאית ובמהירות, אבל ייתכן שמסיר אחריות.
ניתוק חיישן החמצן גורם לבעיה אחרת של תערובת עשירה כשהפילטר אוויר נסתם או הדלק לא איכותי .
למחשב אין דרך לדעת אם הכל תקין ולהתאים תערובת עדיף לשנות את היעד במחשב ההזרקה זה הפתרון הנכון
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
ואוו פתרון מעניין.
Strelok דלק לא איכותי... כמה זה עלול לפגוע במכלול המנוע? מאוד או סתם שחיקה מהירה?
ואני לא אספר איזה אופנוע אני מנסה להביא, אחרי הבאתו אני אפרסם תמונות (אם הוא יצליח להגיע לכאן).
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk