אופנוע לא יותר בטוח ממכונית.
על אופנוע אין הגנה של אזורים סופגי אנרגיה, כלוב הרכב וכריות אוויר, ואין קיבוע למקום על ידי חגורה.
לכן פגיעה אחת על אופנוע יותר מסוכנת גם מ-10 פגיעות דומות בתוך מכונית.
אז גם אם תצליח להתחמק לפעמים ממצב בו עם מכונית היית מעורב בתאונה, סטטיסטית אתה בסיכון הרבה יותר גדול.
בבטיחות על הכביש יש 2 סוגים
1. בטיחות אקטיבית (אופנוע מצטיין)
2. בטיחות פסיבית (אופנוע נכשל)
לפני התאונה אופנוע (אקח כמעט בכל מצב , על מנת להתחמק מתאונה)
נקלעת לתאונה! עדיף להיות ברכב שהופך לכרית אוויר
לי זה עושה שכל
ziki, לך זה עושה שכל?
אז בפעם הבאה (שאני מקווה שלא תגיע) שבה תהיה מעורב בתאונה על אופנוע, חזור בזמן וצא באותו יום לנסיעה עם מכונית כדי שתהיה מוגן יותר בזמן התאונה.
הבנתי אותך נכון?
* כותב פוסט זה אינו מטיף שלא לרכוב, והוא בעצמו כמובן רוכב, אבל הוא לא יכול לסבול רוכבים שמדחיקים את הסכנה שברכיבה: לדעתו הדבר מגביר את הסכנה עוד יותר.
נערך לאחרונה על ידי edir; 19-09-2016 בשעה 18:01.
שוב פעם אני עם מה שנאמר לפניי.
אני מבלה המוון בכביש, גם עם אופנוע וגם רכב בכל קנה מידה .
רוב התאונות והפציעות שלי מהאוטו ,על אופנוע תמיד הצלחתי לתמרן ללא תאונה או תאונה שטותית מאוד של נפילה במקום וכאלה
ברכב קשה לתמרן מחוץ לתאונה אבל יש יותר סיכוי למזער נזק אבל אני מעדיף לא להיכנס לאזור מלחמה מאז להיסתובב באמצע לחימה עם קסדה ואפוד ממוגן
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
Edir
אתה מחזק את מה שאני אומר
כשהתאונה קוראת, לא הצלחת למנוע אותה .כמובן עדיף להיות ברכב עם 20 כריות בטיחות אם אפשר ב XC90 שגם בולמת מותחת נמתחת בכדי להגן על איברינו היקרים.
אבל וזה אבל גדול.
לנווט מחוץ לתאונה עם משאית כמו הוולוו זה הרבה יותר מורכב מאשר עם אופנוע. כשאתה רוכב יש לך "יותר כביש" לנצל לטובתך.
ולכן אני אומר משהו מאוד פשוט
אופנוע אקטיבית יותר בטוח. היכולת של האופנוע "לברוח" ממצב לא נעים היא גבוהה בהרבה מרכב ששוקל 3 טון.
תוסיף לזה שכשאתה רוכב אז אתה דרוך חד. באוטו אתה מנמנם עם הפלאפון. מתעסק במערכת ושם מסקרה.
כמה שאתה קטן יותר היכולת תמרון שלך במרחב הנתון טובה יותר.
אני אומר שרכב באופן אבסולטי בטוח יותר מאופנוע מאחר והבטיחות הפאסיבית השתפרה פלאים בשנים האחרונות.
אך לאופנוע יש Agility שלרכב לעולם לא יהיה .
נערך לאחרונה על ידי ziki; 19-09-2016 בשעה 23:47.
אבסורדי לרכב ללא קסדה.
איזי ריידר..
יצא לי לראות במיד ווסט הרבה רוכבים ללא, במיוחד רוכבי הההארלי , עם האישה או לבד.אבל איש באמונתו יחייה או ימות.
לאופנוע אן יתרון בטיחותי, אולי יתרון תמרון היחסי.
מעבר לזה ,לא חגורה, לא קופסא, לא כרית אוויר, לא הגנה, לא נראות .
אבל זה היתרון שלו -לחיות מחוץ לקופסה.
איזי ריידר איזי/ החיים יקרים.