אם אני לא טועה זה דובר בעבר בפורום אך אני לא זוכר אם זה אפשרי או לא.
אז כמו בכותרת, האם יש אפשרות לעשות טיול עם אופנוע מישראל לירדן?
אם כן, מה צריך לדעת ובמה זה כרוך?
אם אני לא טועה זה דובר בעבר בפורום אך אני לא זוכר אם זה אפשרי או לא.
אז כמו בכותרת, האם יש אפשרות לעשות טיול עם אופנוע מישראל לירדן?
אם כן, מה צריך לדעת ובמה זה כרוך?
בשיטוט האחרון שלי ברשת בנושא זה לפני לא מעט זמן, מצאתי שבירדן אין אישור לרכיבה על אופנועים, אבל אוסיף שצפיתי בכתבה בחדשות2 של קושמרו על אופנוע בירדן. ככה שקשה לדעת אם הירדנים שינו את הנהלים לאלתר, או שהגמישו באופן חד"פ עבור כתבת יח"צ שתעודד תיירות.
בכל אופן מומלץ בחום לברר טלפונית את הנושא, ואם יש אישור לדו"ג, אז הנהלים והניירת הנדרשת בקישור
https://taxes.gov.il/customs/Persona...ndBorders.aspx
Sent from my HUAWEI KII-L22 using Tapatalk
אתמול נדמה לי חוסל מחבל חלאה תוצרת ירדן.... לא יודע אבל ....נראה לי כדאי לך לבטל לתקופה הקרובה.
גם אותי מעניין טיול כזה. לפני כמה שנים פולגז פרסם כתבת וידאו של ביקור למועדון ההארלי הירדני וסצנת האופנועים הירדנית בכלל.
למישהו יש את הכתבה?
ובכלל, בכמה עשורים האחרונים היה איסור כללי על רכיבת אופנועים בממלכה לאחר ניסיון חיסול המלך חוסיין ע״י מישהו עם אופנוע. ב- 2010 המלך עבדאללה ביטל את האיסור והעסק חזר לחיים. איפה זה עומד כיום ומה הבירוקרטיה לא יודע.
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
ומה בדיוק אפשר לעשות בנושא, לבוא בטענות למלך? של מדינה מוסלמית, טוטליטרית, שבה השלטון עובר בירושה?
ירדן זה לא ישראל, ואפילו לא טורקיה או מצריים (וגם לא תאילנד או אנגליה), זו מדינה עם שלטון מלוכני, והמלך מחליט ואין עליו עוררין.
ואם נניח המחסל היה לובש חולצת פולו אדומה, היתה אפשרות סבירה לגמרי שלבישת חולצות פולו אדומות היתה נאסרת לחלוטין.
אין בזה היגיון, אבל גם אין מה לעשות עם זה.
לנושא הפוסט, כמו שכתבתי בדיון אחר, הייתי מאוד רוצה לעשות טיול מהארץ לפטרה או אפילו עד עקבה על אופנוע, לא נראלי שזה יקרה בקרוב...
נראה לי קצת מסוכן. כבישים לא תמיד איכותיים, רכבים עם תרבות נהיגה לא משהו, שרותי רפואה ככה ככה וכל זה במדינה עויינת