תשמע במדינה בה בדיקות הראיה שונות בין A אחד לשני
אבל מצד שני אם יש לך רישיון על 50 סמק משנת תרפפו זה נחשב
ברור לכל בר דעת שהמחוקקים לועסים נפתלין בשגרה.
שמח בשבילך. אל תיחס חשיבות רבה מדי לתגובת צדקניות.
גאון, תמשיך להשתין מהמקפצה...
אולי תפרסם גם בדיוק איפה עשית את הבדיקה, וגם תוסיף רשימה של כל המכוני טסטים שמעבירים בקומבינה.
אני במקומך הייתי מבקש ממנהל שימחק את כל השרשור הזה לפני שיהיה מאוחר מדי.
תשמע במדינה בה בדיקות הראיה שונות בין A אחד לשני
אבל מצד שני אם יש לך רישיון על 50 סמק משנת תרפפו זה נחשב
ברור לכל בר דעת שהמחוקקים לועסים נפתלין בשגרה.
שמח בשבילך. אל תיחס חשיבות רבה מדי לתגובת צדקניות.
חחח גדול, איזה טמטום של הבודקת!
מזל טוב!שמח לשמוע שזה נפתר בקלות בסוף..
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
מברוק. רכב בזהירות.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
צדקנות בצד, עיקר ההודעה שלי לא כוונה נגד הדרך שבה הוא עבר את הבדיקה (=להשתין בבריכה), למרות שבהחלט יש לי בעיה עם זה, אל נגד העובדה הלא ברורה שהוא בחר לחלוק ולפרט את העניין הזה בפורום ציבורי (=להשתין מהמקפצה).
דפקת את המערכת? סחתיין עליך. מה הדחף הזה לפרסם את זה ולהתגרות בגורל?
אתה לא חושש מכך שאם תקרה חס וחלילה תאונה, וחברת הביטוח תעמוד בפני תשלום של סכומים גדולים, היא תעשה את המאמץ המינימאלי והמובן מאליו של לבדוק את החיים הווירטואלים שלך?
אני תבעתי את ביטוח החובה בתביעה זניחה של פחות מ-20 אש"ח, והם טרחו לשלוח אלי חוקר ביטוח הביתה...
ואם אתה בכל זאת חושב שהשרשור הזה צריך להשאר כדי שכולם יראו איזה גבר אתה, לפחות תקשה קצת על החוקרים ותמחק את הפוסט עם הפרטים שלך מ"שירשור ההכרויות הגדול"
^^^
ההבדל ביננו הוא שאתה סוגד למערכת. אתה שפוט של כללים ואיסורים ומנסה למצוא להם הגיון. כך אתה מרגיש בטוח בבועה שלך.
אני ממרום גילי מספיק מבוגר לראות את הריקבון המתקדם.
אם המניע שלך היה דאגה גרידא לחבר הפות"ש שלנו - ניחא. עצה טובה היא לא לעלות לרשת דברים שאתה לא רוצה שידלפו (כמו הבלונדה ההיא... שרון פרי)
אבל אתה מרגיש שדפקו אותך. כי אתה המערכת.
הוא לא דפק שום מערכת. נהפוך הוא, הוא חמק מערכת שדופקת אותו.
קסד
לכאורה דופקת אותו אבל מגינה על הציבור.
אם אכן ישנה בעיית ראייה שמונעת ממנו לרכוב/לנהוג אז אכן הוא מהווה סיכון בכך שהוא עולה על הכביש.
מאידך להבנתי ( וזה מצדיק את מעשיו או את המצדדים) אם מאפשרים לו לנהוג ברכב ולרכוב על אופנוע A1 אז אני לא מוצא כל סיבה שלא ירכב על כל אופנוע שליבו חפץ.
אבל לך תדע אולי הסתומים שם יודעים משהו שאנו לא יודעים.
לגבי חוקיות על פי החוק חובה על הנהג לדווח על כל שינוי שחל במצבו הבריאותי לרבות ראייה בפועל הוא עובר על החוק גם אם האופטומטריסטית התרשלה בתפקידה.
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 26-09-2016 בשעה 11:53.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אם הוא יכול לקרוא את את האותיות הקטנות ויש לו שדה ראייה תקין והוא נוסע במהירויות חוקיות על האופנוע הכבד שלו, לא משוכנע שבאמת יש בעיה.
ההרגשה שלי היא שאוהבים לדפוק את מי שרוצה לרכוב על אופנוע כבד, גם אם לא ספורטיבי.
יכול לנהוג על טנדר 3.5 טון ולרסק אופנועים? יכול גם לרכוב על אופנוע ולרסק את עצמו...
לא מגינה ולא בטיח. אתה בעצמך מנסה להסביר לי שלנהוג ארבע טון במצבו (לכאורה) זה יותר בטוח מלנהוג 200 קילו.
ובוא לא נשכח שהחוקים הנ"ל תקפים רק לחלשים (שזה אתה ואני) שמנסים להיות אזרחים. סע לנגב (לדוגמה) נראה אותך מחיל חוק וסדר.
בעצם למה להרחיק עד שם אם אתה הבן של חשין.
קסד התעלמת מפיסקה 2 לפיה רשמתי מאידך....
וכמובן מה יש לחשין וחבורתו לחפש בנגב זה אזורי פיתוח הם מעדיפים להשאר במרכז ולהמליץ על סגירת כבישים כגון נס הרים בפני שאר העם כשהם חוסמים את הכבישים עם האופניים שלהם.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הוא יכול לעשות את זה רק בעין אחת...
כנראה שיש פה באמת בעייה בחוק, אבל חשבתם על זה שאולי הבעיה בחוק היא שהוא מאפשר רכיבה עם אופנוע קטן / מכונית עם בעיית ראיה ולא שהוא לא מאפשר רכיבה על אופנוע כבד?
זו החשיבה הישראלתי הקלאסית שאומרת ש"אם הוא לא משלם מיסים / לא תורם את חלקו, זה אומר שגם אני צריך לעשות כמוהו" ולהגדיל את העיוות, במקום לנסות לתקן...
בכל מקרה, יש פה כמה דיונים - האם המערכת צודקת או מפגרת, האם פות"ש עושה בחכמה או לא שהוא מפרסם את כל הסיפור הזה, והאם הייתם רוצים להתקל בסיבוב בנס הרים ברוכב שאתם נמצאים לו בדיוק באזור שעליו אחראית העין הבעייתית שלו?
דרך אגב, את כל זה אני כותב בתור מישהו שגם סובל מבעיות בעיניים שבהחלט עלולות לגרום לכך שגם אני אאבד את הרישיון מתישהו בעתיד הלא רחוק.
ברור לי שביום שזה יקרה אני אטען כמו כולם לפני שאני רואה מושלם והמערכת סתם דופקת אותי, ואעשה ככל יכולתי להלחם ברוע הגזרה (בצורה חוקית), אבל אני גם בהחלט אבין ואצפה לכך ששאר העולם ידאג לאינטרסים שלו שהם לא לפגוש אותי על הכביש.
אמנם זה כבר לגמרי א"ט (ולא כולם יבינו את ההקשר)
אבל המערכת איבדה אותי כשהמוסד לקיפוח לאומי דרש במשך שנים מאדם עם נתק בעמוד השדרה העצבי להופיע כל שנתיים בפני וועדה לבדיקת אחוזי הנכות (במחשבה שאולי צמחו לו בנתיים רגליים חדשות ומתפקדות ואז ניתן יהיה להפחית)
רוכב על 2 לא מפחיד אותי עם העצלות בעין שלו.
ילדים מוהיקנים על אופניים חשמלים כן.
doutsh - לא מסכים איתך.
קודם כל השיתוף הוא לא כדי להראות שדפקתי את המערכת כי לא דפקתי אף אחד.
השיתוף הוא כדי לעדכן ולשתף בשמחה.
חברות הביטוח? - מוזמנות לבדוק מה שבא להן. מכיוון שלא עברתי שום עבירה הן יכולות לבוא בטענות רק לבודקת.
אגב לא תיארתי כל פרט ופרט אבל בהחלט עדכנתי את הבודקת בבעיה. מי שממש רוצה לבדוק יכול גם להוציא הקלטות שלי מול משרד הרישוי שגם בהן ניתן לשמוע שעדכנתי לגבי הבעיה.
אני לא אופטומטריסט ומבחינתי אם איש מקצוע אחד מאשר ואחר לא, אין סיבה שאני לא אאמין לזה שכן.
כבר כתבתי פה קודם שביום יום אין שום הפרעה. ואגב כל מי שבדק אישר את שדה הראיה שלי.
מכיוון שאני נוהג על אופנוע איטי והריגוש שלי לא מגיע ממהירויות, אני ממש לא מפחד מהשלכות של הראיה.
הייתי זהיר על האופנוע ואני אמשיך להיות.
אל תהיה צדקן, התקנה היא ארכאית ומטומטמת. אני יכול לנהוג על מיניואן עם עוד 7 אנשים אבל על אופנוע לא? זה אמיתי?
אני לא מסתיר את האושר שלי ואין לי בעיה לשתף בו אחרים.
אני לא מבין מה הבעיה.
אף אחד כאן לא יכול להסביר למה יש הבדל בבדיקות הראיה דווקא בין A1 ל A, כך שלהגן על ההגיון בחוק נראה לי בעייתי.
אבל חוק צריך לקיים, נכון? (ולו כדי לא לגרום לבעיות בביטוח).
אז פות"ש עבר גם עבר בדיקת ראיה (ואם היא לא נעשתה כהלכה זה בטח לא באשמתו).
Case closed. Next.