אנפילד עם צמיגי קוביות
אהלן חבר'ה,
לאחרונה התחלתי קצת לפזול לכיוון הסקראמבלרים (אני וחצי מהתעשייה המוטורית כמו שזה נראה ><).
אין לי (ואני לא מעוניין) להוציא 80,000 שקל על כלי חדש (של דוקאטי לצורך העניין), והבעיה היא שאין הרבה היציע של כלים כאלו או דומיהם בשוק. חשבתי ללכת על משהו ישן, (שנות ה90 יכול להיות אחלה מבחינתי), הבעיה שבשנים האלו אין ממש סקראמבלרים (תקנו אותי אם אני טועה, אשמח שתפקחו את עיני). ולכן השאלה היא האם יש דגם שהייתם מציעים? חשבתי שאפשר לקחת איזשהו כלי בעל בסיס שיתאים ולעשות לו קצת שינויים, הבעיה שאלו צריכים להיות שינויים די מינוריים, היות וידע טכני ממש אין לי, וגם לא זמן או כסף להיכנס לפרויקט מסובך (גם עם בעל מקצוע).
לשם השוואה, הכלי שאני רוכב עליו עכשיו הוא VFR750F שנת 94' שקניתי ב19,000 (כמובן שלאחר מכן נדרשו עוד כמה אלפיות לתקתק אותו). אני מבסוט עליו רצח, אבל כמו שאמרתי, הסקראבמלרים ממש מדגדגים לי את בלוטת החשק. זה פחות או יותר הכיוון שאני מחפש בהנחה שיש כלי שיוכל להתאים.
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי, זה קצת מבולגן לי בראש. מה אתם אומרים, יש רעיונות?
אנפילד עם צמיגי קוביות
Cb750 אספנות באזור ה25 +5 /10 על קצת עיצוב יכול להגיע לאחלה סקאמבלר
ראית את הכתבה שפולגז עשו לפני כשבועיים על הסקראמבלרים?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
זו?
אכן ראיתי, אבל היא לא בדיוק עונה על מה שאני מחפש, כי כמו שאמרתי, הדגמים פה הם דגמים חדשים שנמכרים היום (גם אם תמצא כאלו ביד 2 הם יהיו עדיין במחירים גבוהים).
מוטוגוצ'י...תראה את המבחן שעשו. גם כחדש הוא יחסית זול, בטח ובטח כיד שניה.
אני חושב שיש פה קצת בלבול בין "סקראמבלר" לבין קטגוריות דומות אך שונות מעולם הרטרו דוגמת "קפה רייסר", "בובר", "בראט" ועוד כמה.
מכאן שאני מרשה לעצמי להניח שפות"ש מכוון לקטגורית ה"רטרו"-רבתי בתקציב נמוך מ-30K? ואם לא אז יסלח לי ויכווין אותנו עד כמה שיצליח כדי שנוכל לנסות לעזור
כחדש הוא אמנם לא מהיקרים שהיו במבחן, הוא במקום טוב באמצע. אבל להערכתי גם כמשומש מחירו גבוה ממה שמחפש פות"ש.
גם היפותטית צריך לדעת מה לשאול.
זרקת בכותרת את המילה "סקרמבלר" מבלי להבין מה המשמעות. (בעיקר שטח)
קרדיט: http://motorbikewriter.com/are-moder...ly-scramblers/Scrambler is an old term for a dirt bike up to about 650cc capacity that raced on off-road tracks with low jumps (by today’s standards) and various obstacles.
לסקרמבלר זול ועממי ראה תגובתי הראשונה בדיון.
ההשקעה היא הרמת האגזוז, הקשחת המתלים ומגן מנוע. סה טו.
וגם בלי השקעה בכלל זה עושה שבילים. (אפילו הכRובי המבונבן הבין את זה)