לא יודע אם הייתי עושה מה שהוא עשה, במקרה והיית גונב את הכלי אמא שלו חוץ מלזרוק עלייך חתיכות קובה מהסיר כנראה לא יכולה הייתה לעשות כלום.
אבל אני כמו שאמרתי, תמיד מבקש סיבוב כדי לטעום ולהריח, בעיות מהותיות שיש בכלי יצוצו לחדי השמיעה ישר בסיבוב הראשון.
אם לא והכל בסדר עם הסיבוב בדיקה והנתונים, ועל הכסף מתפשרים - אפשר להמשיך לבדיקה.
לפני כמה זמן הגעתי לראות GSR של אח של מישהי שהייתה ידידה טובה שלי פעם, הגעתי והיא הייתה איתו ועם חבר שלה.
ביקשתי סיבוב והבחור הטוב לא הסכים בנימה אפילו כועסת על שביקשתי.. אז חביבי, מותר לך לא להסכים, לא בטוח שצריך לעשות את זה בתקיפות ובנימה תוקפנית,
מה שבטוח שאתה עד עכשיו תקוע עם הכלי ואני מבסוט המשכתי הלאה.
גם ככה רצית מחיר דמיוני![]()
אז כן, אשלם לבעל הכלי את הנזק. ובשביל זה הסיבוב יילקח ברחוב סגור, ממש ל2 דקות.
שווה לי כל ההתעסקות הזאת, מבחינתי לנסוע ולהרגיש ולשמוע בעצמי את הכלי לפני שאני לוקח אותו לבדיקה זה שווה זהב,
כי אם הבחנתי בדברים מוזרים והבנתי שהכלי לא אמור לנסוע כמו שכלי כזה אמור לנסוע, חסכתי לעצמי גם את עלות הבדיקה שהיא כמה מאות שקלים.
אתה מדבר על חיסכון של מאות שקלים, אני מדבר על הוצאה של אלפי שקלים ויותר. תעשה חשבון ושיהיה בהצלחה.
ושרק ימשיך ככה. עדיין לא הייתי ממליץ על זה לאחרים
לא קונה אם לא רוכב לפני, וגם סומך על אחרים וסומכים עליי..
צריך קצת לוגיקה טיפה שכל וכושר שיפוט סביר וזהו.
לא נותן
בכל היסטוריית הרכיבה שלי, רכשתי 2 כלים שלא ביצעתי רכיבת ניסיון עליהם, אך הרכישה בוצעה מרחוק בעזרת חבר פורום יקר מאילת 😊
חוץ משתי הפעמים הנ"ל, תמיד הקפדתי לבצע רכיבת מבחן, שכן יש דברים שמרגישים ברכיבה ובדיקה במוסך לא יכולה לעזור בהם כמו התאמת הכלי לרוכב.
מנגד, אני תמיד נותן לקונה הפוטנציאלי לבצע רכיבת מבחן (מסנן לפי מי שנראה לי....) אבל מבקש מהקונה להשאיר את סכום הקנייה המלא שביקשתי במזומן. אם אין באפשרותו, אני מרכיב אותו לסיבוב קצר.