היי חברים.
הרגשתי לאחרונה שב-GS שלי האופנוע מאוד לא יציב, במידה של חשש להיכנס לפניות ואפילו לנסוע בקו ישר בכביש מהיר. בהתחלה חשבתי שמקור הבעיה במיסבי ההיגוי השחוקים (שכבר הומלץ לי להחליף בעת הביקור הראשון במוסך), החלפתי אותם והכידון הרגיש נהדר. לאחר מכן זה המשיך וחשבתי שמקור הבעיה בצמיגים השחוקים שלי ושמתי צמיגים חדשים. הבעיה עוד נותרה עד היום ואני אובד עצות.
בשביל להבין האם אני סתם פרנואיד וזה פשוט דגם האופנוע שבא ככה - יצאתי לסיבוב על GS מבוגר בשנה משלי (צורה ישנה) של ידידה והוא הרגיש לי גם קליל בהליכה על המדרכה עם 2 רגליים וגם מאוד יציב ביחס לכלי שלי בכביש, כמו ששלי היה כשקניתי אותו.
לאופנוע שלי בעיה נוספת - כאשר אני מעלה את הגז בעדינות הסל"ד מתחיל לגמגם (למרות שהכח עולה) באזור ה-1700-3000 סל"ד ומשם הוא מתייצב, לפחות על השעון. זה מתבטא בחוסר כוח אחיד וזה מרגיש שהאופנוע מגמגם ונותן את הכח ב"פעימות" מהירות ולא בזרם אחיד. גם בסרק הוא יציב. כשמעמידים את האופנוע על הג'ק ונותנים לגלגל להסתובב אז במהירות גבוהה הוא "מקפץ" ולא יושב ישר. גם כל פעם שאני מעט עוזב את הגז ופותח שוב יש "קליק" כזה מהמנוע עם משיכה קטנה ופתאומית, ומאז שסידרתי את האטמים בקרבורטורים זה ככה, מה שכן בלימת המנוע ירדה. (שוב, באופנוע של הידידה זה מגיב חלק בהרבה ובלי קליק שמושך קדימה).

הבעיה בקרבורטורים שלא מכוונים לאחר החלפת האטמים? סל"ד הסרק נע בין 900 כשקר ל-1500 כשחם (כאשר מנוע אמור לנוע בין 900-800 קר ל-1100-1300 כשחם). גם שומעים את השסתום מתקתק כשהמנוע קר בעמידה (וכיוון השסתומים נעשה לפני 3 אלף ק"מ).

בולמים? קרבים? מיסבי גלגל? שרשרת שלא מכוונת? (במצב חדש אגב). אשמח לכיוון כלשהו כי זה באמת לא נוח עם כל הרעידות הללו, ברמה של נמק ברגל שמאל לאחר 30-40 ק"מ על הכביש המהיר במהירות רגועה של 90-110 (כשמקודם 6 שעות על 120 לא הזיזו לי)