המוסך בודק, יש לו ביטוח.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
שלום, אני רוצה למכור את הקטנוע שלי. השאלה שלי זה איך אני אמור לתת לקונה לבדוק את האופנוע.
א. ביטוח החובה מכסה רק אותי.
ב. צריך לוודא שהקונה לא בורח עם האופנוע.
ג. לקוות שהוא לא יפיל אותו
כיצד הדברים האלה מתבצעים בדרך כלל?
תודה.
המוסך בודק, יש לו ביטוח.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
פשוט מאוד. הקונה רוצה לרכב, שישלם את מחיר הקטנוע , תעשו העברת בעלות ואז ירכב כמה שרוצה.
הייתה פה הצעה לא רעה לפני כמה זמן.
שישלם את עלות הביטוח מקיף לכל נהג, ליום אחד. שישאיר אצלך תעודת זהות וסכום סמלי ושיסע. כמובן בתנאי שהוא נראה מהימן ורציני.
ביד שניה אין נסיעות מבחן וכל בדיקת תקינות ניתן לעשות במוסך.
מה המטרה? לחוות את הדגם? שיעשה רכיבת מבחן אצל היבואן, להתרשם מהכלי? שיעשה בדיקה במוסך.
קח אותו לסיבוב שיהיה מורכב.
זה הכי טוב שאפשר לעשות.
פעם מכרתי איזה קטנוע רק אחרי שהוכחתי לבחור שהוא מחזיק יפה את הנסיעה מחיפה לישוב שלו וחזרה, לא היה לי אכפת במיוחד לעשות טיול. של שעה.
ברוך הבא רון...בפעם הבאה תעשה חיפוש ותמצא תשובות לשאלה שלך,
במסגרת התשובות שענו לך החברים כאן, יש תשובות שחוזרות על עצמן.
הנה הקישור - האם לתת את האופנוע לסיבוב בדיקה לקונה?
הבנתי, תודה רבה לכולם!
מצטער על פתיחת השרשור הכפול, האמת שכן חיפשתי אבל משום מה לא מצאתי את זה. תודה בכל אופן.
חייב לומר שבאופן אישי כשאני מגיע לקנות קטנוע או אופנוע אני תמיד מבקש סיבוב לפני. רק ככה אני יכול לטעום ולבדוק אותו לפני שלוקחים למוסך לבדיקה.
בתהליך מכירת הבאנדיט נמנעתי מלתת סיבוב למספר אנשים שבאו לראות אותו.
אני כן בוחן כל אדם לגופו ומונע לגמרי מפרדיגמות שיש אצלי.
וכן בחורים צעירים לא קיבלו את הכלי לידיהם גם במחיר ויתור על עיסקה וכך כאלו שנראו לי קצת -( שכל אחד יביא את עולם נמושגים שלו).
לקח לי כמעט חצי שנה להפרד ממנו אבל לבסוף נמכר במחיר טוב.
אגב (אנוכי מצידי) אני לא אקנה או אקח לבדיקה כלי שלא בחנתי לפני ( לרוב זה מסתכם בסיבוב קטן שמספיק בשביל לזהות רעשים או בעיות מהותיות וכו').
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
בארה"ב ממליצים לקחת קודם במזומן את סכום הקנייה ואז אם יש תאונה הכסף נשאר אצל המוכר.
מגיע קונה, מביא $1000 והכל בסדר.
בישראל סכום הקנייה הזוי אז זה פחות אפשרי.
גם אני. ואף פעם לא נתקלתי בבעיה. לא כשלקחתי לבדיקה, ולא כשביקשו ממני.
יותר מזה, פעם מזמן מזמן קניתי ממישהו בירושלים. הוא לא יכל להיות בבית בזמן שאני רציתי להגיע אז הוא השאיר מפתח אצל אמא שלו ואני לקחתי את הכלי לסיבוב ובדיקה.
נכון - נאיבי, אבל:
א. בדיעבד זה הצליח - קניתי
ב. אני מעדיף לחיות בעולם נאיבי מבעולם פרנואידי
נערך לאחרונה על ידי רוכב על 2; 26-09-2016 בשעה 13:15.