אולי תוכל להעיר את עיני, אבל כל מה שאני ראיתי זה חלון זמן של פחות משניה לעשות התחמקות לימין מהרגע שהוא שובר ימינה ולא סתם בולם ללא סיבה. שים לב שלפני שהוא חתך ימינה הוא גלש באיטיות במרכז הכביש ובלם ללא סיבה.
אני מעדיף לעקוף רכבים כאלה (גם אם זה מימין) כדי לא להתקע מאחוריהם על 40 כשכולם מסביב עוקפים אותי על 70 ואז אני נכנס לבעיות\סכנות אחרות.... (זו היתה שעת עומס בכביש מרכזי).
בלי לחפור יותר מדי - אני הרבה על הכביש ומקרים כאלה קורים לי אחת לכל כך הרבה זמן שאני לא זוכר מתי זה קרה פעם אחרונה.... בלי להתנשא או משהו, אבל לא חושב שיש לי משהו לקחת מכאן חוץ מלהאט קצת יותר, שזה לא בטוח בכלל שזה פתרון מתאים. כמו שאמרתי - שעת עומס ולא רציתי להתקע מאחורי נהג שנוסע 40 כשמבול של רכבים מסביבי נוסע הרבה יותר מהר.
לא עקפתי משמאל כי היה רוכב טימקס שהעדפתי להתרחק ממנו.
הברירות מבחינתי היו לרכב מאחוריו ולהתחיל להאט בנתיב האמצעי כשלא ידעתי מתי הוא יחליט להפסיק לבלום או לעקוף מימין.
ולא אותתי... לגבי כן עקיפה מימין/לא עקיפה... זה באמת משנה? הבן אדם חשב שהוא לבד על הכביש. אני בטוח שהוא ניסה לפנות ימינה מהנתיב האמצעי ולא לעבור נתיב כדי להיות ראשון ברמזור. הוא נסע לאט ואם הוא היה רוצה להגיע לרמזור ראשון הוא היה נותן קצת יותר גז.
אני די בטוח שהחוק לא איתי לגבי העקיפה מימין ומסכים איתכם שהיא לא לפי ספר החוקים של משרד התחבורה. מצד שני, רכבתי לאט ולא התפרעתי או הפתעתי (אם הוא היה טורח להביט במראה) ובתכלס - כמעט כולנו פה רוכבים ככה במקרה הטוב.
גם להיכנס למישהו לנתיב נסיעה כשהוא נוסע במהירות סבירה לחלוטין זה לא חוקי, וזה לא משנה אם הוא עוקף מימין. זכות הקדימה היתה שלי ואם הייתי רכב זה היה נגמר בתאונה בוודאות.
זה פשוט נהג גרוע, ולדעתי זה לא מקרה של נהג עבריין שעושה את זה בכוונה (לא שזה הופף את זה ליותר טוב).
לא ניסיתי להפוך את זה לשרשור מה אתם היתם עושים - באמת ניסיתי לקבל חו"ד אם יש לי מה לטרוח להגיע למשטרה (במיוחד לאור העקיפה מימין שלי וזה לא שרואים אצלו ביד פלאפון). אז הבנתי שלא ותודה לכולם... גמר חתימה טובה

ציטוט ההודעה בתגובה