לגבי העקיפה מימין - זה לא באמת מעניין אותי. אף אחד לא עוקף רק משמאל. אני וכל אופנוען שפוי בכביש מתקדם בקצב מהיר יותר מהתנועה כי ככה אנחנו שולטים יותר טוב בנעשה מסביבנו וצריכים לשים לב בעיקר לקדימה ופחות למה יבוא מאחורינו.
הביאו פה דוגמא של לעבור מהנתיב הכי ימני להכי שמאלי כדי לעקוף לפי החוק.
בחיאת, לעבור שני נתיבים ולהתעסק באחורה שמאלה ובמראות יותר בטיחותי מלעבור מימין? תעשו לי טובה, זה לא כאילו טסתי על 90 בעיר...
אמרתי ואולי פספסו את זה כאן - אבל העדפתי את הימני כי הוא היה פנוי יותר והיה לי בראש שיש בשמאלי רכבים מאחורי.
אז כן, באתי לעקוף מימין למרות שאני חושב שהחוק פה איתי כי זאת בכל זאת תנועה ויש עוד רכבים על הכביש, פשוט אני הייתי ראשון בטור מכוניות ואני לא מתבייש בזה.

לגבי העקיפה עצמה אני ממש לא מסכים שהיה אפשר לחזות את זה שהנהג יקח ימינה. אני די טוב בלראות דברים כאלה והוא הצליח להתגנב לי מתחת לרדאר.
הוא שוטט באמצע הכביש ללא מטרה וללא נתיב מוגדר - זה כן. אני רואה סטלנים כאלה כל יום שבולמים בלי סיבה (הסיבה היא פלאפון, אבל כשאתה מאחוריהם אתה רק משאר). האם אפשר היה לצפות שהוא יקח ימינה? לדעתי, ובתור זה שהיה שם ולא יושב בכיף שלו על הכסא, אי אפשר. בא לכם לחשוב אחרת? לבריאות.
זה הכל אולי עד שהנהג מחליט ואני מעדיף לא לחכות להחלטה שלו.

אבל כן - בסופו של דבר אני כמעט עפתי שם. לקחתי לתשומת ליבי להזהר יותר בעקיפות של רכבים ליד צמתים (למרות שהייתי מודע לנושא בעבר).
אולי קשה לכם להאמין (כי אני עוקף מימין, השם ירחם) אבל אני רוכב מאוד זהיר כשאני בעיר. לא סתם הבאתי את הסרטון הזה - זה לא קורה לי כל יום.

ולסיום, קשה לי שלא להתייחס לזה:
ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
אעיר את עינייך, ואולי לא רק את עינייך, למרות שהסיכויים לא גדולים.

קודם כל, לך וכמעט לכל שאר משתתפי השרשור: הרכיבה הזאת היא בדיוק הסיבה ששונאים אופנוענים (שלא אכפת לי) בצדק לחלוטין (שכן אכפת לי). זאת דוגמה נפלאה לרכיבה גרועה, מסוכנת ומסכנת, שלא צופה סנטימטר אחד קדימה ולא מתחשבת בסביבתה. כל המתלוננים על ה"עוול" הנעשה לאופנוענים בשרשור הזה - כל פעם שאני רואה אופנוע\קטנוע במהירות גדולה מהתנועה ממשיך קדימה ברמזור עם פניה ימינה מהנתיב הימני, אני שואל את עצמי - כמה כאלה עוד אראה, ומה אורך החיים הממוצע שלהם?
אתה באמת חושב שזה נכון לשפוט את הרכיבה שלי על סמך 30 שניות שבהן לא בדיוק הייתי במיטבי (ואני לא מסתיר את זה)?
לפי זה אתה מחליט שהצורת רכיבה שלי היא הסיבה ששונאים אותנו?
לפי זה אתה מחליט שאני לא צופה סנטימטר אחד קדימה?
הייתי מציע לך לחשוב שוב.