בסיטואציה הזאת, בסרטון שהצגת, לא צפית קדימה, ורכבת באופן מסוכן פעמיים, משתי הסיבות שציינתי - לא ציפית לנהג שיזוז עליך ימינה (והיית צריך - במקרה של נהג שלא יודע לאן הוא נוסע אף פעם לא עוקפים לפני צומת, כשהוא יכול לפנות באופן אקראי), ומעבר לזה - רכבת באופן מסוכן, ראית לפניך נהג שבאופן ברור לא היה מספיק מרוכז, וניסית לעקוף אותו כך שהנראות שלך היתה מינימלית - לא מספיק זמן חשיפה מאחוריו + עקיפה מימין (לא באספקט החוקי - פחות אכפת לי ממנו - אלא באספקט הבטיחותי). ואת זה כתבתי לך בהודעה הרבה יותר ארוכה ומפורטת. ומה שעשית - עקיפה מימין בצומת שבו נהגים פונים ימינה - זה אולי הדבר השכיח המרגיז ביותר שאני רואה ומרגיש בהתנהגות האופנועים והקטנועים בכביש כשאני נוהג באוטו, ואני לא חושב שאני מיוחד, אז אם זה בעיקר מה שמרגיז אותי - יש סיכוי שזה הדבר המרכזי שמרגיז נהגים. וכן, זה גם מאוד, מאוד לא בטיחותי ומסוכן באופן כללי, למרות שבהודעה שלך אתה מציג ש"לא אכפת לך". יש הבדל גדול מאוד בין עקיפה בנתיב הימני כשהתנועה צפופה (וזה ממש לא חייב להיות פקק) בקו ישר ללא פניות, לבין עקיפה מימין באופן כללי, מכליל ולא מבדיל.
מצד שני, בהודעה שלי אני מכליל את השיפוט בדיוק על ה-30 שניות האלה ועל הרכיבה שהוצגה בהם, וגם overreacting בכוונה מהסיבה שכתבתי בה - שאני פשוט במקרה נופל על אחד שעושה את אשר שנוא עליי במיוחד, וכמה וכמה תומכים בו שהולכים עד כדי לשבור מראות וכו', כשהמקרה מראש לא צודק.
אין לי כל כוונה לשפוט מה-30 שניות האלה משהו מעבר לזה, בטח לא את כלל הרכיבה שלך בזמנים ומצבים שלא רואים בסרטון.