ראש מורם ולהסתכל רחוק לכיוון הנסיעה!, המקום שאליו אתה מסתכל - זה המקום אליו אתה תגיע. טיפ קטן לכל חייl כרוכב - רוב התאונות נגרמות כתוצאה מנעילת מבט, כבני אדם יש לנו אינסטינקט שגורם לנו להסתכל לכיוון הסכנה, בעת רכיבה על אופנוע האינסטינקט הזה פועל לרעתנו, מכיוון שהמקום אליו אנו מסתכלים, זה המקום שאליו נגיע, לדוגמה אם עכשיו נכנסת לסיבוב מהר מידיי, האינסטינקט שלנו הוא להסתכל לעבר המעקה בטיחות אליו אנו מתקרבים, מה שיגרום לנו פשוט להיכנס בו בכל הכוח, במקום זה צריך להסתכל לתוך הפניה, אל המסלול אליו אנחנו רוצים להגיע ובעצם לברוח מהמעקה, וככה בעצם אפשר למנוע תאונה קשה..

סתם דוגמה לגבי הנעילת מבט, נסעתי יחסית מהר בסיבוב, באמצע הסיבוב הפתיע אותי פקק של רכבים, בלמתי בכל הכוח, גלגל אחורי כבר נעול ואני עדיין מתקדם במהירות לעבר הרכב שעומד לפניי וידעתי שאין סיכוי שאני מצליח לעצור בזמן, תוך שניה קלטתי שהמבט שלי נעול על הטמבון האחורי שלו, ישר הסטתי מבט אל עבר נתיב בריחה (מימינו היה רווח ממש קטן בינו לבין המדרכה), אוטומטית שחררתי ברקס אחורי, חזר ההיגוי, ובשניה האחרונה הצלחתי להשתחל שמה ולמנוע תאונה קטלית, זה אינסטינקט שקשה להיפטר ממנו, אך חובה לעשות את זה.

וכמובן שיהיה המון הצלחה, ותתחדש!