שוב מודה לכולם על התגובות
שוב מודה לכולם על התגובות
מצטרף להמלצה על ה 650 במיוחד אם אפשר לשפר בשנתון. אין ממש הבדל בכוח,אחרי הכל זה לא כלי שנועד למהירויות גבוהות ומומנט מטורף..
שיוט על 150 בערך..נוחות ואמינות...
בדכ הבעלים של האופנועים האלו אוהבים להשקיע בכלי ובוגרים בנפשם ובנהיגה שלהם, חפש מישהו כזה.
בהצלחה.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
בגדול אני מעדיף את ה1000 מה גם שיחסית עשו בחלק מהמקרים פחות ק"מ מ650חדש יותר והרבה הרבה פחות ידיים יש כלים בני 14 יד שניה שלישית עם פחות מ100k. והחלום החלום לא מרפה.
אבל אני מקשיב ולומד ושוקל
יורו 3, וגם יורו 4, מביאים בד"כ לשינויים שנועדו לשפר את צריכת הדלק וכך גם את זיהום האוויר. בד"כ הדבר מתבטא בשינויים בסעפת הפליטה, פילטר האוויר וראש המנוע העליון שסתומים, בוכנות וכו'. ועדיין: יש עוד המון מכלולים במנוע שכלל לא קשורים לזיהום האוויר. מנוע תחתון למשל, לא צריך כלל להשתנות ולהחליף חלקים. בישראל, בה לא הופסק שיווק הוי סטרום מעולם (ולבחור במקרה הזה, לא משנה מה קרה באירופה), יש עדיין אפשרות להמשיך ולרכוש חלקים, בלי קשר לחוק ה-7 שנים...
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
כבר אמרו על ה 650....“זאב בעור של כבש“....את זה אני מאמת באופן יומי...;-)
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
ה-1000 מהיר,חזק,רחב וכבד.
מניח שזה תופס גם ל-650 אולי פחות 5 קילו.
אני לא גר בעיר ועיקר הנסיעות שלי הן מחוץ לעיר מדי פעם בתוך ת"א האם ההבדל ביניהם הוא כל כך משמעותי בתוך העיר? האם המנוע של ה1000 כל כך רועד בטורים נמוכים ביחס ל650? אני מבין את עניין המשקל הוא פחות מטריד אותי אני לא אדם קטן 188 ס"מ ועם המלמדים שלו אין לי בעיה. תודה מראש.
הקלאץ ההידראולי של ה1000 בעיר די מתיש (ל650 יש כבל) בנוסף הגיר ב1000 (הילוך ראשון ושני) מכוון ארוך מידי מה שיגרום לך לרכב בעיר עם משחקים אינסופיים עם הקלאץ.
אין בעיית רעידות ב1000 או ב650
הבנתי תודה