עמוד 2 מתוך 10 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 144

אשכול: (כ"ע) שירות מעולה אצל APEX והשירות של יבואן מצלמות מידלנט

צפייה משולבת

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    עוד דבר, אם יש בכבל המקורי משהו (ואני מסופק בזה) שאמור להגן על המצלמה,
    גם זה אמור להיות מוסבר ללקוח, גם בחוברת ההוראות.
    מאחר וכבלי USB נוטים להתפגר חדשות לבקרים, הלקוח אמור לדעת שהוא צריך מקורי.
    למשל, חברת אפל הידועה (לשמצה) כן אומרת את זה ללקוח וכן מזהירה,
    על שימושים במטענים וכבלים לא מקוריים. גם חברת דל של המחשבים וגם חברת לנובו.

Senior Member הסמל האישי של shushu
    ציטוט נכתב במקור על ידי EhudS צפיה בהודעה
    המלצמה אינה מגיעה עם שנאי חשמל (כמו כל המצלמות שנמכרות בשוק כגון גו-פרו ואחרות)
    אכן כבל הטעינה המקורי ישמור על המצלמה - (השנאי של סמסונג הוא דואלי --- מוצאי 9 וולט או 5 וולט גם בהתאם לסוג הכבל)
    הבחור קנה מידלנד לא גופרו, מה אכפת לו מה מקבלים באריזה של גופרו?

אני מניח שהלקוח לא עודכן ברגישות הטעינה ועל הנזק שיכול להיגרם ואני בספק אם גיא בעל החנות עודכן, כי אם כן הוא היה מעביר זאת הלאה, אני בטוח.

ועל זה אתה צריך לקחת אחריות.

Senior Member
    מצטער אם אני אבאס אבל צריך בהחלט להשתמש בכבלים מקוריים..
    גם המצלמה שאני קניתי הגיעה ללא תקע אז הגדלתי ראש ואני מטעין בחיבור למחשב..
    גם המחשב מספק 5V.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    עוז אצלי הטלפון תומך כמה תקני טעינה וניסיתי את זה.
    יש כבלים שונים ההבדל בעצם במחברים.
    יש 4 גידים השמאלי זה המינוס
    הימני זה המתח
    וטריק זה בין 2 האמצעים יש טבלה של איזה התנגדות לשים בינים ובהתאם לזאות המקור מתח מוציא מתח וזרם שונה.

כל העיניין בכבל מגן זה שהוא ממכיל נגד מובנה שדואג לדרוש מהמקור מתח זרם ומתח מתאים למכשיר.

חיבור כבר שיכול להעביר 9 וולט יכול להכיל נגד פנימי שדורש מהמקור 9 וולט ובכך לשרוף את המצלמה.

אגב איך שאני זוכר ממצלמות מידלנד מוטבעת בתוך הפלסטיק ליד השקע טעינה במפורש 5 וולט. תקנו אותי אם אני טועה בזה.

זה לפי מפרט של יואסבי ברגע שאתה מזרים מעל 1.5 אמפר חייב כבל כזה (כבל הסמסונג כזה) וחייב מעגל פנימי שידע לתקשר (המטען כזה והמצלמה לא) וכניראה מה שקרה זה שהמטען הזרים 9 וולט ולא 5

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    נערך לאחרונה על ידי strelok89; 26-10-2016 בשעה 12:02.
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Junior Member
    תודה על ההסבר המקצועי והמפורט!

ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    הימני זה המתח
    וטריק זה בין 2 האמצעים יש טבלה של איזה התנגדות לשים בינים ובהתאם לזאות המקור מתח מוציא מתח וזרם שונה.

כל העיניין בכבל מגן זה שהוא ממכיל נגד מובנה שדואג לדרוש מהמקור מתח זרם ומתח מתאים למכשיר.

חיבור כבר שיכול להעביר 9 וולט יכול להכיל נגד פנימי שדורש מהמקור 9 וולט ובכך לשרוף את המצלמה.

אגב איך שאני זוכר ממצלמות מידלנד מוטבעת בתוך הפלסטיק ליד השקע טעינה במפורש 5 וולט. תקנו אותי אם אני טועה בזה.

זה לפי מפרט של יואסבי ברגע שאתה מזרים מעל 1.5 אמפר חייב כבל כזה (כבל הסמסונג כזה) וחייב מעגל פנימי שידע לתקשר (המטען כזה והמצלמה לא) וכניראה מה שקרה זה שהמטען הזרים 9 וולט ולא 5

Member
    זה שהוא השתמש במטען לטעינה מהירה לא אומר כלום ולא אמור להשפיע שכן הוא יודע להוציא גם 5v וגם 9. הסבר בהמשך.

המגיב שהוא כנראה היבואן אשמח לצילום של הכבל המקורי והסבר קצר איך מונע פגיעה במצלמה.

הימני זה המתח

חיבור כבר שיכול להעביר 9 וולט יכול להכיל נגד פנימי שדורש מהמקור 9 וולט ובכך לשרוף את

סטרלוק תרשה לי לא להסכים איתך. כבל USB הוא כבל סטנדרטי לתקשורת טורית. הוא כולל קו מתח וקו אדמה שבהכרח מתחברים ראשונים ושני קווי מידע דיפרנציאליים. הכבל לא מכיל נגדים וקבלים ושלל הפתעות כי אז הוא כבר לא כבל USB כי אין לו אפשרות להעביר מידע. יכול להיות שכבל טעינה יכיל נגדים וקבלים אבל אז על המטען להיות חכם מאוד כדי לבדוק התנגדות והשראות - אם חברה עושה את זה כנראה שממש אבל ממש לא הייתה לה ברירה. יש פרוטוקול תקשורת מוסדר איך התקן ומחשב מדברים אבל בגלל שאנחנו בעסקי הטעינה אז לא נעסוק בזה.
    איך המטען יודע מה הזרם המרבי שאני יכול לקבל? כל יצרן יצר לעצמו מען פרוטוקול לחיצת יד שאומר למטען עם מי יש לו עסק. איך? ע"י מתח ברגלי המידע. מתחים שונים אמרו זרמים שונים (פעם מטעני USB היו מעבירים רק 5V).
    טריק שמאפשר להשתמש במטען לא רשמי של אפל הוא לקצר את רגלי המידע בכבל הUSB והפלאפון יתייחס כאילו מדובר במטען רגיל (אומנם קצב טעינה לא מקסימלי אבל גם טוב).
    עכשיו לעיניין הטעינה המהירה. מטעני טעינה מהירה יודעים לספק שני מתחים, 5 ו-9, בהתאם להתקן המחובר אליהם. אם תחבר פלאפון שאינו תואם טעינה מהירה הוא יטען כרגיל ב-5 ולא יתפוצץ או משהו אחר חלילה. אם תחבר פלאפון שתומך בטעינה מהירה הוא יודיע על כך למטען וזה ישנה את המתח ל-9.
    מקווה והסברתי מספיק טוב, אם מישהו לא הבין משהו הוא מוזמן להודיע ואנסה להסביר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    ציטוט נכתב במקור על ידי almooog101 צפיה בהודעה
    זה שהוא השתמש במטען לטעינה מהירה לא אומר כלום ולא אמור להשפיע שכן הוא יודע להוציא גם 5v וגם 9. הסבר בהמשך.

המגיב שהוא כנראה היבואן אשמח לצילום של הכבל המקורי והסבר קצר איך מונע פגיעה במצלמה.

סטרלוק תרשה לי לא להסכים איתך. כבל USB הוא כבל סטנדרטי לתקשורת טורית. הוא כולל קו מתח וקו אדמה שבהכרח מתחברים ראשונים ושני קווי מידע דיפרנציאליים. הכבל לא מכיל נגדים וקבלים ושלל הפתעות כי אז הוא כבר לא כבל USB כי אין לו אפשרות להעביר מידע. יכול להיות שכבל טעינה יכיל נגדים וקבלים אבל אז על המטען להיות חכם מאוד כדי לבדוק התנגדות והשראות - אם חברה עושה את זה כנראה שממש אבל ממש לא הייתה לה ברירה. יש פרוטוקול תקשורת מוסדר איך התקן ומחשב מדברים אבל בגלל שאנחנו בעסקי הטעינה אז לא נעסוק בזה.
    איך המטען יודע מה הזרם המרבי שאני יכול לקבל? כל יצרן יצר לעצמו מען פרוטוקול לחיצת יד שאומר למטען עם מי יש לו עסק. איך? ע"י מתח ברגלי המידע. מתחים שונים אמרו זרמים שונים (פעם מטעני USB היו מעבירים רק 5V).
    טריק שמאפשר להשתמש במטען לא רשמי של אפל הוא לקצר את רגלי המידע בכבל הUSB והפלאפון יתייחס כאילו מדובר במטען רגיל (אומנם קצב טעינה לא מקסימלי אבל גם טוב).
    עכשיו לעיניין הטעינה המהירה. מטעני טעינה מהירה יודעים לספק שני מתחים, 5 ו-9, בהתאם להתקן המחובר אליהם. אם תחבר פלאפון שאינו תואם טעינה מהירה הוא יטען כרגיל ב-5 ולא יתפוצץ או משהו אחר חלילה. אם תחבר פלאפון שתומך בטעינה מהירה הוא יודיע על כך למטען וזה ישנה את המתח ל-9.
    מקווה והסברתי מספיק טוב, אם מישהו לא הבין משהו הוא מוזמן להודיע ואנסה להסביר.

http://www.usb.org/developers/docs/d...arging_1.2.pdf

עמוד 37 והלאה וזה תקן הפשוט של 2011 שמאפשר להעביר עד 1.5 אמפר
    שים לב שיש לתת 200 אום בין D+ ל D- כדי לקבל 1.5 אמפר ביציאה ולא 500 מילי אמפר שאגב עד 500 אתה צודק הוויסות על ידי מתח

עכשיו אם תלך למסמך השני עם הזרמים הגבוהים שפרסמתי פה תראה שמטען מהיר יכול לדחוף 2.5 אמפר ו 5 וולט ככה סתם בתור זרם ראשוני, ואפילו יותר מזה.

http://www.usb.org/developers/powerd...troduction.pdf

זה המסמך המקוצר בנוגע לטעינה מהירה

Power • Existing cables: up to 7.5W • PD-aware cables: up to 100W (defined by profiles)
    שים לב שיש כבלים מיוחדים שעומדים בתקן הזה ומעבירים עד 100W בניגוד לכבל פשוט וישן שמעביר עד 7.5W

ותראה את המטען שפרסמתי של מוטורולה יש לי כזה וסתם לספורט אתמול חיברתי כבל USB פשוט אליו והטלפון שלי בשעה וחצי הגיע ל 58%
    עם אותו המטען בדיוק וכבל של מוטורולה אני מקבל 80% ב חצי שעה לערך.
    נערך לאחרונה על ידי strelok89; 27-10-2016 בשעה 08:43.
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Member
    http://www.usb.org/developers/docs/d...arging_1.2.pdf

עמוד 37 והלאה וזה תקן הפשוט של 2011 שמאפשר להעביר עד 1.5 אמפר
    שים לב שיש לתת 200 אום בין D+ ל D- כדי לקבל 1.5 אמפר ביציאה ולא 500 מילי אמפר שאגב עד 500 אתה צודק הוויסות על ידי מתח

עכשיו אם תלך למסמך השני עם הזרמים הגבוהים שפרסמתי פה תראה שמטען מהיר יכול לדחוף 2.5 אמפר ו 5 וולט ככה סתם בתור זרם ראשוני, ואפילו יותר מזה.

http://www.usb.org/developers/powerd...troduction.pdf
    המסמך מפרט בדיקות שהם מבצעים/יש לבצע. הנגדים שהם חיברו זה לשם הבדיקות. שים לב שחיברו עוד נגדים ומתחים שונים לרגליים כדי לראות גם זרמים. זה לא מוכיח את הטענה שלך אלה סה"כ בדיקות להתקנים.

Junior Member
    אין שום סיבה שהכבל יתפגר...
    ואם הוא מסיבה כל שהיא לא תקין - תמיד ניתן לפנות אלינו לשירות
    מה גם - שכל יום יוצאים מוצרים חדשים כגון המטען המהיר של סמסוג ויש גם מטענים וכבלים ללא הגנות שהרבה אנשים קונים מסין והם שורפים מכשירים כאלה ואחרים.
    לכן זו גם אחריות הלקוח לוודא שהמוצר התחליפי שהוא רוצה להשתמש בו אכן מתאים לשימוש עם המצלמה או כל מוצר אחר.
    למרות כל אלה ולמרות שהלקוח לא פעל בזהירות הנדרשת - הצענו לו מוצר חדש במחיר מסובסד שהוא מתחת לעלות והכל בכדי שהוא כלקוח שלנו יהיה מרוצה.
    אבל לצערנו זה כנראה לא מספיק... והכי קל להאשים את היבואן/מוכרן שהוא נותן שירות "עלוב" כי הלקוח לא קיבל מוצר חדש.

*** מבלי להמעיט או להסיר אחריות מהלקוח בשימוש עם אביזר לא מתאים אנחנו מקבלים את הערתך לגבי הוספת אזהרה לשימוש עם אביזרים מקוריים בלבד ונפעל כך בעתיד.
    (אגב לידיעתך, בהוראות ההפעלה רשום שיבכדי להטעין את המצלמה יש להשתמש עם כבל ה- USB המצורף)

...
    עם כל הכבוד, אני בדואי שמצלם גמלים, לא מדען טילים.
    נתת כבל, תן הסבר. לא נתת הסבר...אל תצפה שאדע ואחקור.

סיפור אמיתי...מכאן בישראל.
    אישה אחת חלתה בסרטן, מבדיקות שנערכו הסתבר שהיא היתה הולכת בקביעות
    בהוראת הרופא, לסוג מסויים של צילומים שמצריכים את מגן העופרת ששמים על המטופל, נגד קרינה.
    הסרטן היה בצוואר, בבלוטות הלימפה.
    מסתבר שבגלל שלא שמו לה מגן על הצוואר, אלא רק על החזה, היא נפגעה מהקרינה וחלתה.
    קופת חולים טענה שהחולה היתה צריכה לבקש שישימו לה מגן על הצוואר...!!!
    עורכי הדין של האישה טענו (ובצדק) שהיא לא אמורה לדעת או לחשוב על זה.
    גם אני וגם אתה, לא אמורים להגדיל ראש, אם אמרת 95 אוקטן, לא אשים סולר במיכל האופנוע,
    אם לא אמרת כמה לחץ אוויר לשים בצמיגים...אבוא אליך במקרה של תקלה בצמיג - חד וחלק!

אין שום סיבה שהכבל יתפגר...
    ואם הוא מסיבה כל שהיא לא תקין - תמיד ניתן לפנות אלינו לשירות
    מה גם - שכל יום יוצאים מוצרים חדשים כגון המטען המהיר של סמסוג ויש גם מטענים וכבלים ללא הגנות שהרבה אנשים קונים מסין והם שורפים מכשירים כאלה ואחרים.
    לכן זו גם אחריות הלקוח לוודא שהמוצר התחליפי שהוא רוצה להשתמש בו אכן מתאים לשימוש עם המצלמה או כל מוצר אחר.
    למרות כל אלה ולמרות שהלקוח לא פעל בזהירות הנדרשת - הצענו לו מוצר חדש במחיר מסובסד שהוא מתחת לעלות והכל בכדי שהוא כלקוח שלנו יהיה מרוצה.
    אבל לצערנו זה כנראה לא מספיק... והכי קל להאשים את היבואן/מוכרן שהוא נותן שירות "עלוב" כי הלקוח לא קיבל מוצר חדש.

*** מבלי להמעיט או להסיר אחריות מהלקוח בשימוש עם אביזר לא מתאים אנחנו מקבלים את הערתך לגבי הוספת אזהרה לשימוש עם אביזרים מקוריים בלבד ונפעל כך בעתיד.
    (אגב לידיעתך, בהוראות ההפעלה רשום שיבכדי להטעין את המצלמה יש להשתמש עם כבל ה- USB המצורף)
    1. יש המון סיבות שכבל יתפגר, אני אפילו לא חושב שצריך למנות אותן.
    2. אתה בהחלט צודק לגבי סין ומוצריה...
    3. אם יש בעיה עם לקוח שיש עמה ספק, אני כנותן שרות מוותר על ה"כבוד" או הכסף ולומד מזה.
    4. תודה שאתה מקבל את הערתי להוסיף אזהרה, זה בדיוק מה שנקרא הפקת לקחים + מדבקה באדום על האריזה!
    5. ברור שרשום להשתמש בכבל המצורף, זה בדיוק כמו שכתוב להשתמש במצלמה המצורפת - מובן מאילו.
    נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 26-10-2016 בשעה 12:49.

Junior Member
    לא מבין את הדוגמאות שאתה מביא...
    אין כאן עניין של ספק או "כבוד" - המוצר הגיע ללקוח עם כבל מקורי לשימוש עם המצלמה.
    הלקוח על דעת עצמו השתמש בממוצר תחליפי לא מתאים - חד וחלק!
    גם שאין כאן ספק - בכל זאת בגלל שאנחנו רואים גם את צרכי הלקוח לא שלחנו אותו לדרכו מבלי פתרון... הצענו לו מצלמה חדשה תמורת השתתפות סימלית. בלבד!

ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    עם כל הכבוד, אני בדואי שמצלם גמלים, לא מדען טילים.
    נתת כבל, תן הסבר. לא נתת הסבר...אל תצפה שאדע ואחקור.

סיפור אמיתי...מכאן בישראל.
    אישה אחת חלתה בסרטן, מבדיקות שנערכו הסתבר שהיא היתה הולכת בקביעות
    בהוראת הרופא, לסוג מסויים של צילומים שמצריכים את מגן העופרת ששמים על המטופל, נגד קרינה.
    הסרטן היה בצוואר, בבלוטות הלימפה.
    מסתבר שבגלל שלא שמו לה מגן על הצוואר, אלא רק על החזה, היא נפגעה מהקרינה וחלתה.
    קופת חולים טענה שהחולה היתה צריכה לבקש שישימו לה מגן על הצוואר...!!!
    עורכי הדין של האישה טענו (ובצדק) שהיא לא אמורה לדעת או לחשוב על זה.
    גם אני וגם אתה, לא אמורים להגדיל ראש, אם אמרת 95 אוקטן, לא אשים סולר במיכל האופנוע,
    אם לא אמרת כמה לחץ אוויר לשים בצמיגים...אבוא אליך במקרה של תקלה בצמיג - חד וחלק!

1. יש המון סיבות שכבל יתפגר, אני אפילו לא חושב שצריך למנות אותן.
    2. אתה בהחלט צודק לגבי סין ומוצריה...
    3. אם יש בעיה עם לקוח שיש עמה ספק, אני כנותן שרות מוותר על ה"כבוד" או הכסף ולומד מזה.
    4. תודה שאתה מקבל את הערתי להוסיף אזהרה, זה בדיוק מה שנקרא הפקת לקחים + מדבקה באדום על האריזה!
    5. ברור שרשום להשתמש בכבל המצורף, זה בדיוק כמו שכתוב להשתמש במצלמה המצורפת - מובן מאילו.

לא מבין את הדוגמאות שאתה מביא...
    אין כאן עניין של ספק או "כבוד" - המוצר הגיע ללקוח עם כבל מקורי לשימוש עם המצלמה.
    הלקוח על דעת עצמו השתמש בממוצר תחליפי לא מתאים - חד וחלק!
    גם שאין כאן ספק - בכל זאת בגלל שאנחנו רואים גם את צרכי הלקוח לא שלחנו אותו לדרכו מבלי פתרון... הצענו לו מצלמה חדשה תמורת השתתפות סימלית. בלבד!
    אהוד, אני לא בא ללמד אותך לעבוד, באמת שלא.
    אני גם לא מתכוון להתווכח או לריב על הנושא...יתרה מזאת, אני גם מבין אותך,
    גם אני מוכר סחורה וגם אני נותן שרות.
    מבלי להכנס למקרה הספציפי הזה, גם אני וגם אתה נתקלים בלקוחות לא ישרים שיש להם בעיה
    וחושבים שהכל מגיע להם. במקרה הספציפי הזה, אני חושב שהייתי נוהג אחרת.
    לדעתי יש ספק בעניין המתחים, קראתי את חוברות ההוראות שיש ברשת ולא מצאתי איזכור למתח המדובר,
    אולי כתוב על האריזה, אולי מצפים מהלקוח להבין, אולי זה "ברור" מאילו...אבל יש כאן ספק.
    הלקוח לא נהג כשורה, על זה אין ויכוח.
    הלקוח שרף את המצלמה, גם על זה אין ויכוח.
    אין איזכור לשימוש בכבל מקורי כי יכול להגרם נזק, על זה גם אין וויכוח.
    המצלמה לא מסופקת עם מטען, גם על זה אין ויכוח.
    נוצר מצב, שאם היא כן היתה מסופקת עם מטען והוא היה מתקלקל...
    הלקוח אולי היה מסתכל על המתחים ומנסה לרכוש אחר, גם אם סיני תחליפי (כרגע לא משנה)
    לא כתוב בשום מקום שאסור להשתמש במטען כזה או אחר...זה גם כשל,
    כי הלקוח לא יודע שיש הבדלים בין מטענים כאלו למטענים אחרים.
    זו הסיבה העיקרית שיצרני מחשבים ניידים משנים את קוטר הכניסה של המטענים
    במקרה של מתחים שונים, זו הסיבה שיצרנים שונים משנים את שקע הטעינה בהתאם
    כדי שישתמשו רק בכבל שלהם.
    חברת מדלנד לא עשתה כך והשאירה את הנושא קצת פתוח לפרשנות אחרת, גם אם בתום לב.
    אתה כיבואן, צריך לדעת ששכר הפרסום השנתי שלך, מורכב גם מפיצוי לקוח כזה פעם ב...
    למה? כי הפרסום השלילי שהוא יביא, יגרום נזק פוטנציאלי גדול עשרת מונים, מהפיצוי שהוא מבקש.
    אם הלקוח היה טובל את המצלמה בשוקולד ובא בטענה שהמצלמה התקלקלה...
    ולדברי דרזדנר...לא היה כתוב בהוראות שאסור לטבול אותה בשוקולד,
    הייתי מבין אם היית שולח אותו ללא פיצוי - כאן יש סבירות שהמעשה שעשה, גם אם לא כתוב, הוא אדיוטי.
    במקרה הזה יש ספק מובהק, גם אתה חושב שצריך להבא להדגיש את הנושא - גם אם זה רק לישראלי המצוי.
    שורה תחתונה - אני אישית מאוד מעריך שהנושא הובא לידיעתך,
    אני עוד יותר מעריך שנרשמת לפורום ודאגת לענות תשובה עניינית ומכובדת.
    הכי אני מעריך, שאנחנו הצרכנים, יודעים שיש מישהו גם בצד השני.
    איך תפתרו את העניין...זו כבר החלטה שלך, אני את שלי אמרתי.
    נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 26-10-2016 בשעה 13:37.

Junior Member
    בואו נעמיד דברים על דיוקם
    אני מעולם לא השתמשתי בכבל אחר מלבד הכבל שצורף עם המצלמה ובנוסף לא השתמשתי עם מטען מהיר עם המצלמה מכיוון שאין לי אחד כזה
    אהוד שאל אותי בחנות אם השתמשתי במטען של סמסונג ואישרתי לו שכן לא אמרתי אף פעם שהשתמשתי במטען מהיר זהו שקר .
    בנוסף אין למר אהוד שום אפשרות להוכיח שהשתמשתי במטען לא מתאים או בכבל הלא מתאים כי אם הייתה לו ההוכחה הזו הוא לא היה מסרב לרשום לי מדוע הוא מסרב לתקן את המצלמה

והפיצוי שמר אהוד כותב עליו פה הוא לא שום פיצוי כי לתת עוד 400 שקל על ה 1000+ ששילמתי כבר על המצלמה לא נראה הגיוני , במיוחד שמר אהוד מסרב לקחת אחריות על התקלה במצלמה ומי ערב לי שהתקלה לא תחזור במצלמה הבאה?
    ועוד דבר, מר אהוד נתן לי אכן הצעה לשלם 400+- ש"ח ובכל זאת ביקשתי ממנו מה הוא יכול לעשות ולשפר את הצעתו ,ומאז הוא נעלם , רק לפני שבוע אני יצרתי אתו קשר ושאלתי אותו מה קורה עם המצלמה ואז הוא אמר לי שאין יותר מצלמות ושגם ההצעה לתיקון שנתן לי כבר לא בתוקף .
    שאלתי אוה אז מה עכשיו מה עושים אני נשאר עם מצלצה מקולקלת שעלתה 1000 ש"ח ואתה לא מפצה אותי בכלום ?
    השיחה נגמרה בזה שאין פיצוי , אין הסבר בכתב מה מהות התקלה ומדוע מסרב היבואן לטפל בה ובעיקר מה אני עושה עכשיו.
    אז מה הייתם עושים במקומי ?
    וזה ממש לא נכון שרצתי לפורום להתלונן אהוד קיבל הזדמנות של שלושה חודשים לעשות משהו אבל הוא העדיף להאשים אותי

Member הסמל האישי של shaul_13
    אני חושב שהנציג שענה כאן ענה בצור יפה ומכובדת.

התשובות שלו לטעמי יותר ממספקות.

תמיד חשוב לשמוע את הצד השני וחבל שלא יותר יבואנים ומוכרים מגיבים לטענות נגדם.

חבל שכותבי הטענות לא תמיד מציגים את כל העובדות אלא רק את אלו שנוח להם. מה שניקרא חצי אמת.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
    טובים ממני יש, גרועים ממני יש, כמוני אין!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    תמיד חשוב לשמוע את הצד השני וחבל שלא יותר יבואנים ומוכרים מגיבים לטענות נגדם.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk[/QUOTE]
    בלי למתוח ביקרות על היבואן של מידלנד אבל יש יבואנים שיודעים שאתה שבוי אצלם ואין תחרות אמיתית ולכן הם יעשו מה שבא להם בלי לדפוק חשבון.
    יבואנים של מוצרים דוגמת מצלמות נתונים לתחרות קצת יותר גדולה וכן חשוב להם לשמר את הלקוחות כי אחרת הם ירכשו את אותו המוצר דרך יבואן אחר (יביאו בעצמם דרך הרשת).

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI