עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
תוצאות 91 עד 105 מ 144

אשכול: (כ"ע) שירות מעולה אצל APEX והשירות של יבואן מצלמות מידלנט

Junior Member
    הקליד מיכאל:
    "
    לרדוף אחרי שירות לקוחות במשך שלושה חודשים זה שירות?"
    אני רק אניח כאן את ההודעה שלי אליו לפני חודשיים לאחר שלא ענה לטלפונים ולא חזר אלי...

מכאן כל אחד יסיק את המסקנות לבד.

SMS.jpg

ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    1. מיכאל אומר שלא השתמש במטען מהיר
    2. מטען מהיר אמור לספק 5V למכשיר שלא תומך בטעינה מהירה
    3. היבואן מכיר מספר מקרים של מצלמות שרופות

אז או שמיכאל שקרן או טועה או שהיבואן שקרן או טועה
    הייתי לוקח את ה400 ולא חוזר למידלנד לעולם

אגב, שירות לקוחות שאומר שהוא יחזור ואז לא חוזר זה אחד הדברים היותר מטריפים שקורים לי כמעט תמיד כשאני פונה לשירות לקוחות בישראל.

תעבור קצת על ההודעות שלו בפורום, הוא לא מפסיק לדבר על זה בכל הזדמנות

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    ציטוט נכתב במקור על ידי almooog101 צפיה בהודעה
    נכון אבל זה לבדיקות, לא לצורת עבודה.
    אם תפתח כבל USB לא תראה נגד כי זה יבטל את אפשרות העברת המידע.
    זה יותר נועד להתקנים והם מעבירים מתחים שונים ברגלי המידע.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
    אז איך להעביר 1.5 אמפר ? ללא ההתנגדות זה מעביר רק 500 מילי

גם לפי ויקיפדיה זה ככה

The charging device identifies the type of port through non-data signalling on the D+ and D− signals immediately after attach. A DCP simply has to place a resistance not exceeding 200*Ω across the D+ and D− signals.[95][96]

https://en.m.wikipedia.org/wiki/USB#BCS

הם אומרים שזה טעינה מהירה ברגע שיש התנגדות בין הדאטא וטעינה איטית ומידע זה המצבים האפשריים.

כמו שאני גם מכיר
    נערך לאחרונה על ידי strelok89; 27-10-2016 בשעה 16:45.
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

קראתי את כל השרשור בעניין רב.
    אני רוצה להעיר מספר הערות:
    לאהוד - כל הכבוד על התשובות הענייניות והלא מתלהמות. יחד עם זה, לטעמי אתה שוגה.
    במדינתנו הקטנה אתה תרוויח הרבה יותר מפרסום חיובי מפה לאוזן מאשר מהכמה מאות שקלים שתפסיד במצלמה חדשה.
    אני אישית עובד בחברה שמייצרת שתלים לשיניים. אם לקוח מתקשר ואומר שהוא קיבל קופסה ריקה ללא שתל (מצב שהוא בלתי אפשרי מבחינה טכנולוגית, אבל לא ניכנס לזה) אנחנו על המקום מבקשים סליחה ושולחים אחד אחר (שוב, למרות שאנחנו יודעים שאין אפשרות כזו).
    לא מעט רופאים בארץ, הודו בפני נציגים שלנו שלעיתים, בזמן פתיחת השתל, הוא נופל להם מסיבה זו או אחרת, ואז הם מדווחים על שתל חסר. למרות המידע הזה, אנחנו לא שקלנו מעולם לשנות את המדיניות שלנו.
    מבחינתנו השם והמיצוב, חשובים פי כמה מ"לא לצאת פראייר".

למיכאל - הבעיה שלנו כבני אדם היא שלפעמים אנחנו נכנסים לפינה, ודופקים את הראש בקיר. בכלל לא אכפת לנו שכל מה שיוצא לנו זה כאב ראש.
    העיקר שלפחות הקיר קצת נסדק.
    האפשרויות שעמדו לפניך היו פחות או יותר:
    להשאר ללא מצלמה
    לקנות חדשה במחיר מלא
    לתבוע את היבואן (כסף, זמן, וכנראה פשרה שתעלה יותר)
    לשלם (עוד) 400 ש"ח ולקבל מצלמה חדשה.
    למרות שזה מבאס מאד, האפשרות האחרונה היא המשתלמת ביותר. קשה להודות בזה, אבל היית צריך להתעצבן, וללכת על זה.
    אני במקומך (אם הייתי משוכנע בצידקתי), הייתי מקבל את ההצעה, ולא קונה יותר לעולם מוצרים של היבואן הנ"ל.

ואחרון חביב לסטרלוק - בחייאת, את מי זה מעניין כל המפרטים שאתה מביא? אני מהנדס (תואר שני), ועד שקראתי את השרשור הזה בכלל לא ידעתי שקיים הבדל מתחים בין מטענים. אני בטוח שגם 99.999% מהאנשים הנורמטיביים לא מבין את ההבדל הזה.
    מבחינתי, כשהיבואן רושם לי להשתמש רק בכבל שלו, אני מניח שזה בגלל שככה הוא מנסה להרוויח עוד כסף ע"י הפחדה שלי שלא להשתמש במוצרים של מתחרים. הדגם של המצלמה אולי יצא לפני חמש שנים אבל תהיה בטוח שהיצור שלה הוא מתקופה מאוחרת הרבה יותר. גם היצרן (ומסתבר שגם היבואן) ידעו על הנושא ויכלו להזהיר ע"י מדבקה מפורשת. הם בחרו לא לעשות את זה.
    כל היתר זה קשקושים במיץ גזר.
    נערך לאחרונה על ידי רוכב על 2; 27-10-2016 בשעה 17:06.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    אז איך להעביר 1.5 אמפר ? ללא ההתנגדות זה מעביר רק 500 מילי

גם לפי ויקיפדיה זה ככה

The charging device identifies the type of port through non-data signalling on the D+ and D− signals immediately after attach. A DCP simply has to place a resistance not exceeding 200*Ω across the D+ and D− signals.[95][96]

https://en.m.wikipedia.org/wiki/USB#BCS

הם אומרים שזה טעינה מהירה ברגע שיש התנגדות בין הדאטא וטעינה איטית ומידע זה המצבים האפשריים.

כמו שאני גם מכיר
    שאלה טובה.
    אני אסביר עם פלאפונים כי זה הכי קל.
    לכל יצרן (אפל, סמסונג וכו') ישנן הגדרות איזה מתח יש לתת בכל רגל מידע של ה-USB שהן הגדרות שלו.
    בראש הטעינה ישנו רכיב שתפקידו לזהות את הזרם המתאים לרכיב המחובר (אם תפתח ראש טעינה תראה שיש בפנים ג׳וק) ולספק את המתח המתאים ברגלי המידע בשביל שהפלאפון יטען. אני בטוח שקרה לך שלקחת מטען לא מקורי והפלאפון כתב לך שהוא לא תומך במטען או משהו בסגנון - קרה כי המתח ברגלי המידע לא היה תואם למה שהוא מכיר.
    ישנו גם תקן ל-DCP שהוא בדיוק מה שכתבת, אבל כל יצרנית פלאפונים עושה תקן משלה כדי למנוע בעיות עם מטענים אחרים וכדי שתקנה רק מהם(:
    אם תחבר נגן MP3 למטען של טעינה מהירה הוא יראה שזה לא רכיב "חכם" ויוציא לו 5v.

שאלה טובה.
    אני אסביר עם פלאפונים כי זה הכי קל.
    לכל יצרן (אפל, סמסונג וכו') ישנן הגדרות איזה מתח יש לתת בכל רגל מידע של ה-USB שהן הגדרות שלו.
    בראש הטעינה ישנו רכיב שתפקידו לזהות את הזרם המתאים לרכיב המחובר (אם תפתח ראש טעינה תראה שיש בפנים ג׳וק) ולספק את המתח המתאים ברגלי המידע בשביל שהפלאפון יטען. אני בטוח שקרה לך שלקחת מטען לא מקורי והפלאפון כתב לך שהוא לא תומך במטען או משהו בסגנון - קרה כי המתח ברגלי המידע לא היה תואם למה שהוא מכיר.
    ישנו גם תקן ל-DCP שהוא בדיוק מה שכתבת, אבל כל יצרנית פלאפונים עושה תקן משלה כדי למנוע בעיות עם מטענים אחרים וכדי שתקנה רק מהם(:
    אם תחבר נגן MP3 למטען של טעינה מהירה הוא יראה שזה לא רכיב "חכם" ויוציא לו 5v.

אלמוג אז בעצם יש בתוך הכבל בקר כלשהו שמווסת את הזרם ויש לזה תקן שפרסמתי כאן,ואז בעצם יש משמעות לכבל שמשתמשים בו וזה מניסוי עם הטלפון שלי שכן תומך טעינה מהירה ושינוי של הכבל מאפשר את הטעינה או לא.

אגב בקשר לכבלים אני לא בטוח שזה תלוי יצרן כי במסמכים שהבאתי רשום בפירוש שכל מטרת המסמך להסדיר תקן אחיד לזה כדי למנוע מצב שכל יצרן עושה מה שבא לו.

אם נמשיך במקרה של הטלפון שלי אז יש כבלים הטובים יותר שמוגדים טעינה מהירה מטעינים באמת מהר, יש כאלה שמוגדרים טעינה באמת מטעינים סביר ויש שמוגדרים DATA והם מטעינים לאט עם הודאה שהמכשיר נטען לבד.

רוכב על 2

אתה מבין שאם תכתוב לשים את השתל בצורה X ואני סתם כי נראה לי שאתה סוחט ממני כסף אשים עם דבק 3 שניות שקניתי בכלבו 2 שקל וזה לא יחזיק מי יהיה אשם?
    כאילו בחיאת כן יש הבדל בין הכבלים הינה אלמוג אפילו הסביר שיש יותר מסתם נגד שחשבתי שיש שם יש ביפנים ג'וק משמע מעגל מודפס שלם עכשיו להגיד אין הבדל? יש הבדל בין מחק למחק בסטימצקי וזה בכלל מוצר הכי פשוט שיש אז אין הבדל במוצר מורכב עם מעגל מודפס?

אני לא מדבר כרגע בכלל על כל נושא היבואן בסדר או לא אני מדבר טכנית הבן אדם השתמש בניגוד להוראות יצרן כי לדעתו סוחטים אותו או כי לדעתי אין הבדל וגרם לנזק האם האחריות תקפה?

עכשיו ללא קשר לזה יש לי ולחבריי המון דיבוריות מידלנד ותמיד קיבלנו שירות בשעות נוחות ובמקום תמיד הוחלפו הדברים גם כשרציתי לחדש את הגוף פלסטיק לדיבורית של אמא בת סביבה 6 שנים שילמתי על גוך וקיבלתי דיבורית חדשה לחלוטין.

מאידך כשאני שברתי אנטנות בדיבוריות ושברתי כמה , שילמתי כמו גדול.

אני לא חושב שיבואן אמור לתת לי שירות על מקרה שבו אני גרמתי לנזק , יותר מזה ברגע שבאים לקראתי במחיר מסובסד אני שמח מזה. זה נקרא להיות פריאר? במושגים ישראליים אולי.

ובידיוק בגלל זה תראה איזה שירות מקבלים במקומות אחרים, רוצה דוגמא? בשמחה!
    יורוקום יבואן גדול ומכובד נכון?
    שלחתי את הטלפון שלי להחלפת מקשי צד עכשיו מה שהיה לו מעבר זה פשוט חוסר של רכיב הטעינה האלחוטית ומחבר של NFC על הלוח שעף וצורך במדבקת קירור חדשה כל זה ניתן לתיקון בקלות. המכשיר נשלח בילה אצלם כשבועיים לאחר מכן אמרו לי שאני צריך לשלם 1200 שקל (יותר מעלות מכשיר חדש) על החלפת לוח אם. שאלתי על מה אמרו בגלל המחברים והמכשיר שנתקע (מן הסתם יתקע אין קירור מספק) על זה אמרתי שיחליפו לי רק כפתורים ואני אסדר לבד.

קיבלתי מכשיר שעל הדרך שברו לו גם מחבר של הפלאש של המצלמה בזמן התיקון ולא הרכיבו טוב את המצלמה הקדמית , ולא היה לי אם מי לדבר בסוף גם הזמנתי עוד סט מקשי צד שעולה 15 שקלים באיביי והסט מקשים הגיע לפני שבארץ תיקנו לי את המכשיר וגם שברו אותו בדרך עוד קצת ללא לקיחת אחריות על זה .

סיפור דומה על LG של אבא שנכנס לתיקון באחריות ויצא שבור יותר .

אז שחורי מציע להחליף למוצר חדש ועובד מאותו הסוג באחריות או בסבסוד גבוהה בגלל נזק שהלקוח גרם לו אני רואה בזה בעיה והתנהלות שגויה.

בקשר לזה שהיו לקוחות ספורים בתקופה האחרונה שחיברו מטען מהיר ושרפו את המעגל אז RTFM או תתקשר תשאל. באמת שאני לא מבין במכשירי חשמל כולם "מומחים" באופנוע חופרים למוסכניק לפני כל אפצ'י שמא יהיה נזק, לא שאלתה עשיתה טעות תשלם באים לקראתך וגם מסבסדים לך את השכר לימוד שלך ? ברכה!.

Member
    אלמוג אז בעצם יש בתוך הכבל בקר כלשהו שמווסת את הזרם ויש לזה תקן שפרסמתי כאן,ואז בעצם יש משמעות לכבל שמשתמשים בו וזה מניסוי עם הטלפון שלי שכן תומך טעינה מהירה ושינוי של הכבל מאפשר את הטעינה או לא.

אגב בקשר לכבלים אני לא בטוח שזה תלוי יצרן כי במסמכים שהבאתי רשום בפירוש שכל מטרת המסמך להסדיר תקן אחיד לזה כדי למנוע מצב שכל יצרן עושה מה שבא לו.

אם נמשיך במקרה של הטלפון שלי אז יש כבלים הטובים יותר שמוגדים טעינה מהירה מטעינים באמת מהר, יש כאלה שמוגדרים טעינה באמת מטעינים סביר ויש שמוגדרים DATA והם מטעינים לאט עם הודאה שהמכשיר נטען לבד.
    הבקר לא בתוך הכבל אלא בתוך ספק הקיר, השנאי, המטען עצמו.
    לגביי זה שיש לך כבלים שמטעינים טוב וכאלה שמטעינים פחות טוב זה נובע מאיכות הכבל. הכבל המקורי שמגיע עם הפלאפון בדר"כ יותר עבה מכבל סיני פשוט כי הוא מכיל גידים יותר עבים וסיכוכים. ככל שהכבל יותר עבה והסיכוך יותר איכותי כך תוכל להעביר יותר הספק ומידע באמינות יותר גבוהה. וזו כל הסיבה שכבל אחד מטעין לך ככה והאחר ככה.

עם כבל אחד הצלחת טעינה מהירה ועם האחר לא. השאלה היא האם עם האחר הצלחת להעביר מידע למחשב, אם לא תצליח זה כי אין לו קווי מידע ולכן גם לא יכול לאפשר טעינה מהירה.

עדיין לא נתקלתי ביצרן פלאפונים שכבל הטעינה שלו אינו גם כבל להעברת מידע. הסיבה שבחיבור למחשב הפלאפון נטען לאט היא כי השקע במחשב מספק חצי אמפר (DCP כבר אמרנו? למרות שהוא לא DCP אבל זו נגזרת) ולא 2 כמו שדורשים רוב הפלאפונים.

Senior Member
    הטענה פה היא שמטען מהיר של סמסונג מספק מתח גבוה מ5V כאשר הוא מחובר למידלנד.
    זה נשמע הגיוני?

יש כל מיני מקרים דומים:
    https://www.reddit.com/r/PS4/comment...adaptive_fast/

המכשיר "אמור" לא להידפק מזה אבל אין שום דרך לדעת בלי לשרוף אותו קודם.
    אז המסקנה פה היא תמיד לוודא שהמטען הוא לא מטען לטעינה מהירה.
    במיוחד כשהולכים לחנות לקנות מטען, הם הרבה יותר יקרים אז ינסו לדחוף לכם אותם.

Junior Member
    הכבל שמסופק עם המצלמה הינו כבל טעינה משולב גם להעברת נתונים (DATA)
    כלומר בחיבור ל USB במחשב הוא גם יטעין את המצלמה וגם ניתן יהיה לצפות או להעביר נתונים מהכרטיס של המצלמה.

לסוג הכבל אכן יש השפעה ישירה על אופן הטעינה...
    עשינו בדיקה של הכבל המקורי של המצלמה לעומת הכבל שמסופק עם המטען המהיר - במקרה הזה סמסונג
    חיברנו את הכבל המהיר למכשיר הסלולרי והאינדיקציה על גבי הטלפון הראתה "טעינה מהירה"
    חיברנו את אותו מטען אך הפעם עם הכבל המקורי של המצלמה והאידניקציה על גבי הטלפון הראתה "טעינה רגילה"

הבקר לא בתוך הכבל אלא בתוך ספק הקיר, השנאי, המטען עצמו.
    לגביי זה שיש לך כבלים שמטעינים טוב וכאלה שמטעינים פחות טוב זה נובע מאיכות הכבל. הכבל המקורי שמגיע עם הפלאפון בדר"כ יותר עבה מכבל סיני פשוט כי הוא מכיל גידים יותר עבים וסיכוכים. ככל שהכבל יותר עבה והסיכוך יותר איכותי כך תוכל להעביר יותר הספק ומידע באמינות יותר גבוהה. וזו כל הסיבה שכבל אחד מטעין לך ככה והאחר ככה.

עם כבל אחד הצלחת טעינה מהירה ועם האחר לא. השאלה היא האם עם האחר הצלחת להעביר מידע למחשב, אם לא תצליח זה כי אין לו קווי מידע ולכן גם לא יכול לאפשר טעינה מהירה.

עדיין לא נתקלתי ביצרן פלאפונים שכבל הטעינה שלו אינו גם כבל להעברת מידע. הסיבה שבחיבור למחשב הפלאפון נטען לאט היא כי השקע במחשב מספק חצי אמפר (DCP כבר אמרנו? למרות שהוא לא DCP אבל זו נגזרת) ולא 2 כמו שדורשים רוב הפלאפונים.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי EhudS צפיה בהודעה
    הכבל שמסופק עם המצלמה הינו כבל טעינה משולב גם להעברת נתונים (DATA)
    כלומר בחיבור ל USB במחשב הוא גם יטעין את המצלמה וגם ניתן יהיה לצפות או להעביר נתונים מהכרטיס של המצלמה.

לסוג הכבל אכן יש השפעה ישירה על אופן הטעינה...
    עשינו בדיקה של הכבל המקורי של המצלמה לעומת הכבל שמסופק עם המטען המהיר - במקרה הזה סמסונג
    חיברנו את הכבל המהיר למכשיר הסלולרי והאינדיקציה על גבי הטלפון הראתה "טעינה מהירה"
    חיברנו את אותו מטען אך הפעם עם הכבל המקורי של המצלמה והאידניקציה על גבי הטלפון הראתה "טעינה רגילה"
    "כבל מהיר" מכיל 4 גידים כמו כבל רגיל. תסביר לי בבקשה מה ההבדל.

Member
    קראתי את רוב השרשור....בגדול וללא קשר ליבואן של מידלנד השירות בארץ ברובו מתחת לכל ביקורת...שוב אני מציין כי אני כלל לא מתכוון למקרה הספציפי ( אני עדיין בשלב שלא החלטתי לעצמי מי פה צודק )
    לעניין שירות הלקוחות בארץ היום ממש היום נשברתי ופניתי לעסק ממנו רכשתי מיטה יקרה לפני כשלושה חודשים ( אפילו קצת פחות ) לא אלאה אתכם בפרטים אבל אציין כי ״ השירות ״ מאותו עסק הסתכם בזה שקיבלתי מ״ס טלפון של שירות לקוחות .. של אותו עסק....בשיחה איתם נאמר כי האחראית תחזור אליי תוך כמה דקות...זה היה בסביבות 13:00 ....עכשיו ,,,19:08..... שירות לקוחות עלק

Junior Member

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
    זה הכבל של המצלמה מחובר לפלאפון שלי בטעינה במטען מהיר
    ) אל תדאגו את המטען רכשתי לפני בערך חודש וחצי מהאינטרנט )

מכרתי לא מעט מצלמות של מידלנד, לעולם לא נתקלתי בבעיה כזו למעט מקרה אחד של לקוח שמתעקש שהוא מטעין רק בכבל המקורי דרך המחשב.
    הבעיה הופנתה לאהוד וטופלה לשביעות רצונו של הלקוח.
    אני חייב באותה נשימה לציין שהבעיה מתחילה מהסברה ללקוח (לאו דווקא במקרה של APEX) במוצרים שנדרשים לטעינה או תחזוקה
    חובת העסק להדריך את הלקוח בשימוש במוצר.
    אין להסיק שכל הלקוחות מבינים וקוראים את הוראות השימוש הראשוניות.
    בלי להיכנס לטכני של מה יכולים להיות הנזקים לעיתים התשובה לשאלת הלקוח למה ככה וככה צריכה להיות "כי ככה קבע היצרן" אולי לא תמיד היא מה שהלקוח רוצה לשמוע אבל היא בעיקר תחסוך ממנו כאבי ראש.
    בעלו כאן גם טענות כנגד שרות לקוחות וגם על הצרכן הישראלי ותופעת המגיע לי, אני מסכים שללקוח מגיע הכל אך זאת בתנאי שהוא הוגן הגון ולא מנסה להשחיל.
    ותאמינו לי שמסיפורי לקוחות על "נשבע לך ככה זה מהיום הראשון" אפשר לכתוב ספר.
    בשורה התחתונה יש שני צדדים ושאחד מהם (הקונה או המוכר) מנסה לעקם את האמת מתחילות הבעיות.
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי כלבוטקס צפיה בהודעה
    מכרתי לא מעט מצלמות של מידלנד, לעולם לא נתקלתי בבעיה כזו למעט מקרה אחד של לקוח שמתעקש שהוא מטעין רק בכבל המקורי דרך המחשב.
    הבעיה הופנתה לאהוד וטופלה לשביעות רצונו של הלקוח.
    אני חייב באותה נשימה לציין שהבעיה מתחילה מהסברה ללקוח (לאו דווקא במקרה של APEX) במוצרים שנדרשים לטעינה או תחזוקה
    חובת העסק להדריך את הלקוח בשימוש במוצר.
    אין להסיק שכל הלקוחות מבינים וקוראים את הוראות השימוש הראשוניות.
    בלי להיכנס לטכני של מה יכולים להיות הנזקים לעיתים התשובה לשאלת הלקוח למה ככה וככה צריכה להיות "כי ככה קבע היצרן" אולי לא תמיד היא מה שהלקוח רוצה לשמוע אבל היא בעיקר תחסוך ממנו כאבי ראש.
    בעלו כאן גם טענות כנגד שרות לקוחות וגם על הצרכן הישראלי ותופעת המגיע לי, אני מסכים שללקוח מגיע הכל אך זאת בתנאי שהוא הוגן הגון ולא מנסה להשחיל.
    ותאמינו לי שמסיפורי לקוחות על "נשבע לך ככה זה מהיום הראשון" אפשר לכתוב ספר.
    בשורה התחתונה יש שני צדדים ושאחד מהם (הקונה או המוכר) מנסה לעקם את האמת מתחילות הבעיות.
    אני לא מכיר את הבחור שקנה את המצלמה מהיבואן, אבל כשאתה משוכנע בצדקת דרכך בד"כ אתה תעשה הכל כדי להוכיח את זה אז אני כן
    קצת מבין לליבו של הבחור שאומר לעצמו "שמתי יותר מאלפייה על מצלמה, עשיתי הכל כמו בספר והיא התקלקלה והלך לי הכסף".

מצד שני, אי אפשר להוכיח שהוא עשה את הכל כמו שצריך, אי אפשר להוכיח שהוא משקר או מדבר אמת, אז זו מילה שלו נגד מילה של היבואן.
    במקרה הזה, עם כמה שזה מעצבן, הייתי אומר שההצעה לשלם 400 שח ולקבל אחת חדשה היא הוגנת.

ולסיום אגיד שבגלל אנשים שהתחנכו בספארי שכמו שאתה אומר ניסו בעבר ומנסים להשחיל, כל השאר נדפקים מזה.

"כבל מהיר" מכיל 4 גידים כמו כבל רגיל. תסביר לי בבקשה מה ההבדל.

ההבדל זה בגוק הזה או הנגד או מה שזה לא יהיה ביפנים.
    שמתי לך אפילו מפרט של ארגון התקנים של יואסבי העולמית שאומרת שיש כבלים פשוטים שמעבירים מידע ו7.5 וואט ויש כבלים שמעבירים מעל 7.5 ועד 100 וואט זה סוג אחר של כבלים.

תחפש באיביי ותראה לבד שיש כבלים שמוגדרים quick charge.

חיבור מטען מהיר עם תקן של quick charge qualcom
    וכבל לא תואם טעינה מהירה יטען אך ורק עד 1.5 אמפר שזה 7.5 וואט.

כבל תואם טעינה מהירה יטען בהתאם למטען

Sent from mTalk using windows 10 mobile

Member
    ההבדל זה בגוק הזה או הנגד או מה שזה לא יהיה ביפנים.
    שמתי לך אפילו מפרט של ארגון התקנים של יואסבי העולמית שאומרת שיש כבלים פשוטים שמעבירים מידע ו7.5 וואט ויש כבלים שמעבירים מעל 7.5 ועד 100 וואט זה סוג אחר של כבלים.

תחפש באיביי ותראה לבד שיש כבלים שמוגדרים quick charge.

חיבור מטען מהיר עם תקן של quick charge qualcom
    וכבל לא תואם טעינה מהירה יטען אך ורק עד 1.5 אמפר שזה 7.5 וואט.

כבל תואם טעינה מהירה יטען בהתאם למטען

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    השאלה שלי שהופנתה ליבואן הייתה כדי להוכיח אותו על טעותו. אין בכבל שום דבר מיוחד, הוא מכיל 4 גידים, אין דבר כזה כבל לטעינה מהירה. מה שכן הכבל צריך להיות איכותי כדי להעביר הספקים כאלה.

מצרף מתוך ה-Q&A של Qualcomm, זו שמחזיקה בתקן של טעינה מהירה.
    Q6:*Does it matter what type of charging cable is used with a Quick Charge*adapter?

A:*Quick Charge is designed to be connector- and current-independent. Quick Charge is designed to be compatible with a variety of formats, including:

USB Type-AUSB microUSB Type-CProprietary connectors

Quick Charge high-voltage operation is designed to minimize charging issues associated with long or thin cables, allowing for a superior charging experience, independent of cable type or cable current capability.

כמו שניתן לראות מהתשובה לא משנה באיזה כבל משתמשים העיקר שהוא איכותי מספיק ומסוגל להעביר את ההספקים.

מצרף גם קישור לאתר:
    https://www.qualcomm.com/products/sn...ick-charge/faq