עמוד 6 מתוך 10 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
תוצאות 76 עד 90 מ 144

אשכול: (כ"ע) שירות מעולה אצל APEX והשירות של יבואן מצלמות מידלנט

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    ...האמריקאים אמרו שהמדיניות שלהם היא להחליף את הנעליים בלי לשאול שאלות על סיבת הפגם ובלי לעשות בעיות, במסגרת אחריות של שנה על הנייר ויותר מזה בפועל. תראה לי בארץ מדיניות שירות לקוחות כזו, כי ככה זה בארה''ב ובאירופה.
    אגב זה...לך קנה באיקאה מה שאתה רוצה, שבור אותו בפטיש,
    תחזור לחנות ותגיד...אני מצטער, נשבר לי.
    יתנו לך חדש ללא שאלות. פשוט, מהיר, הגיוני ובידיעה שתחזור שוב ושוב.

אני חייב לומר משהו, אנחנו הלקוחות (יש לומר הישראלים) הבאנו את זה על עצמינו,
    לקחנו את מושג השרות ההוגן והפכנו אותו ל"מגיע לי, כי שילמתי"
    לקחנו אותו רחוק כי הרבה פעמים אנחנו לא אומרים את האמת ומשקרים במצח נחושה,
    לקחנו אותו מאוד רחוק, כי אנחנו דורשים בכוח ולא תמיד מגיע לנו.
    אני אומר ברבים לקחנו, כי אני חלק מהחברה הזו והקלון הזה דבק בי בכל מקום,
    בארצות אחרות, בקניות באיביי, ביחס כללי לישראלים.
    לא ירחק היום...שגם הסינים לא ירצו למכור לנו, אפילו כבל USB משומש.
    המאסנו את עצמינו, נותני השרות כבר לא מאמינים לנו ובכללם נותני השרות הישראלים.
    את דעתי בנושא הספציפי הזה כבר הבעתי, זה לא מונע ממני לראות איך אנחנו הלקוחות מתנהגים ככלל.
    בדיוק כך נראית יריה עצמית ברגל.
    חבל.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    מסכים איתך. אנחנו הישראלים חיים במין תחושה שלא משנה מה אסור לנו לצאת פראיירים. אני לא יודע מה קדם למה, נותני השירות שמתחזרים או הלקוחות שמנצלים את המושג שירות לקוחות הגון, זה סוג של ביצה ותרנגולת. אני יודע לומר לך דבר אחד, אני אישית משתדל לא לחיות בגישה של 'שילמתי אז מגיע לי', אם בגלל שאני חלש בעימותים, או בגלל שאני מניח שהצד השני חושב כמוני, כנראה שניהם. ועדיין, כשאני קונה מוצר, לא משנה איזה, אני מצפה ממי שמוכר לי אותו לעמוד מאחוריו ולא ינסה 'למרוח' אותי. לצערי קורה לי להיתקל במצב השני יותר (כלפי או כלפי אחרים), בד''כ אני משתדל ללמוד מזה ולא לתת לאותו מוכרן את הסיפוק של לעשות לי את זה שוב.

Member
    זה שהוא השתמש במטען לטעינה מהירה לא אומר כלום ולא אמור להשפיע שכן הוא יודע להוציא גם 5v וגם 9. הסבר בהמשך.

המגיב שהוא כנראה היבואן אשמח לצילום של הכבל המקורי והסבר קצר איך מונע פגיעה במצלמה.

ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    עוז אצלי הטלפון תומך כמה תקני טעינה וניסיתי את זה.
    יש כבלים שונים ההבדל בעצם במחברים.
    יש 4 גידים השמאלי זה המינוס
    הימני זה המתח
    וטריק זה בין 2 האמצעים יש טבלה של איזה התנגדות לשים בינים ובהתאם לזאות המקור מתח מוציא מתח וזרם שונה.

כל העיניין בכבל מגן זה שהוא ממכיל נגד מובנה שדואג לדרוש מהמקור מתח זרם ומתח מתאים למכשיר.

חיבור כבר שיכול להעביר 9 וולט יכול להכיל נגד פנימי שדורש מהמקור 9 וולט ובכך לשרוף את

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    סטרלוק תרשה לי לא להסכים איתך. כבל USB הוא כבל סטנדרטי לתקשורת טורית. הוא כולל קו מתח וקו אדמה שבהכרח מתחברים ראשונים ושני קווי מידע דיפרנציאליים. הכבל לא מכיל נגדים וקבלים ושלל הפתעות כי אז הוא כבר לא כבל USB כי אין לו אפשרות להעביר מידע. יכול להיות שכבל טעינה יכיל נגדים וקבלים אבל אז על המטען להיות חכם מאוד כדי לבדוק התנגדות והשראות - אם חברה עושה את זה כנראה שממש אבל ממש לא הייתה לה ברירה. יש פרוטוקול תקשורת מוסדר איך התקן ומחשב מדברים אבל בגלל שאנחנו בעסקי הטעינה אז לא נעסוק בזה.
    איך המטען יודע מה הזרם המרבי שאני יכול לקבל? כל יצרן יצר לעצמו מען פרוטוקול לחיצת יד שאומר למטען עם מי יש לו עסק. איך? ע"י מתח ברגלי המידע. מתחים שונים אמרו זרמים שונים (פעם מטעני USB היו מעבירים רק 5V).
    טריק שמאפשר להשתמש במטען לא רשמי של אפל הוא לקצר את רגלי המידע בכבל הUSB והפלאפון יתייחס כאילו מדובר במטען רגיל (אומנם קצב טעינה לא מקסימלי אבל גם טוב).
    עכשיו לעיניין הטעינה המהירה. מטעני טעינה מהירה יודעים לספק שני מתחים, 5 ו-9, בהתאם להתקן המחובר אליהם. אם תחבר פלאפון שאינו תואם טעינה מהירה הוא יטען כרגיל ב-5 ולא יתפוצץ או משהו אחר חלילה. אם תחבר פלאפון שתומך בטעינה מהירה הוא יודיע על כך למטען וזה ישנה את המתח ל-9.
    מקווה והסברתי מספיק טוב, אם מישהו לא הבין משהו הוא מוזמן להודיע ואנסה להסביר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Member הסמל האישי של פRץ
    הצרכן הישראלי הטיפש התגלה כאן במלא הדרתו, ואני לא מתכוון לפותח האשכול, אלא לאלו המצדדים ביבואן המצתדק בטענה ש"תום לב" זה דבר שנשכך מעולם.
    יש לנו הרבה מה ללמוד מתרבות המסחר בארה"ב וברשתות האונליין
    Evolution Team

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    almooog101,
    עכשיו שאמרת את זה אני נזכר שאף פעם לא נשרף לי מכשיר שדורש הטענה רגילה במטען מהיר, בין אם טלפון או טאבלט, ודיבורית או רמקול נייד סיניים.

Junior Member
    ליבואן נוח להסתתר אחרי הכאילו שימוש שלי במטען מהיר, הוא לא מוכן להסביר מה קרה למצלמה הוא אפילו לא מוכן לתת תשובה רשמית כתובה מה קרה למצלמה, כך שמה שעצוב פה הוא שהוא פשוט ממשיך לשקר פה בפורום ועדיין יש פה כמה משתמשים שהסיבה לא מובנת ממשיכים לתמוך בתאוריה שלו כאילו השימוש שלי גרם לנזק.
    ושוב חוזר ואומר היבואן הציע לזמן מוגבל מאוד הצעה בכלל לא מפתה והיא לא סורבה על ידי אלה ביקשתי ממנו שיראה מה הוא יכול עוד לעשות רק מה לעשות שבמשך חודשיים לא שמעתי ממנו מילה ורק כשיצרתי אתו קשר אמר שהוא לא יכול לעשות כלום וגם ההצעה שהציע ירדה מהפרק בגלל חוסר במצלמות

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
    נערך לאחרונה על ידי michaelc; 27-10-2016 בשעה 08:39.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    ציטוט נכתב במקור על ידי almooog101 צפיה בהודעה
    זה שהוא השתמש במטען לטעינה מהירה לא אומר כלום ולא אמור להשפיע שכן הוא יודע להוציא גם 5v וגם 9. הסבר בהמשך.

המגיב שהוא כנראה היבואן אשמח לצילום של הכבל המקורי והסבר קצר איך מונע פגיעה במצלמה.

סטרלוק תרשה לי לא להסכים איתך. כבל USB הוא כבל סטנדרטי לתקשורת טורית. הוא כולל קו מתח וקו אדמה שבהכרח מתחברים ראשונים ושני קווי מידע דיפרנציאליים. הכבל לא מכיל נגדים וקבלים ושלל הפתעות כי אז הוא כבר לא כבל USB כי אין לו אפשרות להעביר מידע. יכול להיות שכבל טעינה יכיל נגדים וקבלים אבל אז על המטען להיות חכם מאוד כדי לבדוק התנגדות והשראות - אם חברה עושה את זה כנראה שממש אבל ממש לא הייתה לה ברירה. יש פרוטוקול תקשורת מוסדר איך התקן ומחשב מדברים אבל בגלל שאנחנו בעסקי הטעינה אז לא נעסוק בזה.
    איך המטען יודע מה הזרם המרבי שאני יכול לקבל? כל יצרן יצר לעצמו מען פרוטוקול לחיצת יד שאומר למטען עם מי יש לו עסק. איך? ע"י מתח ברגלי המידע. מתחים שונים אמרו זרמים שונים (פעם מטעני USB היו מעבירים רק 5V).
    טריק שמאפשר להשתמש במטען לא רשמי של אפל הוא לקצר את רגלי המידע בכבל הUSB והפלאפון יתייחס כאילו מדובר במטען רגיל (אומנם קצב טעינה לא מקסימלי אבל גם טוב).
    עכשיו לעיניין הטעינה המהירה. מטעני טעינה מהירה יודעים לספק שני מתחים, 5 ו-9, בהתאם להתקן המחובר אליהם. אם תחבר פלאפון שאינו תואם טעינה מהירה הוא יטען כרגיל ב-5 ולא יתפוצץ או משהו אחר חלילה. אם תחבר פלאפון שתומך בטעינה מהירה הוא יודיע על כך למטען וזה ישנה את המתח ל-9.
    מקווה והסברתי מספיק טוב, אם מישהו לא הבין משהו הוא מוזמן להודיע ואנסה להסביר.

http://www.usb.org/developers/docs/d...arging_1.2.pdf

עמוד 37 והלאה וזה תקן הפשוט של 2011 שמאפשר להעביר עד 1.5 אמפר
    שים לב שיש לתת 200 אום בין D+ ל D- כדי לקבל 1.5 אמפר ביציאה ולא 500 מילי אמפר שאגב עד 500 אתה צודק הוויסות על ידי מתח

עכשיו אם תלך למסמך השני עם הזרמים הגבוהים שפרסמתי פה תראה שמטען מהיר יכול לדחוף 2.5 אמפר ו 5 וולט ככה סתם בתור זרם ראשוני, ואפילו יותר מזה.

http://www.usb.org/developers/powerd...troduction.pdf

זה המסמך המקוצר בנוגע לטעינה מהירה

Power • Existing cables: up to 7.5W • PD-aware cables: up to 100W (defined by profiles)
    שים לב שיש כבלים מיוחדים שעומדים בתקן הזה ומעבירים עד 100W בניגוד לכבל פשוט וישן שמעביר עד 7.5W

ותראה את המטען שפרסמתי של מוטורולה יש לי כזה וסתם לספורט אתמול חיברתי כבל USB פשוט אליו והטלפון שלי בשעה וחצי הגיע ל 58%
    עם אותו המטען בדיוק וכבל של מוטורולה אני מקבל 80% ב חצי שעה לערך.
    נערך לאחרונה על ידי strelok89; 27-10-2016 בשעה 08:43.
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    טוב, תעצרו רגע...
    במסגרת היותי חפרן בלתי נלאה, גם קצת נודניק, קראתי הכל שוב.
    למיטב הבנתי וגם למיטב הבנתו של אהוד שחורי, הלקוח אמר שהשתמש במטען של סמסונג.
    מכאן כבר הוסקה מסקנה שלא מעדות ראיה, שהמטען של סמסונג הוא מטען מהיר
    שמוציא מתח שלא מתאים למצלמה. אני באמת חושב, שלמרות כל הדעות כאן,
    כולל של מכובדים שאני מוקיר ומעריך, כמו למשל איתמרגלס וסטרולוק...
    למרות התשובות של אהוד, אני הייתי מחזיר כאן ועכשיו את כל הכסף ומראה רצון טוב.
    אין לי ספק, שאם היינו מביאים את המקרה הזה לפתחו של בית המשפט,
    בית המשפט היה פוסק במקרה דנן לטובת הלקוח ולו רק בגלל שיש כאן ספק סביר.
    1000 שח זה המון כסף, המון כסף לשני הצדדים...אחרי שלושה חודשים שזה לא זמן סביר,
    אפשר היה לומר ללקוח, קח את הפיצוי אבל שתדע שאנחנו חושבים אחרת.
    יש כאן עגמת נפש ללקוח, יש כאן עגמת נפש לאפקס, יש כאן עוגמת נפש גם לאהוד.
    היכולת למנוע את ששת העמודים הקשים האלו היתה עולה פחות מ1000
    כי זה מחיר ריטייל ולא מחיר הקניה של היבואן.

גילוי נאות, אתמול נודע לי מי הלקוח, מסתבר שהוא אחד האנשים היותר ישרים שאני מכיר
    ואני מכיר אותו כבר כמה שנים. אין לי ספק שהוא דובר אמת, אין לי ספק שיש כשל במצלמה,
    אין לי ספק שגם אם ניזוקה ממתח גבוה...זה לא נעשה במודע, אין לי ספק שאהוד משך את הפיצוי,
    ואין לי ספק שאפקס + גיא, גם עמדו במצב לא נעים. כל זה והאשכול הזה, יכלו להימנע.
    נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 27-10-2016 בשעה 11:02.

Junior Member
    בוקר טוב,

צר לי אבל אני לא מסכים איתך! אין כשל במצלמה...
    עובדתית המצלמה הזו נמכרת כבר כמה שנים ועד לאחרונה מעולם לא נתקלנו בתקלה של מצלמה שנשרף לה כל המעגל הפנימי.
    רק לאחרונה לאחר שהתחילו לצאת מטענים מהירים נתקלנו במספר מקרים של מצלמות שלכולם תופעה זהה - נשרף המעגל הפנימי.
    בתחילה חשבנו שזה אכן כשל במצלמה כיוון שלא הצלחנו להבין ממה נובעת התקלה וחלפנו למספר לקוחות את המצלמה למצלמה חדשה ללא כל שאלה - ויעידו על כך מספר אנשים.

למזלנו 2 לקוחות הגונים עם תופעה זהה ציינו כי כל עוד הם השתמשו בכבל המקורי הכל עבד כמו שצריך ורק לאחר שימוש במטען מהיר וכבל הטעינה המהיר ולא המקורי המצלמה "נשרפה". התלחנו לחקור את התופעה ואכן התברר שכאשר משתמשים במצלמה עם מטען מהיר וכבל לא מקורי המצלמה ניזוקה.
    עשינו הצלבה ובדקנו גם עם אלה שכבר החלפנו להם מצלמה וכולם אישרו שאכן השתמשו במטען מהיר וכבל לא מקורי.
    מכאן המסקנה הייתה ברורה שהכשל הוא לא במצלמה אלא בשימוש עם אביזר לא מתאים!!

לא יכלנו להתריע או להזהיר בחוברת ההוראות כיוון היות שכאשר שיווקנו את המצלמה לא הייתה באפשרותנו לדעת מראש על יציאת מטען מהיר שיכול לפגוע במצלמה ומטען USB היה בדרך כלל מוצר מדף סטנדרטי שמספק מתח קבוע וידוע של 5 וולט. אגב, לאחרונה לאחר שהתגלתה התופעה - הזהרנו את הלקוחות ככול שהצלחנו.

השוק בו אנו פועלים משתנה באופן מהיר והטכנולוגיה מתקדמת מיום ליום ולא תמיד מוצר שנמכר בעבר יתאים לטכנולוגיה של מחר.
    לא בכדי קבע המחוקק הגנה ליצרן והגבלת אחריות במקרה של (ואני מצטט את הערתו של Strelok89):
    (2)** לפי רמת ההתפתחות המדעית והטכנולוגית שהיתה בעת שהמוצר יצא משליטתו, לא יכול היה היצרן לדעת שמבחינת התכנון לא עמד המוצר ברמת הבטיחות הסבירה;

למרות זאת אנחנו לא מסתתרים מאחורי חוקים והיבטים משפטיים אחרת היינו שולחים את הלקוח לדרכו מבלי התחשבות בתום הלב ובאובדן הכספי שלו.
    לכן, מבלי שאנו מחוייבים לכך חוקית! התחשבנו בסיטואציה של הלקוח ונתנו לו פתרון והצעה הוגנת למרות שפרושה הפסד כספי עבורנו.
    גם אם הנזק למוצר נגרם לא במזיד אלא כתוצאה מתום הלב של הלקוח עדיין זה לא יהיה הגון לבקש מהספק שישלם על טעות הלקוח כי אם לא הוא יצטייר בעיני הציבור כנותן שירות גרוע.

כאשר לקוח מחליט להשתמש עם כבל לא מקורי ואינו בודק אם אכן הכבל מתאים למצלמה או לא, או שהוא משתמש עם מטען שאינו סטנדרטי אלא מטען מהיר או ונניח שהלקוח קנה מסין באיכות ירודה כבל טעינה או מטען והמצלמה ניזוקה כתוצה מכך - האם גם אז האחריות צריכה להתגלגל לפתחו של היבואן?
    המצלמה הנדונה נבדקה על ידינו והמסקנה הייתה חד משמעית - מעגל הטעינה נשרף כתוצאה ממתח לא מתאים!

המקרה הזה הוא לא מקרה בו הספק מתחמק מאחריות! (גם אני לקוח ומכיר גם מיקרים מעצבנים כאלה שנותנים לך תחושה של מנפנפים אותי) - אנחנו חברה מסודרת והמוצרים נבדקים בקפידה. ולכן שפגשתי את מיכאל אצל APEX ולקחתי ממנו את המצלמה לתיקון כבר באותו הרגע לפי תיאור התקלה שאלתי אותו במפורש עם איזה מטען וכבל השתמש והוא אכן אמר שלא השתמש עם הכבל המקורי אלא עם מטען מהיר וכבל טעינה של סמסונג (מה שהוכחש על ידו בהמשך). למרות שהיה ברור לי מה גרם לתקלה - בכול זאת לקחנו את המצלמה למעבדה לבדיקה מעמיקה יותר. חזרנו ללקוח עם התשובה שהמצלמה לא ניתנת לתיקון והתקלה נגרמה כתוצאה משימוש במתח לא מתאים.

נושא שירות הלקוחות מאוד חשוב לי וקרוב לליבי ולכן בד"כ אני אישית מטפל מול הלקוחות בעניין השירות.

ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    טוב, תעצרו רגע...
    במסגרת היותי חפרן בלתי נלאה, גם קצת נודניק, קראתי הכל שוב.
    למיטב הבנתי וגם למיטב הבנתו של אהוד שחורי, הלקוח אמר שהשתמש במטען של סמסונג.
    מכאן כבר הוסקה מסקנה שלא מעדות ראיה, שהמטען של סמסונג הוא מטען מהיר
    שמוציא מתח שלא מתאים למצלמה. הני באמת חושב, שלמרות כל הדעות כאן,
    כולל של מכובדים שאני מוקיר ומעריך, כמו למשל איתמרגלס וסטרולוק...
    למרות התשובות של אהוד, אני הייתי מחזיר כאן ועכשיו את כל הכסף ומראה רצון טוב.
    אין לי ספק, שאם היינו במיאים את המקרה הזה לפתחו של בית המשפט,
    בית המשפט היה פוסק במקרה דנן לטובת הלקוח ולו רק בגלל שיש כאן ספק סביר.
    1000 שח זה המון כסף, המון כסף לשני הצדדים...אחרי שלושה חודשים שזה לא זמן סביר,
    אפשר היה לומר ללקוח, קח את הפיצוי אבל שתדע שאנחנו חושבים אחרת.
    יש כאן עגמת נפש ללקוח, יש כאן עגמת נפש לאפקס, יש כאן עוגמת נפש גם לאהוד.
    היכולת למנוע את ששת העמודים הקשים האלו היתה עולה פחות מ1000
    כי זה מחיר ריטייל ולא מחיר הקניה של היבואן.

גילוי נאות, אתמול נודע לי מי הלקוח, מסתבר שהוא אחד האנשים היותר ישרים שאני מכיר
    ואני מכיר אותו כבר כמה שנים. אין לי ספק שהוא דובר אמת, אין לי ספק שיש כשל במצלמה,
    אין לי ספק שגם אם ניזוקה ממתח גבוה...זה לא נעשה במודע, אין לי ספק שאהוד משך את הפיצוי,
    ואין לי ספק שאפקס + גיא, גם עמדו במצב לא נעים. כל זה והאשכול הזה, יכלו להימנע.

Member
    http://www.usb.org/developers/docs/d...arging_1.2.pdf

עמוד 37 והלאה וזה תקן הפשוט של 2011 שמאפשר להעביר עד 1.5 אמפר
    שים לב שיש לתת 200 אום בין D+ ל D- כדי לקבל 1.5 אמפר ביציאה ולא 500 מילי אמפר שאגב עד 500 אתה צודק הוויסות על ידי מתח

עכשיו אם תלך למסמך השני עם הזרמים הגבוהים שפרסמתי פה תראה שמטען מהיר יכול לדחוף 2.5 אמפר ו 5 וולט ככה סתם בתור זרם ראשוני, ואפילו יותר מזה.

http://www.usb.org/developers/powerd...troduction.pdf
    המסמך מפרט בדיקות שהם מבצעים/יש לבצע. הנגדים שהם חיברו זה לשם הבדיקות. שים לב שחיברו עוד נגדים ומתחים שונים לרגליים כדי לראות גם זרמים. זה לא מוכיח את הטענה שלך אלה סה"כ בדיקות להתקנים.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    נכון אבל תראה שרק אחרי 200 אום יש למדוד 1.5 אמפר זרם לפני זה לא תקבל.
    אם אתה רוצה יש קובץ באתר שם בגודל 57 מגה מפורט ברמה הכי קטנה תקרא תראה

Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Member
    נכון אבל תראה שרק אחרי 200 אום יש למדוד 1.5 אמפר זרם לפני זה לא תקבל.
    אם אתה רוצה יש קובץ באתר שם בגודל 57 מגה מפורט ברמה הכי קטנה תקרא תראה

נכון אבל זה לבדיקות, לא לצורת עבודה.
    אם תפתח כבל USB לא תראה נגד כי זה יבטל את אפשרות העברת המידע.
    זה יותר נועד להתקנים והם מעבירים מתחים שונים ברגלי המידע.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9
    גם אני, כמו המאסטר, קראתי את כל השרשור מראשיתו ועד תומו.
    אני לא מתיימר לקבוע מי צודק יותר ומי פחות, מי אומר את האמת יותר ומי פחות.

אני אספר 2 סיפורים קצרים (נו טוב, בערך קצרים), ושכל אחד יחשוב מה הוא מבין מזה:
    1. לפני כמה חודשים ההורים של אשתי הביאו לנו מיקסר מארה"ב, משום שהיה סייל וניתן היה לרכוש אותו במחיר מציאה. אשתי, שהבנתה בחשמל דומה להבנתי בתפירה (ולמען הסר ספק, לכל אלו שהזדעקו "שוביניסט!" - גם להבנתה), אמרה לי שאנחנו לא יכולים להשתמש בו באמצעות מתאם לראש התקע בלבד (כמו עם שנאים של מכשירים שונים שהביאה איתה בעבר מארה"ב) אלא שצריך שנאי מיוחד לשם כך. מבחינתי זה בסה"כ מיקסר, ומה אני מבין בחשמל - שם מתאם ומחבר. אלא מה, בתור אדם מבוגר שסיים תיכון, זכור לי משהו על זה שבאירופה ובישראל המתח בקיר הוא 220~ בזמן שבארה"ב הוא 110~. כך גם לאשתי היה נדמה שאי אפשר לחבר וזהו. והיא צדקה.
    2. לפני מספר שנים רכשתי מצלמת קסדה של מידלנד.
      מעט אחרי שהתחלתי להשתמש במצלמה עלה בי ספק לגבי טיב הצילום שלה בלילה, כלומר בזו הספציפית שנמצאת אצלי. פניתי ליבואן, אהוד שחורי, וזה האחרון הגיע אלי ביום המחרת והחליף את שלי בחדשה מבלי לשאול שאלות או לטעון טענות. בנוסף הנחה אותי להעדכן את הגרסה דרך האתר של מידלנד. איכות הצילום בלילה נותרה בעינה, ונאלצתי לקבל זאת בלית ברירה.
      כחודשיים לאחר מכן ביקשתי לרכוש סוללה נוספת למצלמה ואהוד קיבל אותי מתחת לביתו בשעת ערב מאוחרת, הרבה אחרי שרוב החנויות כבר סיימו לעבוד באותו יום. בגב המצלמה, מתחת למכסה, ישנו סוגר קפיצי שאחראי לשמור על הסוללה במקומה. כתוצאה מהחלפה בין הסוללות, נשבר אצלי אותו החלק שסוגר את הסוללה, מה שהקשה על טעינתה באמצעות המצלמה כשהמכסה פתוח והקפיץ דוחף את הסוללה החוצה. פניתי לאהוד וביקשתי קפיץ חדש. שוב בהתראה של פחות מיום הגיע אלי אהוד למקום עבודתי ושוב פשוט החליף לי את המצלמה בחדשה. מאז אמנם נשבר אותו הקפיץ שוב, אך פשוט לא היה לי נעים לפנות שוב לאהוד, על אף שכלקוח זו היתה זכותי המלאה לקבל שירות מתאים לתיקון הבעיה.

השנקל שלי. יום טוב לכולם.

Junior Member הסמל האישי של איתמרגלס
    עברתי שוב על כל השרשור. ומה שלמדתי
    שלשושו יש מרצדס

Senior Member
    1. מיכאל אומר שלא השתמש במטען מהיר
    2. מטען מהיר אמור לספק 5V למכשיר שלא תומך בטעינה מהירה
    3. היבואן מכיר מספר מקרים של מצלמות שרופות

אז או שמיכאל שקרן או טועה או שהיבואן שקרן או טועה
    הייתי לוקח את ה400 ולא חוזר למידלנד לעולם

אגב, שירות לקוחות שאומר שהוא יחזור ואז לא חוזר זה אחד הדברים היותר מטריפים שקורים לי כמעט תמיד כשאני פונה לשירות לקוחות בישראל.

ציטוט נכתב במקור על ידי איתמרגלס צפיה בהודעה
    עברתי שוב על כל השרשור. ומה שלמדתי
    שלשושו יש מרצדס
    תעבור קצת על ההודעות שלו בפורום, הוא לא מפסיק לדבר על זה בכל הזדמנות