עמוד 8 מתוך 10 ראשוןראשון ... 678910 אחרוןאחרון
תוצאות 106 עד 120 מ 144

אשכול: (כ"ע) שירות מעולה אצל APEX והשירות של יבואן מצלמות מידלנט

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    אלמוג אז למה קורה מה שתירתי לוקח כבל של אקסבוקס או נוקיא ובלקין מטעין לאט.
    כבל מוטורולה,סמסונג, ואיזה אחד שהזמנתי באיביי לא זוכר בידיוק אבל כל אלה או הגיעו עם מטען מהיר או יעדו לזה מטעינים מהר.

אגב הזה מאיביי 24 גייג ובלקין גם וודאית 24 גייג ושניהם מעבירים גם נתונים.

ניסיתי על 2 מכשירים שונים מוטורולה של אישתי ולומיה שלי

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Member
    כשאתה אומר מטעין לאט אתה מתכוון זרם נמוך או לא 9v?

עוד משהו, אשמח אם תוכל לצפצף בכבל USB שלך את רגל ID (קיימת רק בצד שמתחבר לפלאפון) ולראות אם היא מקוצרת לאדמה/למתח (ככל הנראה תהיה לאדמה).
    אם תוכל לבצע את זה לכבל שמוגדר טעינה מהירה ולכבל רגיל ולרשום את התוצאות זה יהיה מעולה כי יכול להיות שבאמת יש שינוי וכבלים של טעינה מהירה משתמשים ברגל ID.

עריכה: הוספת הבקשה החביבה מסטרלוק.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
    נערך לאחרונה על ידי almooog101; 28-10-2016 בשעה 15:10.

האיטי זה 1.5 אמפר ו5 וולט
    המהיר זה 9 וולט בנוקיא ו12 וולט במוטורולה שאחרי זה יורד ל9 ואז יורד ל5 ו 2.5 אמפר ב 3 שלבים.

יום ראשון אצפצף ואגיד לך בידיוק

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    האיטי זה 1.5 אמפר ו5 וולט
    המהיר זה 9 וולט בנוקיא ו12 וולט במוטורולה שאחרי זה יורד ל9 ואז יורד ל5 ו 2.5 אמפר ב 3 שלבים.

אז אשמח אם תוכל לבצע את הבדיקה שביקשתי לכבל של טעינה מהירה בלבד כדי לראות אם יש שימוש לרגל (זו הרגל הצמודה לאדמה).
    במיקרו ובמיני USB ישנם 5 רגליים. ID משמשת ל-OTG ואולי גם לטעינה מהירה אז אשמח לדעת מה הממצאים.

ציטוט נכתב במקור על ידי almooog101 צפיה בהודעה
    אז אשמח אם תוכל לבצע את הבדיקה שביקשתי לכבל של טעינה מהירה בלבד כדי לראות אם יש שימוש לרגל (זו הרגל הצמודה לאדמה).
    במיקרו ובמיני USB ישנם 5 רגליים. ID משמשת ל-OTG ואולי גם לטעינה מהירה אז אשמח לדעת מה הממצאים.

בנתיים מצאתי את זה
    http://www.usb.org/developers/docs/w...therboards.pdf

לדעתי כאן קבור הכלב , זה כתבה של אינטל בנושא של שילוב טעינה מהירה בלוחות אם תומכי יואסבי 2
    לך לעמוד 4

מסתבר שבחיבור זכר הזה שמתחבר למטען יש בעצם 8 פינים ולא 5 כמו במיקרו יואסבי ואינטל נתנו שם פתרון שימנע בעיות בלוחות אם אם יצירת גשר בין פין 5 ל 8 והוספת קבל

Member
    בנתיים מצאתי את זה
    http://www.usb.org/developers/docs/w...therboards.pdf

לדעתי כאן קבור הכלב , זה כתבה של אינטל בנושא של שילוב טעינה מהירה בלוחות אם תומכי יואסבי 2
    לך לעמוד 4

מסתבר שבחיבור זכר הזה שמתחבר למטען יש בעצם 8 פינים ולא 5 כמו במיקרו יואסבי ואינטל נתנו שם פתרון שימנע בעיות בלוחות אם אם יצירת גשר בין פין 5 ל 8 והוספת קבל

אתה מתבלבל אחי, מדובר על לוח האם עצמו, החיבור של 8 רגליים זה USB כפול כי הוא יוצא מלוח האם 8 רגליים ואז מתפצל 4 ו-4.
    כשאני אהיה בעבודה אני אחפש מישהו עם מטען מהיר עם הכבל המקורי ואבדוק את הקטע עם פין ה-ID. לי אישית יש מטען רגיל והכבל המקורי שהגיע איתו מכיל 4 פינים (ID לא מחווט).

נכון צודק זה החיבור הכפול ללוח אם אבל כן מצאתי את מה שחיפשתי .

http://www.androidauthority.com/wp-c...quirements.jpg

שים לב שלטעינה מהירה יש לשים נגד של 10 קילו אום שזה בעצם 15 וואט אם 18 וואט או 32 בטעינה מהירה ששם מעלים מתח.

ולטעינה סטנדרטית שמים 22 קילו אום שמגבילה ל1.5 אמפר
    ולמכשירים ישנים יותר שעובדים לפי תקן
    Battery charging 1.2
    או usb גנרי שמים 56 קילו אום.

לדעתי המצלמה היא על תקן battery charging 1.2
    ועל כן צריך כבל 56 קילו אום אם לחבר כבל עם התנגדות נמוכה יותר אז המצלמה לא מכילה נגד פנימי כי התקן לפני המטענים המהירים לא דרש זאות , וזה מתכון למעגל שרוף.

For Type-C to Type-C connections, using these higher current modes is fine, as the ports are all built around the same standard, and is a convenient way to charge devices up quickly. However, a lot of the recent issues have been about legacy adapter cables, the ones that will take your USB-Type-C socket on your new phone or laptop and connect up to an older Type-A PC port or charger.

We’re not worried about speeds here, but the thing to look out for is power transfer between devices. Because the USB Type-C standard specifically defines higher rates of charging that aren’t catered for in older Type-B or other connectors, cable manufacturers are supposed to use the CC connection and Rp resistor to ensure that devices don’t attempt to draw too much current from older chargers or devices that can’t support it.
    The specification table below shows what values can be used to set a specific Type-C charging mode and underneath, in the small print, we can see that a 56kΩ resistor should be used with all legacy cable connections. This is to limit the amount of current transferred to Default USB power or the USB Battery Charging standard (if the cable supports fast charging) when connecting up to older USB type devices.

What has happened with the case of OnePlus and the other out of spec USB adapter cables is that they are not setting this resistor properly. A number of companies are opting for 10kΩ values, perhaps mistakenly thinking that they are meeting the maximum capabilities of the specification when in fact they are breaking it. This could mean that a USB Type-C device attempts to draw 3A from an older charger than can only handle 1A or less, a recipe for destroying your charger or port.
    Another part of the issue is that cables also want to support fast charging technologies for smartphones and other products. This often falls under the USB Battery Charging standard, which supports higher currents than the default mode. Manufacturers may be mistaken into thinking that the correct way to cater for these currents is to allow for the maximum of 3A over Type-C. However, communication for this standard is managed over separate USB D+ and D- data lines, rather than the CC line, and is usually handled by an on-device power management circuit. The 56kΩ resistor is still required, as we know that the Type-C modes overwrite the USB BC standard.

http://www.androidauthority.com/usb-...lained-656552/

נערך לאחרונה על ידי strelok89; 28-10-2016 בשעה 16:33.

Member
    נכון צודק זה החיבור הכפול ללוח אם אבל כן מצאתי את מה שחיפשתי .

http://www.androidauthority.com/wp-c...quirements.jpg

שים לב שלטעינה מהירה יש לשים נגד של 10 קילו אום שזה בעצם 15 וואט אם 18 וואט או 32 בטעינה מהירה ששם מעלים מתח.

ולטעינה סטנדרטית שמים 22 קילו אום שמגבילה ל1.5 אמפר
    ולמכשירים ישנים יותר שעובדים לפי תקן
    Battery charging 1.2
    או usb גנרי שמים 56 קילו אום.

לדעתי המצלמה היא על תקן battery charging 1.2
    ועל כן צריך כבל 56 קילו אום אם לחבר כבל עם התנגדות נמוכה יותר אז המצלמה לא מכילה נגד פנימי כי התקן לפני המטענים המהירים לא דרש זאות , וזה מתכון למעגל שרוף.
    המידע ששלחת מתייחס ל-Type C, ב-A וב-B אין רגל CC (רוב הפלאפונים הם A). הרגל הזו נועדה לומר את הזרם הדרוש. למה יש אותה? אין לי באמת מושג כי אני לא מבין יותר מדי ב-Type C.
    אני מצרף לפה קישור ל-Datasheet של הג'וק שנמצא בתוך ראש הטעינה שבו כתוב איזה מתח יש לתת ברגלי המידע כדי לקבל מתח מוצא מתאים (5\9\12\20). המידע נמצא בעמוד 3.
    http://www.mouser.com/ds/2/328/chiph...eet-269468.pdf

אני לא מצליח למצוא Datasheet של רכיבי הטעינה בתוך הפלאפון כדי לגלות אם יש משמעות לרגל ID בשביל טעינה מהירה או שבהתחלה נותן 5v ורק לאחר קבלת המתח המתאים ברגלי המידע משנה ל-9/12/20.

עשיתי קצת מחקר, תקן BC1.2 מגדיר זיהוי הפורט אליו מחובר המכשיר. בתוך המצלמה צריך להיות רכיב שתפקידו לגלות מול מי יש לו עסק (DCP, SDP, CDP) ולפי זה לפעול. אם מדובר ב-DCP הוא מקצר את רגלי המידע ומועבר חצי אמפר.

נערך לאחרונה על ידי almooog101; 28-10-2016 בשעה 17:04. סיבה: הטקסט המצוטט נערך בזמן כתיבת התגובה אז אני מעדכן את שלי בהתאם.

המידע ששלחת מתייחס ל-Type C, ב-A וב-B אין רגל CC. הרגל הזו נועדה לומר את הזרם הדרוש. למה יש אותה? אין לי באמת מושג כי אני לא מבין יותר מדי ב-Type C.
    אני מצרף לפה קישור ל-Datasheet של הג'וק שנמצא בתוך ראש הטעינה שבו כתוב איזה מתח יש לתת ברגלי המידע כדי לקבל מתח מוצא מתאים (5\9\12\20). המידע נמצא בעמוד 3.
    http://www.mouser.com/ds/2/328/chiph...eet-269468.pdf

אני לא מצליח למצוא Datasheet של רכיבי הטעינה בתוך הפלאפון כדי לגלות אם יש משמעות לרגל ID בשביל טעינה מהירה או שבהתחלה נותן 5v ורק לאחר קבלת המתח המתאים ברגלי המידע משנה ל-9/12/20.

שים לב שוב אותו סיפור כמו בטבלה 22 (19.58 נכנס בול ל22 עם טולרס 5%)קילו אום בין די מינוס לאדמה ולא 56 כמו בטבלה לטובת תאימות לאחור.
    מצאנו את הכלב הקבור לדעתי

Member
    רק לי מרגיש כאילו השניים האלו היו המחוננים של הכיתה ובנו פצצות מימן בהפסקות?

כי זה ממש מרגיש כאילו אתם מתדיינים כאן על איך להשמיד את העולם.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי ktm690smc צפיה בהודעה
    רק לי מרגיש כאילו השניים האלו היו המחוננים של הכיתה ובנו פצצות מימן בהפסקות?

כי זה ממש מרגיש כאילו אתם מתדיינים כאן על איך להשמיד את העולם.
    לי דווקא מרגיש כמו תחרות למי יש יותר גדול

Member
    שים לב שוב אותו סיפור כמו בטבלה 22 (19.58 נכנס בול ל22 עם טולרס 5%)קילו אום בין די מינוס לאדמה ולא 56 כמו בטבלה לטובת תאימות לאחור.
    מצאנו את הכלב הקבור לדעתי

אתה הבאת type c אחי, חיבור כזה יש ל-One plus ואולי לעוד מספר פלאפונים זעום.
    לגבי Type c באמת שאין לי מושג כי אני לא מבין בו וכנראה שככה זה עובד בו.

על כל מקרה מיקרו USB רגיל כמו של פלאפונים הוא type A אז זה לא רלוונטי.

ערכתי את התגובה הקודמת שלי, אתה מוזמן לקרוא מחדש ולהתייחס. אם המצלמה עומדת בתקן BC1.2 היא לא הייתה אמורה להשרף.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    לי דווקא מרגיש כמו תחרות למי יש יותר גדול
    לסטרלוק(;
    אנחנו רק מנסים לבדוק מי האשם בנזק למצלמה בדיון שחופר לכל מי שהגיב פה.

Member
    לסטרלוק(;
    אנחנו רק מנסים לבדוק מי האשם בנזק למצלמה בדיון שחופר לכל מי שהגיב פה.

לדעתך מכשיר חשמלי יכול להישרף ולשבוק חיים משימוש בכבל טעינה שלא הגיעה איתו מהיצרן?
    ממש נראה לי הזוי.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ktm690smc צפיה בהודעה
    לדעתך מכשיר חשמלי יכול להישרף ולשבוק חיים משימוש בכבל טעינה שלא הגיעה איתו מהיצרן?
    ממש נראה לי הזוי.
    אני חושב שלא, בטח כשמדובר בכבל סטנדרטי ולא בכבל ייחודי. סטרלוק חושב שכן, אני מנסה להוכיח לו למה אני חושב שאני צודק.