אז מה הרשים אותנו באפריקה טווין החדש?
המנוע – סאונד בשרני של צמד אגזוזים פתוחים ועלייה מהירה בסל"ד, מנוע נובח. אין ספק שזה מנוע עם טוויסט ספורטיבי.
למרות שזה רק 93 כ"ס = בין החלשים?
התזוזה של האופנוע בשטח – איך שהוא זז מצד לצד, איך שהוא יוצא מפניות, איך שהוא מרים גלגל בקלות לפני מכשול. כל אלו מעידים על יכולות שטח גבוהות ועל תחושת קלילות.
אין ספק, זה היה שביל קשה לרכיבה, חושב שהם השתמשו בצבי צב או חליפת לחץ?
עד שלא נראה סרטון כמו של ה- 1190 של רכיבת שטח אמיתית, מתייחסת אל זה כמו מה שזה = פרסומת
התזוזה של הרוכב על האופנוע – תנוחת הרכיבה, תנועת האגן, התזוזות – זה בדיוק רכיבת שטח, והאופנוע מאפשר את זה, מה שאומר שהוא תוכנן לזה.
כמו סעיף קודם
תזוזת הרוכב קדימה בגז – כי אחרת איך תחזיק 95 כ"ס דרך הידיים? שוב, אופנוע שטח
אין ספק מפלצת, בעלי מולטי, 1290, ו- xr1000 מתחילים להזיע כן?
- היציאות מפניות על הגז – בהחלקה עם איזון גוף של הרוכב. והאופנוע בולע את זה כאילו כלום.
- הנחיתה מ-2 מטר גובה ב-60 קמ"ש – כי אם האופנוע עובר את זה בלי דרמה וממשיך לזוז – אנחנו רוצים לרכוב על האופנוע הזה!
אני לא רוכב בשטח ואפילו אני מזהה שזו קפיצה שהנחיתה ממנה היא כמו ממקפצת סקי ככה שזו נחיתה רכה למעשה
אז הוא חלש מכל שאר הדברים בקטגוריה
כבד יותר (עוד עוד יותר עם dtc)
מיכל דלק קטן (עוד "אדוונצ'ר" של 200 ק"מ בין תדלוקים)
בלי פינוקים (מתלים, חשמולים וכו') שכן מעניינים את מי שקונה את הקטגוריה (ולא באמת נכנס לשטח איתה)
מי שחושב להיכנס לשטח עם האדוונצ'ר שלו ימצא כלים אחרים עם הרבה יותר יכולת (בין בקטגוריה או בנפחים קטנים יותר)
מי שרוכב איתו רק בכביש ימצא כלים הרבה הרבה הרבה יותר מהירים ממנו.
אולי עשה לכם חשק אבל תחזית שלי זה שכמו הסופר-טנרה יהיה אופנוע נחמד אבל ממש לא מוביל (במכירות / ביצועים / פופולאריות).