בתור שליח, בכל חורף אני שם את הבלנסטון שלי שהם לא הכי נוחות כי הן גדולות ומגושמות וסופגות מים.
מוכן להשקיע מבחינת כסף, העיקר שתהיה אטומה למים ונוחה על הרגל ונוחה לעבודה.
בתור שליח, בכל חורף אני שם את הבלנסטון שלי שהם לא הכי נוחות כי הן גדולות ומגושמות וסופגות מים.
מוכן להשקיע מבחינת כסף, העיקר שתהיה אטומה למים ונוחה על הרגל ונוחה לעבודה.
Falco cruise
Motorave
שנה שלישית עדיין יבש ברגליים
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
כמובן שיש ואפילו יש המון.
אני מניח שהשימוש שלך הוא יומיומי ולצורכי העבודה בשליחויות, לכן אתה תרצה פחות מגף חורף ויותר נעל רכיבה חורפית שתראה כמו נעל יומיומית, תהיה פחות מגושמת (אבל גם פחות ממוגנת) ונוחה יותר.
פחות או יותר לכל יצרן יש מספר דגמים של נעלי רכיבה אטומות למים, מומלץ לרכוש משהו טוב עם ממברנה של גורטקס מאחר ונעליים אטומות קשה לייצר ובמקרים רבים הנעל/מגף בפועל לא תעמוד בהבטחות ב-100%.
נעליים של ASOLO (שגם הן אגב עושות שימוש בגורטקס) כמו רוב נעלי הטרקים ("נעלי הרים") הן לא נעלי רכיבה ואמנם מגושמות ומסיביות אבל לא כוללות מיגון בסיסי. אם יש כאלה - הן בהחלט יכולות לעבוד, אבל אם אין, אז ממש לא הייתי הולך וקונה כאלה במיוחד מאחר והן לא פחות זולות מנעלי רכיבה טובות (ואף יותר יקרות לעיתים) כשהפונקציות שעליהן משלמים לא רלוונטיות לשימוש המיועד (סוליות מיוחדות להליכה על סלעים עם משקל, למשל...).
אם אתה מוכן להתפשר על לא מוגנות אז merrell moab. אני אתם שנה שנייה.. קניתי אותם בערך ב400 וזה הכי זול שמצאתי. ממוגנות גשם 100% גם בימים הכי קשים טיפה לא נכנסה ויש להם גורטקס וויבראם.. הכי הרבה נעל לשקל שאפשר למצוא.