עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 35

אשכול: מחצית מרוכבי הדו-גלגלי רוכבים ללא ביטוח חובה!

Member
    תגידו שאנשים עבריינים או טיפשים. יכול להיות. אבל אם אני קונה קטנוע ב15 אלף לא משהו גרדיוזי, מעל 250 סמק וב3 שנים שהוא שימש אותי שילמתי ביטוח חובה בשווי שלו (5000 בשנה ) אז לדעתי זה טיפשות לשמה.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי guyg צפיה בהודעה
    תגידו שאנשים עבריינים או טיפשים. יכול להיות. אבל אם אני קונה קטנוע ב15 אלף לא משהו גרדיוזי, מעל 250 סמק וב3 שנים שהוא שימש אותי שילמתי ביטוח חובה בשווי שלו (5000 בשנה ) אז לדעתי זה טיפשות לשמה.

זו לא טיפשות, זו חזירות. זה רוע. זה מימוש המוח היהודי-ישראלי שאוהב כסף ותאב בצע בפול כוח.
    זה מה שזה. בוא לא נתכחש, יהודים מאז ומעולם היוו מוקד משיכה לכסף וההפך, המוח הישראלי תמיד חשב איך
    לדפוק אחרים ולהנות על חשבונם, ובגלל זה ככה נראית המדינה, כי האנשים ששולטים כאן, בגלגלי השילטון, ואני לא
    מדבר על הבובות שיושבות במשרדי הממשלה ומתחלפות כל שנתיים, אלו הם האנשים שגורמים לי ולך כל כך הרבה
    עוגמת נפש.

זה מונופול, זו חונטה, זה מה שתרצה. ושום דבר לא הולך להשתנות אתה יודע למה?
    כי האנשים האלו יצרו במשך כל כך הרבה שנים הגמוניה כזאת מטורפת, שאף אחד בחיים לא יצליח לפרוץ אותה,
    ולכולם גם כל כך נוח לחיות באיכות החיים הנוכחית אבל לזיין את שלנו - זה מה שזה.

אני אולי אשמע קיצוני, לא כזה פטריוט (למרות שאני כן אוהב את העם-שונא את המדינה) וקיצוני-
    אבל זו מצווה לגנוב מהמדינה הזאת, ואני מוחא כפיים ואומר כל הכבוד לכל מעלימי המס ועושקי הקופה הציבורית.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני בדיוק הפוך ממך.
    אוהב את המדינה, שונא את העם (לפחות חלקים נרחבים ממנו)

Junior Member
    ביטוח חובה, זה לא ביטוח הקטנוע מפני פגיעות... בשביל זה יש ג'/מקיף.
    זה ביטוח שלך במקרה ותהיה בתאונה.

עכשיו נשאלת השאלה - כמה שווים החיים שלך?
    לגבי מי שרוצה לרכב בלי ביטוח - קנה אופניים חשמליות ב-2000 שח וסע לשלום.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ktm690smc,
    עם כל הצער שבדבר (יש לומר זאת במבטא של פואד בביצועו של אלי פיניש ), אני מסכים עם מה שאתה אומר.
    אני רואה את עצמי פטריוט, שאוהב את המדינה, סולד מרוב העם ומתעב את מנהיגיו, ורואה בזה חצי מצווה לגנוב מהמדינה.
    כמו שאמרת, ואני אפילו אקצין יותר, הבעיה של מדינת היהודים היא שהיא מלאה ביהודים, שכל אחד בה מנסה לעשות קופה ולדפוק את חברו/שכנו/וואט אבר כדי לא לצאת פראייר מחד, וכי אפשר מאידך. ככה כל משרדי הממשלה מתנהגים, ככה רשויות הגביה והמיסים מתנהגות ולכן אין פלא שככה גם האזרחים מתנהגים. הבעיה היא שאלו שלא מתנהגים בישראליות קורסים תחת הנטל השילטוני ושכח מזמן שהשלטון אמור להיות לשירותו ולא להיפך, ומי שנקרא פעם ה'רוב הדומם' הוא כבר לא הרוב.
    לנושא הפוסט, בזמנו כשהייתי סטודנט תפרן (וקצת אידיוט) הביטוח חובה על ה קטנוע היה אחד הדברים המכעיסים והכבדים ביותר, שעלותו לשנה היתה כעלות ה50 סמ"ק ששימשו אותי להתניידות. מצב זה גרם לכך שהיו תקופות שהייתי מדלג בין נסיעה בלי ביטוח חובה לבין נסיעה בלי טסט בגלל המחירים, לא ממליץ לאף אחד את החרא הזה. הבעיה היא שאין כאן ערבות הדדית, ולא נראה את כלל הציבור נרתם לעזרת הרוכבים ועושה רעש כדי להוריד את מחירי ביטוח החובה, שינוי מדרגות המיסוי לדו"גים או ביטול הקנס המטופש הזה בכלל.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    ktm690smc,
    אני רואה את עצמי פטריוט, שאוהב את המדינה, סולד מרוב העם ומתעב את מנהיגיו, ורואה בזה חצי מצווה לגנוב מהמדינה.
    ...הבעיה של מדינת היהודים היא שהיא מלאה ביהודים, שכל אחד בה מנסה לעשות קופה ולדפוק את חברו/שכנו/וואט אבר כדי לא לצאת פראייר מחד, וכי אפשר מאידך.
    ...הבעיה היא שאלו שלא מתנהגים בישראליות קורסים תחת הנטל השילטוני ושכח מזמן שהשלטון אמור להיות לשירותו ולא להיפך, ומי שנקרא פעם ה'רוב הדומם' הוא כבר לא הרוב.
    אני נראה לי מדפיס את זה ותולה על הקיר בחדר.
    בדיוק המילים שעוברות לי יום יום בראש...

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    המדינה מורכבת מהעם.
    בשביל שיהיה אלוהים צריך שיהיה מי שיאמין בו.

בגדול הבעייה היא הציבור שמאפשר לנבחרי הציבור להשתין עליו בקשת וכנראה נהנה מזה.
    להגיד שרע פה אני מניח שיש לנו עוד הרבה מה להפסיד ולכן אנו מקטרים מעל דפי הפורום ולא נלחמים לשינוי.

שמח להיות ישראלי וחולה על ווזלין!

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ktm690smc צפיה בהודעה
    זו מצווה לגנוב מהמדינה הזאת, ואני מוחא כפיים ואומר כל הכבוד לכל מעלימי המס ועושקי הקופה הציבורית.

ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    ורואה בזה חצי מצווה לגנוב מהמדינה.
    לא מסכים עם הסנטימנט הזה של שניכם.

או כמו שאומרים:
    If you're not part of the solution, you're part of the problem.

Member הסמל האישי של miki
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    בגדול הבעייה היא הציבור שמאפשר לנבחרי הציבור להשתין עליו בקשת וכנראה נהנה מזה.
    נבחרי הציבור - זו מילת המפתח. ואם נבחרי הציבור לא יבחרו שוב ע"י הציבור הרי שכוחם יפחת. אבל ... איך מגיעים לתוצאה הזו? האורוות ממש מלאות סחי\רקבון\ שחיתות שלטונית ואישית. אין חוק צינון ראוי לשמו, היום אדם מסיים את תפקידו כמפקח על הביטוח \ או כל תפקיד בכיר אחד שיכול להאדיר את מאזני חברה כזו או אחרת ע"ח צרכן תמים כמוני וכמוך, ומחר יזכרו לו חסד נעורים בצורת שכר מתגמל ביותר בקונגלומרט שמנוהל ע"י פלוני אלמוני.

להגיד שרע פה אני מניח שיש לנו עוד הרבה מה להפסיד ולכן אנו מקטרים מעל דפי הפורום ולא נלחמים לשינוי.
    איך נלחמים ? בבקשה רק אל תגיד את המילה הפגנות או התפקדות למפלגה כזו או אחרת כי (אני) לא בטוח שזה השפיע ... ואם כן, אשמח לאישוש.
    מדובר כאן במאבק עם המון המון כסף. כמויות כאלו שלא אני לא אתה, ולא אף אחד מדרי הפורום יהא מסוגל להבין.
    הכוחות במלחמה הזו אינם הוגנים, זו אינה מלחמה של דויד בגוליית, זו מלחמה של קן נמלים בגוליית...

שמח להיות ישראלי וחולה על ווזלין!
    שמח להיות ישראלי, גאה בארצו.
    שמח להתגאות בדגל מדינתי בכל הזדמנות.
    שמח לתלות את הדגל על ביתי 365 ימים בשנה.
    חושב שיש הרבה מה לשנות "בשיטה", ומחפש דרכים לשנות ...

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    מיקי בשביל להלחם צריך חיילים.
    ברגע שהחיילים כולם קציני כח אדם אין מי שילחם בשטח.

התפקדות לא תועיל בכלום זה פשוט עוד נבזה בכנסת.
    שם המשחק אלימות כלכלית והשבתה של האופנועים ולצערי זה לא יקרה אז נמשיך לנגן פה על המקלדת.
    אז נמשיך לשלם ולהנות מהווזלין ( זה אפילו ממכר).

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    אם לא היינו פטריוטים רב הסיכויים שכבר לא היינו פה.
    כולנו הרי רוצים לקנות 600 ספורט חדש ב9900 דולר ופורד מוסטאנג ב30 אלף דולר.
    המחשבה לנסות להגר עוברת לי בראש כבר שנים כל כמה זמן, אבל אני מרגיש שאם אעשה זאת, זה כמו לירוק על הקברים של סבא וסבתא שנלחמו על הקמת מדינה יהודית וייבשו ביצות בשביל, שלעם ישראל תהיה מדינה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    לא מסכים עם הסנטימנט הזה של שניכם.

או כמו שאומרים:
    If you're not part of the solution, you're part of the problem.
    אתה יכול לא להסכים, זכותך. המציאות היא שמוסדות המדינה חולבות את האזרח אבל לא נותנות שירות.
    לך תרדוף אחרי ביטוח לאומי אחרי דברים שמגיעים לך, לא חסר סיפורים. כשהמדינה דורשת כסף היא תעשה הכל לקחת אותו.
    אם זה הפוך - ייצא לך המיץ.

להחליף נבחרי ציבור לא יעזור, נבחרי הציבור הם בובות, יבואו או יותר גרועים או שהמצב לא ישתנה, הסירחון נכנס עמוק מדי למערכת.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי guyg צפיה בהודעה
    אם לא היינו פטריוטים רב הסיכויים שכבר לא היינו פה.
    כולנו הרי רוצים לקנות 600 ספורט חדש ב9900 דולר ופורד מוסטאנג ב30 אלף דולר.
    המחשבה לנסות להגר עוברת לי בראש כבר שנים כל כמה זמן, אבל אני מרגיש שאם אעשה זאת, זה כמו לירוק על הקברים של סבא וסבתא שנלחמו על הקמת מדינה יהודית וייבשו ביצות בשביל, שלעם ישראל תהיה מדינה.

עם עם כזה? לא בטוח.
    לא יודע איך אפשר להעביר חוק שמחייב את אזרחי המדינה להעביר כסף לחברה פרטית שאמורה להניב רווח על אותם אזרחים.
    ביטוח חובה אמור לכסות את צד ג׳ בלבד ואמור לצאת מקופת מדינה שקיימת ללא מטרות רווח.
    הוצאות רפואיות בעקבות תאונת דרכים אמורות להיות כלולות בביטוח הרפואי שגם ככה אנחנו משלמים הון עתק עליו כל חודש.
    מי שרוצה פיצוי כספי? שיפנה לחברה פרטית ויתקמבן כרצונו.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    עם עם כזה? לא בטוח.
    לא יודע איך אפשר להעביר חוק שמחייב את אזרחי המדינה להעביר כסף לחברה פרטית שאמורה להניב רווח על אותם אזרחים.
    ביטוח חובה אמור לכסות את צד ג׳ בלבד ואמור לצאת מקופת מדינה שקיימת ללא מטרות רווח.
    הוצאות רפואיות בעקבות תאונת דרכים אמורות להיות כלולות בביטוח הרפואי שגם ככה אנחנו משלמים הון עתק עליו כל חודש.
    מי שרוצה פיצוי כספי? שיפנה לחברה פרטית ויתקמבן כרצונו.
    אמרת הכל. איך המדינה חוקקה חוק שהאזרח צריך לשלם אלפי שקלים בשנה לחברה פרטית? מילא הייתה ציבורית, שממנה הכסף היה חוזר
    בצינורות אלינו האזרחים בצורת תשתיות, רמת חיים וכו'.
    ד"א לאיזה ביטוח רפואי אתה מתכוון? התשלום שאנחנו משלמים כל חודש לביטוח לאומי? או לקופת החולים?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ktm690smc צפיה בהודעה
    אמרת הכל. איך המדינה חוקקה חוק שהאזרח צריך לשלם אלפי שקלים בשנה לחברה פרטית? מילא הייתה ציבורית, שממנה הכסף היה חוזר
    בצינורות אלינו האזרחים בצורת תשתיות, רמת חיים וכו'.
    ד"א לאיזה ביטוח רפואי אתה מתכוון? התשלום שאנחנו משלמים כל חודש לביטוח לאומי? או לקופת החולים?
    מס בריאות במקביל לביטוח הלאומי ולתשלום החודשי לקופת חולים.

המעסיק ינכה משכרו של העובד השכיר דמי ביטוח בריאות:
    מחלק השכר שעד 5,678 ש"ח (החל ב- 01.01.2016), שהוא 60% מהשכר הממוצע, ינכה המעביד % 3.10 (החל ב- 01.01.1995) ומחלק השכר שמעל 60% מהשכר הממוצע ינכה המעביד % 5.00 (החל ב- 01.01.2006).