ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
לצורך העניין גם צריכת דלק שעומדת על 14 קילומטר לליטר ברכיבה רגועה ( אם יש דבר כזה). אצלי הצג מראה צריכה ממוצעת של 16.5 קמ"ל , ואם תרצה אצלם לך ... לא עשיתי חישוב של תדלוק כנגד ק"מ פשוט התעצלתי... וזאת בהנחה שהצג אמין...
אבל שוב אצלי ואני מניח שגם אצל מיקי האופנוע זה עניין לנפש. ברור לנפש .. אלא מה ? אין באופנוע שקיניתי שום הגיון. אבל מעולם לא חיפשתי הגיון בשגעון (שלי)....
ואני מהמר שאם נחשב עלויות פר קילומטר כבר עדיף להחזיק רכב. שום רכב ושום פחית עם 2 גלגלים מיותרים. אופנוע מייתר כל חישוב כלכלי הגיוני. רק היום חייכתי כל הדרך בקסדה כאשר רכבתי מפ"ת לאשדוד וכל הדרך פקקים פקקים ... נכון, אני רוכב רגוע, אבל בזמן שהפחיות עמדו כליל, אני הייתי בתנועה.
ציטוט נכתב במקור על ידי אRני צפיה בהודעה
באחוזים? בהשוואה לחשמלי? התוצאה תזעזע אותך ואותו . אני כבר לא מזועזע מכלום. החיוך בקסדה שווה כל זעזוע...חוץ מזה הקלאבסה בקסדה כבר חטפה כזה זעזוע לפני 5.5 שנים ששכחתי איך מחשבים אחוזים ...

בלי קשר אחלה אופנוע תתחדש! כן, הוא מדהים.
שמור תיעוד הוצאות מלא באיזו טבלת אקסל, יהיה לך קל יותר בעתיד לחשב כדאיות מול האופנוע הבא שלך.
אם ה GTR יראה אמינות הרי שאני מתקדם לחדש יותר. לא רוצה שום אופנוע אחר נכון להיום... אבל קצת מוקדם לקבע במסמרות החלטה לאחר כ 1500 ק"מ רכיבה.
אצלנו הקשישים נהוג לומר - ימים יגידו.