נראים כלים יפים, כל הסדרות ביניים של היצרנים הגדולים, כולם הלכו בעקבות הטרנד של הונדה.
מה שאני לא מבין זה למה להוציא כלים חלשים כאלה, למה לא ללכת עד הגבול של רישיון הביניים כמו שהונדה עשו?
הכי מצחיקים זה סוזוקים עם הוי סטרום 250, זה כבר ממש בדיחה.
חזינו שהשנה תקום קטגוריה חדשה של אופנועי בייבי אדוונצ'ר קטנים ונראה שאכן שנת 2017 תהיה השנה בה צצה יש מאין קטגוריה חדשה לחלוטין.
אחרי הצגת ה-CRF250L ראלי של הונדה וה-G310GS של ב.מ.וו, תורה של קאוואסאקי לחשוף את הבייבי אדוונצ'ר החדש שלה - ורסיס 300X.
לעוד מישהו הפרונט קצת מזכיר KLE500?
![]()
נראים כלים יפים, כל הסדרות ביניים של היצרנים הגדולים, כולם הלכו בעקבות הטרנד של הונדה.
מה שאני לא מבין זה למה להוציא כלים חלשים כאלה, למה לא ללכת עד הגבול של רישיון הביניים כמו שהונדה עשו?
הכי מצחיקים זה סוזוקים עם הוי סטרום 250, זה כבר ממש בדיחה.
כל התערוכה הזאת.. לפני 3 שנים כל מה שהיה בשוק הביניים זה פיציאר 250 מוזרק ונינג׳ה 250.
נראה לי ששכחו לעדכן פה לגבי ה Z900 החדש והמסקרן.
יהיה מעניין להשוות אותו מול ה CB1000R.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
לא שכחנו, התעכבנו...![]()
ה-Z800 הפופולארי של קאוואסאקי מוחלף על ידי Z900 חדש. יורו 4 הזיז את קטגוריית אופנועי הביניים הגדולים למעלה.
![]()
זה לא קצת מייתר את ה 1000?..או הפוך?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
לא ממש. ה-Z900 הוא אופנוע ביניים קלאסי - אמנם המנוע גדל והוא מפיק הספק שלפני 20 שנה היה שמור לסופרבייקס רשמיים, אבל מכלולי השילדה שלו עדיין פשוטים יחסית, קרי בולמים ובלמים, זרוע יחסית פשוטה, אלקטרוניקה בסיסית מאוד.
ה-Z1000 אמנם לא עטוף במכלולי פרימיום כמו הסופר נייקדים האירופאים, אבל בהחלט יש עליו סחורה משודרגת ביחס לZ800/Z900 ובמיוחד עכשיו כשתוצג גרסת R עם מכלולי שלדה איכותיים יותר.
אגב, לא מן הנמנע שתוך שנה-שנתיים נראה גם עדכון ל-Z1000 שידחוף אותו למעלה בנפח, אבל זו ספקולציה שהולכת נגד האופי היפני השמרני, אז נחיה ונראה.
בכל מקרה, הדחיקה של ה-Z הבינוני כלפי מעלה, מאפשרת את מה שהנחנו שיקרה וזה קונסולידציה בתוך משפחות הדגם והכנסת דגם ביניים קטן בנפח 600-700 - בדיוק מה שקאוואסאקי עשתה כשעדכנה והחליפה את השם של ה-ER-6 והפכה אותו ל-Z650, בדומה למה שסוזוקי עשו ל-GSR750 שהפך ל-GSX750S.
![]()
באירופה היו קוראים לו gsr750.. השם שלו היה תמיד gsx-s750 ביבשות אחרות. כמו mt ו- fz