מה הסיבה שאתה רוצה לעבור לדו גלגלי?
שלום, אני מתכוון להוציא רישיון A1. כרגע אני נוהג רק ברכב. השימוש שלי יהיה בעיקר נסיעות בין תל-אביב לחיפה ארבע פעמים בשבוע ועוד נסיעות יותר קצרות בערך פעמיים-שלוש בשבוע. עברתי על ההודעות בפורום ואני לא בטוח אם עדיף לי לקנות קטנוע או אופנוע.
אין לי כוונה לסחוב דברים מעבר לתיק גב ככה שההבדל במטען לא קריטי לי.
בנוסף רציתי לשאול אם כדאי לקנות חדש או שמשומש יהיה מספיק טוב בתור אופנוע ראשון לפחות.
אין לי הגבלה על התקציב (מעבר לזה שאני מחפש משהו סטנדרטי אז אין איזו סיבה מיוחדת להשתגע עם המחיר).
תודה מראש
מה הסיבה שאתה רוצה לעבור לדו גלגלי?
זה עולה פחות ממכונית, אין בעיות של פקקים וחניה, וזה גם סוג של חלום, נטו מבחינת ההנאה שבזה
במקרה כזה עדיף לך אופנוע ולא קטנועוזה גם סוג של חלום, נטו מבחינת ההנאה שבזה
בקשר לעלויות, אתה עלול להתפלא כמה עולה לך אופנוע כשאתה נוסע עליו יחסית הרבה ומטפל במוסך, במיוחד בנפחים הנמוכים.
תודה רבה. בכל זאת ההפרש לעומת ההוצאות על מכונית הוא משמעותי, לא?
זול בטסט ובדלק (וחניה)
יקר בצמיגים, טיפולים, חלקים, ביגוד ממוגן, ביטוח חובה...
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
וואלה?
אז אולי אני צריך לשקול את זה מחדש. יצאתי מנקודת ההנחה שהחיסכון במעבר לאופנוע הוא גבוה
תודה
תעשה את החישוב, אולי זה משתלם לך.
אל תוותר על החלום רק בגלל שהוא לא כולל חסכון משמעותי בהוצאות על נסיעות.
אם היה מעניין אותך רק החסכון היית נוסע כל יום ברכבת המחורבנת שלנו.
לצערי אני לא מוצא בשום מקום השוואה קונקרטית של ההוצאות בין רכב לאופנוע.
במידה ואני כן אחליט לקנות - ראיתי בעיקר שממליצים על הונדה cbr או על נינג'ה של קוואסקי. אני נוטה לכיוון של הנינג'ה, יש דברים לקחת בחשבון בבחירה בהנחה ובאמת אין לי איזשהו מושג בעניין? (או אם יש אופנועים אחרים שכדאי לשקול?)
ובנוסף כאמור, יש סיבה טובה לקנות חדש ולא יד שניה?
תודה רבה
משרשורים דומים שהיו בעבר עלה כי לנסיעות כאלה מבחינה כלכלית רכב קטן עדיף על קטנוע בעליויות אחזקה, ממליץ לשקול אופנועים מוגבלי A1 כגון סדרת ה CB של הונדה שחסכוניים בדלק וגם בטיפולים-במרחקים כאלה שם במשחק הוא מרווח טיפולים שבו אופנוע עדיף על קטנוע. מבחינת צמיגים ושרשרת מדובר בכלים לא חזקים לכן ברכיבה חכמה ורגועה אפשר להחזיק הרבה עם סט צמיגים ושרשרת.
בהצלחה!
Tracer 900