ויש אנשים שמקיפים את העולם עם אינובה, מה הנקודה?

הנקודה היא שזה לא שרשור על מה היכולות של כל כלי אלא שזה שרשור על מה הכי יתאים לבחור שפתח אותו ולשימושים שהוא מייעד לו.
DR650 לא יתאים בשום צורה ובשום דרך לשימושים שאפילו מתקרבים למה שהבחור מחפש אז למה לטחון מים סתם? רוצים לדבר על DR650 פתחו שרשור על DR650.

אין פה אף עיניין של התנצחות על כלי או משו כזה, זה נטו עזרה והתאמה למה שביקשתי.
אני חושב שפירטתי מספיק ואפילו טיפה יותר מידי (טיפה חפרתי..) על :
הרכיבה שאני מחפש, רישיון מתאים,
תקציב, עבר (ניסיון) על כלים, שימושים וכו׳...
קודם כל תודה על התשובות!!
עכשיו לגבי סגנון רכיבה אומר עוד פעם
סינגלים ומידי פעם דוכים, סלעים זה הסיגנון שלי...שבילים פחות מדבר אליי
אם ניהיה יותר ספציפיים,
הכלי שיוכל ללמד אותי הכי הרבה בתקציב המצוין (יותר טכניקת רכיבה)
מה המרחק נסיעה שלך לשוטח?
DR 650זה טנק לסינגלים אין לו מה לחפש שם
ממליץ על WR 250 F
KIMCO MOVE קטנוע עם מוסר עבודה

אין לו בעיה עם כביש ואתה לא צריך לחשוש מזה, רק חשוב שתחפש טוב טוב ותבדוק לעומק כל כלי שנראה לך כי אתה מדבר על כי מקצועי בן 12-14 שנים בנפח לפחות ובנפח הכי מבוקש בקטג' לאורך שנים, והפוטנציאל לבור בלי תחתית גדול. במקרה של תקציב כמו שלך אולי שווה לשקול AJP, זה אמנם לא ימאהה ולא קטמ אבל תקבל כלי בין 3-4 ולא 13-14.

לא ימאהה WR-R, אבל צלח את הרומנאיקס בכבוד;
https://www.youtube.com/watch?v=Zd2mq3ByHyQ
מצטרף כאמור להמלצה על הPR4.
פות"ש, אשמח לסייע לך בכל הקשור לאופנוע הזה.
אשמח לראות תמונות ו/או סרטונים שלך עושה אינדורו קשה (או קל) עם האקסטי.

רץ להרכיב קוביות ולקנות גופרו.
בל למה ללכת רחוק?
https://youtu.be/FHSx3Xtvc5g
dr650.
ברור שעם צרצר במשקל נוצה הכל יותר קל.
אבל האופנוע זה עדיין רק 10 אחוז מהמשוואה.
בסופו של יום אנדורו קשה עשו גם על אינדיאנים בלי מתלה אחורי עם דמפר או בכלל, בלי היגוי זריז מאוד או ידית קלאץ תוצרת סין אבל אנדונייזד.
א. ביקשתי תמונות/סרטונים שלך. זה שג'ארוויס יכול לעשות הארד אינדורו עם קטנוע זה לא ממש רלוונטי. טענת שאתה עושה אינדורו עם XT, אשמח לראות איך זה נראה.
ב. למרות שזה לא סרטון שלך, הוא דווקא בדיוק מוכיח את מה שאנחנו אומרים על הDR. מה שרואים בסרט זה בהחלט לא אינדורו קשה. רואים רכיבת שבילים (עם קצת קפיצות קטנות). בכל קטע בסרטון שהם מנסים לעשות משהו שהוא קצת יותר משבילים, הם מתרסקים או מתג'עג'עים לכל עבר, ואי אפשר לקרוא לזה ממש רכיבה.
כמו שנאמר כאן, הDR650 הוא אחלה אופנוע לשבילים, יכול לעשות קצת יותר משבילים, אבל עם רוכב סופ"ש ממוצע לא יעשה יותר מזה.