לא הייתי קורא לכלים 47 כ"ס חזקים, וכבר היה לי r125 של ימאהה ומצד שני גם mt07, אז נראה לי שמבחינת הספק אני בטווח הנכון
סליחה אבל למה אתה מחפש כלים כ"כ חזקים וגדולים ביחס למסלולים שבארץ?
אתה רוצה ללמוד לרכב מסלול או מנוע חזק שיכפר על טעויות הרכיבה שלך ויקשה עליך להשתפר?
הייתי מתחיל מ-125 ומתקדם משם. עקומת למידה.
לא הייתי קורא לכלים 47 כ"ס חזקים, וכבר היה לי r125 של ימאהה ומצד שני גם mt07, אז נראה לי שמבחינת הספק אני בטווח הנכון
מה זה אומר היה לי? אנחנו מדברים על רכיבת מסלול אז כמה שעות מסלול היה לך על כל אחד מהם?
אם הייתי רוצה להשתפר ברכיבת מסלול הייתי "מנצל" את המצב (מסלולים קטנים, תקציב מוגבל) ובונה את עצמי כרוכב מאפס עם אופנוע קטן כלשהו ומשדרג יחד עם השיפור ביכולת.
ככה עושים זאת בכל העולם (גם בארץ למי שלקח את זה ברצינות), נראה שזה עובד לא רע.
בסוף זו שאלה של מה אתה מחפש להשיג מזה. תגדיר לעצמך בברור אז גם יהיה לך יותר קל למצוא כלי.
בראיה שלי להתחיל עם ה 390 זה להתחיל מקטן, גם בעולם רוכבי ליגות מתחילים מתחילים רוכבים עליו, אז זה בנצ'מארק מספיק טוב בשבילי.
ה 125 עם המשקל שלי והגודל שלי עליו יהווה יותר מכשול מאשר מורה דרך, מניסיון.
אם אתה מחפש כלי מסלול, למה לחשוב על דרוזי? הוא כבד, חלש, ולא הכי מתאים לזה..
שוב, אם לחשוב בכיוון של כלי מסלול, למה שלא תשקול כלי אנדורו או מוטוקרוס מקצועי יותר, סוג של CRF אפור?
אופנוע+סט סופרמוטו יתנו לך כלי שלא רואה את הדרוזי ממטר.
מי שמחפש להתמקצע ברכיבת ספורט- כביש, ככל הנראה שסופרמוטו לא שיקול עבורו. (על אף הערך המוסף וה"שימושיות" העדיפה בארצנו)
אין סגנון "נכון" גם אלופי עולם שמתפרנסים מרכיבת כביש מתאמנים ברכיבת שטח\מוטוקרוס\פלאט טראק. מולטידיסיפלינריות עובדת גם ברכיבה.
תמונה שהעלה ולנטינו השבוע...
![]()
כנראה נלך על אופנוע כביש למרות הפיתוי ל sm, חשבתי אפילו להוזיל עלויות וללכת אולי על נינג'ה 250, נמכרים במחירי חיסול ולא יכאב הלב על להוציא לו את המיץ עד שיתפגר.
מישהו יודע מה מתקדם עם המסלול בערד? , לפי הפייסבוק של העירייה שם בנובמבר האחרון אישרו את כל התוכניות.
אם אני לא טועה אישרו אותן לפני שנתיים אבל משהו השתנה זה בוטל...
יש שם סיבוך מלא.
אל תסתמך על זה כל עוד זה לא נפתח ואתה רואה אנשים נוהגים שם.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk