עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 20 מ 20

אשכול: רכיבה ראשונה: SWM RS500R

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי קוקוריקו נגד קופיקו צפיה בהודעה
    ללכת לרפד עולה מאות שקלים. לא יותר.
    אם מחליפים מושב יעלה לך בקושי אלף ואין פה עניין של התקנה שדורשת מוסך ועוד מוכרים את המושב הקיים המקורי אז "מזדכים" על עוד כמה מאות שקלים. (בטח אם מדובר על מושב או מיכל דלק מקורי חדש, של כלי חדש שקנית)
    מתלים - עולה יותר אומנם, אבל שוב: אתה מוכר את המקורי ומתקזז.
    (וגם מרוויח המון בביצועים ובהנאה ובטיחות, מעבר לנקודה הכספית)

בעתיד, בזמן המכירה, קונים פוטנציאלים דווקא כן יעריכו אם תשים אוהלינס או ווילברס/הייפרפרו על הדו"ש שלך. כנ"ל מושב ומשקף.
    ומי שלא יעריך - שיילך לחפש במקום אחר.
    משקף לא עולה הרבה, ולא מיכל מוגדל, ואלו התקנות פשוטות, ושוב - אתה מוכר המיכל המקורי אז מקזז עוד מהמחיר.

לדעתי, דו"ש הוא פלטפורמה לשיפורים והתאמות אישיות - מעצם קיומו. גם אם תקנה 690 תצטרך לבצע אותן.
    נראה ללך שיש מישהו שרוכב על ה 690 סטוק..?
    בין אם זה רק משקף/ מושב/ מיכל/ מנשא ארגזים - ובין אם אתה נכנס לענייני מתלים כגון החלפת בולם אחורי (שים לב אני אני מדבר רק על בולם אחורי שבתכ'לס בדו"ש זה העיקר. מתלים מקדימה אין טעם לשדרג בשום דו"ש... לפחות לא מעבר לקיט קפיצים שיסתומיזציה ואימולטורים של RACETECH וכו'. שגם זה לא בשמיים מבחינת מחיר, וממש לא עשרות אחוזים ממחיר הכלי).

אבל כל זה סתם לרדת לפרטים חשבונאים.
    מבחינת מהות: אופנוע דו"ש זה משהו שדורש התאמה אישית לאחר הקנייה.
    אתה קונה פלטפורמה.

(זו דעתי. אין לי בעלות על האמת. ואני טירון בנסיון. אבל עדיין, כך אני רואה את הדברים)
    כמובן שזכותך לראות את הדברים איך שבא לך.
    עם זאת, אובייקטיבית אתה טועה בהערכות המחיר שלך, ובעיקר בזה שאתה חושב שאתה יכול להרוויח יותר מכמה שקלים על החלקים המקוריים ושימשהו יהיה מוכן לשלם משמעותית מעל המחירון בגלל שהאופנוע שלך משופר. "שיילך לחפש" זה נחמד, אבל לא עוזר למכור.
    אני לא טירון בניסיון, ואני אומר לך שלקנות אופנוע "זול" ולהתאים אותו למשימה מסוימת עולה יותר מלקנות אופנוע שירד מפס הייצור כשהוא נבנה מראש למשימה הזאת. מניסיון.
    אם בא לך להתעסק, סבבה. אני האחרון שיגיד לך לא.
    אבל חשוב שתבין, שאתה עושה את זה כי בא לך להתעסק. לא כי דו"ש בהגדרתו הוא "פלטפורמה". אין הגדרה כזאת.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    כמובן שזכותך לראות את הדברים איך שבא לך.
    עם זאת, אובייקטיבית אתה טועה בהערכות המחיר שלך, ובעיקר בזה שאתה חושב שאתה יכול להרוויח יותר מכמה שקלים על החלקים המקוריים ושימשהו יהיה מוכן לשלם משמעותית מעל המחירון בגלל שהאופנוע שלך משופר. "שיילך לחפש" זה נחמד, אבל לא עוזר למכור.
    אני לא טירון בניסיון, ואני אומר לך שלקנות אופנוע "זול" ולהתאים אותו למשימה מסוימת עולה יותר מלקנות אופנוע שירד מפס הייצור כשהוא נבנה מראש למשימה הזאת. מניסיון.
    אם בא לך להתעסק, סבבה. אני האחרון שיגיד לך לא.
    אבל חשוב שתבין, שאתה עושה את זה כי בא לך להתעסק. לא כי דו"ש בהגדרתו הוא "פלטפורמה". אין הגדרה כזאת.
    בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים.

דיון מעניין אבל.

Member הסמל האישי של danielk
    אז בעצם אתה רוצה אופנוע ראלי דקאר במחיר של? כמה אתה מצפה שיצרן יוציא למכירה כלי כמו שאתה חולם עליו, וכמה קהל יעד יש לכלי ראלי דקאר הארדקור כמו שאתה רוצה?

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    אז בעצם אתה רוצה אופנוע ראלי דקאר במחיר של? כמה אתה מצפה שיצרן יוציא למכירה כלי כמו שאתה חולם עליו, וכמה קהל יעד יש לכלי ראלי דקאר הארדקור כמו שאתה רוצה?
    לא צריך ראלי דאקאר. אין לי (ולכל רוכב לא מקצועי) מה לעשות עם מתלים שנועדו להתמודד עם קפיצות ב-150 קמ"ש.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

זה כמו לראות אופנוע ספורט עם ארגז..
    יש אנשים שאוהבים אופנועי ספורט אבל לא מוכנים/יכולים לרכב עם תיק כל היום! וצריכים מקום אחסון