סיגנט תבדוק לדוגמא גירים בשברולט קרוז
ככה די טרי
כל עוד זה לא בעיה בטיחותית ישירה , מעטים היצרנים שמוציאים ריקול כי זה לא חובה זה מחווה טובה.
בעיקר היפנים והקוריאנים פחות מתעסקים בזה, כי מבחינתם הם מוכרים הרבה ובזול ולא מעניין אותם להחזיק חלפים וריקולים לדגמים לא עכשווים. הם מחויבים לפי חוק להחזיק 7 שנים מחזיקים 7 שנים , אחרי זה מה יוצא אני מרוצה.
אני אוכל תסביכים לחלפים לדיהאטסו וניסאן , ותראה איך אנשים מחפשים חלפים לכלים של שנות ה2000.
מאידך יכול להעיד לך על בעלי הארלי בני 30-40 שנה שיש חלפים.
ובעלי במוו משנות ה60 שעדיין יש חלפים
Sent from mTalk using windows 10 mobile
נערך לאחרונה על ידי strelok89; 26-12-2016 בשעה 15:33.
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
עזוב מחפשים ועזוב שטויות תאכלס אם יש לי שברולט קרוז והולך גיר אני מקבל משהו? לא אני כמו גדול משפץ או מחפש חליפי.
כנל כאן, כנל בהונדה עם ה250 והקראנקים וכנל עם ה300 והקראנקים.
ויש עוד מלא מלא מקרים דומים
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
יכול להיות שאתה צודק...
למראית עין נראה שהם מחפשים פתרון, אם הפתרון שלהם בסופו של דבר הוא פרטני ולא ריקול כללי מקובל עלי... יכול להיות שהפתרונות סמויים מהעין ויכול להיות שאין פתרון ומושכים את כולם באף.
למראית עין יבואני הדו"ג שמים עלינו פס.. כנראה עקב גודל השוק וכח הקניה הקטן. בנוסף הם סומכים עלינו הישראלים שנמשיך לרכוש למרות השירות המחריד.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
מצד שני ולמרות שאני לא מעולף על היבואן...
יש לי אופנוע מודל 2009 והשנה 2016 פתאום קיבלתי מכתב על ריקול של מישר זרם.
הטענה של סוזוקי שהרכיב החשמלי מתנתק מצלעות הקירור.
אפילו לא טרחתי להגיע שיעשו את העבודה, פרקתי, שלחתי את הישן שהיה תקין לחלוטין וקיבלתי חדש.
אז מה תגידו על זה?
שהיצרן מוריד ריקול היבואן לא יכול לדלג עליו כי אם יקרה משהו כתוצאה מזה הוא יצטרך לתת דין וחשבון ליצרן שנתן הוראה מפורשת. מעבר לזה העלויות מכוסות כולן ע"י היצרן ובמקרה שלך היבואן אפילו לא בזבז דקת עבודה.
לפותח השירשור אני יכול לעזור עם יבוא של מנוע חדש\מחודש אם אתה צריך עזרה צור קשר בפרטי,
קצת עיסוק כמה שקלים אבל הרבה פחות ממטרו מנוע חדש או מחודש יכול להיות פה תוך מספר שבועות.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי Goas23; 28-12-2016 בשעה 15:21.
Goas23 משום מה לא ניתן לשלוח לך הודעה בפרטי... אם תוכל לשלוח לי הודעה אשמח..
עדכון -
לאחר פתיחה של הקרטר אכן נראה שמשהו חורר אותו מבחוץ. המנוע עבד ללא שמן ולכן נתחן מבפנים (פירורי קראנק וחלקים אחרים).
אין מנוס מלנסות ולמצוא מנוע אחר... מטרו לא מביאה מנועים קומפלט (ואולי טוב שכך מכיוון והמחיר שהם היו רוצים היה כעלות אופנוע חדש).
העובדה שהנזק קרה מבחוץ מחזקת את דעתי שלאופנוע הזה לא אתקרב יותר , אתקן ואמכור. אני לא מרגיש בטוח בכלל עם MT ולא אמליץ לרכוש , לא מתוך כעס אלא מתוך הרגשה כנה שהסיפור בקלות יכל להגמר אחרת...
אני מבין את התסכול אבל אם זה מנחם אותך מה שעף לך על הקרטר וחורר אותו היה מחורר קרטר של כמעט כל אופנוע כביש שלרוב נמצא חשוף כמו באופנוע שלך. למרבה הצער זה חוסר מזל נטו, וכמובן תודות למה ששכב על כביש 6 וחיכה לך.
משתתף בצערך הכלכלי.
ממבט חטוף נראה שהקרטר בMT דק מהרגיל + ללא הגנה לעומת אופנועים אחרים ששם האגזוז יושב וחוסם את הקרטר במלואו.