בדיוק ככה.
לבטל את החובה (וצד ג' אם יש) ולקבל החזר כספי על החלק היחסי שלא נוצל.
ולדווח במשטרה זה גם בשביל שיחפשו (וכן, לפעמים מוצאיםקרה לי אישית פעם)
זה גם נגד הפללה במי יודע מה שהב@י ז%^& עשו או יעשו עם המוטוציקל שגנבו, תפי על ה$%#^ שלהם.
לבטל את החובה, שיחזירו לו כסף.
בדיוק ככה.
לבטל את החובה (וצד ג' אם יש) ולקבל החזר כספי על החלק היחסי שלא נוצל.
ולדווח במשטרה זה גם בשביל שיחפשו (וכן, לפעמים מוצאיםקרה לי אישית פעם)
זה גם נגד הפללה במי יודע מה שהב@י ז%^& עשו או יעשו עם המוטוציקל שגנבו, תפי על ה$%#^ שלהם.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
אם יש נזק מעל 50% מהשווי הם מתחייבים לקנות ממך את הכלי ב- 90% מהמחירון.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
אני לא מכיר שום כלי שניזוק במרדף שלהם ויש לי הרגשה שזה בודדים בלבד אם בכלל.
הם מאטים את האופנוע ומכבים אותו מרחוק או באים ולוקחים אותו בלילה מאיפה שהוא נמצא. לא נראה לי שיש איזהשהוא מרדף בפועל. אולי מעקב ואז מתקרבים ומחכים שהוא יברח![]()
בלי לסטות מדי מהנושא, אחוזי ההצלחה הגבוהים של החבר'ה האלו הם בגלל זמן תגובה מהיר מאוד ביחס למקרה. רוב הכלים נתפסים תוך פחות משעה במקרים הארוכים יותר, יש מקרים קצרים הרבה יותר (קטנוע דיאלים שנתפס באיילון 5 דקות מרגע שהונע). שיטת העבודה השקטה יחד עם התגובה המהירה שלהם ושת"פ מאוד מוצלח שיש להם עם המשטרה, הם מה שמאפשר להם לשמור על הכלים עם מינימום נזק כיוון שלגנב אין מושג שהוא במעקב, ולרוב יחכו לו בנקודה מאוחרת יותר בנתיב הנסיעה שלו סיירים וניידות וכשיגיע אליהם יכבו לו את הכלי מרחוק ברגע שמגיע פיזית קרוב אליהם. התוצאה היא ברוב המקרים שגם הגנב נתפס בגלל שיטת הפעולה הזו והכלים כמעט ללא שריטה פרט לנזק שהגנב עשה בזמן הגניבה.
החסרון היחיד במקרים שמעורבת בהם משטרה הוא שברגע שמשטרה מעורבת היא לוקחת את הכלי ליום יומיים לזיהוי פלילי - וזה אומר גרריסט קבלן שלא אכפת לו לשרוט לך את כל האופנוע וחלקים שעלולים להיעלם מהאופנוע עד שתקבל אותו (קרה).
כמו שאני תמיד כותב בנושא, אני לא חושב שיש נכון להיום שירות ברמה שלהם בכל מה שקשור לביטחון של האופנוע.
זה לא נכון, חברים הזעקה האחרונה זו רק אשליה, לא מחזירים לך גרוש,
אני רציתי להתחבר למערכת שלהם במקום ביטוח מקיף, כאשר היה לי הויסטרום, אחרי שדיברתי איתם בטלפון
התברר שאין לא דובים ולא יער, זה בסה"כ מערכת לאיתור האופנוע במידה ונגנב וזהו!!!, הם מתחייבים ולעשות את המקסימום כדי להביא לך את האופנוע בחזרה תוך חודש ימים, אך פיצוי כספי לא תקבל לעולם.
חייב לציין שדיברתי איתם פעמיים עם 2 נציגים שונים, וקיבלתי את אותה התשובה.
אם אתה לא יודע אל תגיד סתם שטויות. יש כמה תוכניות אצלם בתעריפים שונים. בדומה לחברות ביטוח, חלק מהאופנועים הם לא מוכנים לבטח במסלול הזה משיקולים שלהם.
בתור מישהו שמנוי שלהם כבר הרבה שנים אני מוכן להראות לך את החוזה שלי איתם, מתחייבים ל-90% מהמחירון.
זה שלך ספציפית לא היו מוכנים לעשות את המסלול הזה לא אומר שהוא לא קיים.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
בטח גם עוד משתנים במשוואה, אזור מגורים, גיל, מצב כלכלי, דירת קרקע או בניין וכו'..
אתה חושב שאכפת לי חוזה?
חברה דו פרצופית אם כך, פעמיים התקשרתי ופעמיים קיבלתי את אותה התשובה, ואני לא חושב שויסטרום נחשב כאופנוע שטח.
בכל מקרה איתי הם הצליחו להפסיד לקוח.
נ.ב לא שאלו אותי אפילו איפה אני גר או מה הגיל שלי, או ניסיון, רק ידעו באיזה אופנוע מדובר, מאוד חבל שלא הקלטתי את השיחה, אך בטוח אעשה זאת בעתיד במידה ותהיה לי עוד שיחת בדיקה איתם.