נכתב במקור על ידי
אRני
תמיד נחמד לראות צרכנים דורשים מטכנולוגיה חדשה לעשות את מה שהטכנולוגיה הנוכחית לא מצליחה אחרי 150 שנות אבולוציה.
בקצרה, גם אופנוע חשמלי שאינו מהקצה העליון של הקשת ימלא בלי שום בעיה את כל הנסועה היומית של האדם הממוצע ומעבר לכך, בזול יותר (דלק בלאי טיפולים) ובנוחות גדולה יותר (מומנט רב וזמין כל הזמן, ללא תמסורות או וריאטור).
פה נסגרו כמעט כל הטענות שלכם כי פעם אחרונה שבדקתי אני עולה בבוקר על האופנוע ונוסע לעבודה, לא חוצה את העולם או יוצא לאימון לקראת הדקאר.
מה ש(היה)מפריע לי ביום-יום הם תדלוקים וטיפולים. מה שאופנוע חשמלי די חוסך ממך. לא צריך לנסוע למקום במיוחד ולעצור כדי לתדלק, למי שיש חשמלי זה קורה בעבודה או בבית, מה שלא רק חוסך כסף אלא גם זמן.
סטרלוק אתה בחור חכם אז אתה יודע איך נראית עקומת התפלגות נורמלית, בבקשה מקם את עצמך על עקומת הנסועה היומית לפני שאתה מגיב "אצלי אפילו הולך חזור זה בעייתי" כי זו טענה פופוליסטית ואתה יודע את זה. הנסועה שלך הרבה מעבר לאדם הרגיל, ספק אם אתה מייצג 5% מהאוכלוסיה.
ואני מזכיר שהרוב המוחלט של רוכבי דו"ג לא משתמשים בדו"ג לטיולי סוף שבוע או בכלל.
למי שחוצה את היבשת לארוחת בוקר ואז חוזר הבייתה דרך השטח - אופנוע חשמלי לא יתאים. אני מחזיק עוד אופנוע רק לטיולי סופ"ש ואני מבין שאני חריג בעניין הזה. אני, כמו סטרלוק, מייצגים אחוזון זעיר ובהחלט לא מייצג מקהילת הרוכבים.