ועוד שאלה, האם צילינדר 1 או 2 משנה לי בתור רוכב מתחיל או שלא לרדת עד כדי כך לפרטים?
מעוניין לקנות כלי בין 250-300 סמק לנסיעות עירוניות ובין עירוניות באופן שווה.
אני שוקל 105 קילו ומאוד רחב ולפעמים גם אקח את חברה שלי על האופנוע. כמובן שארגז אני אקנה כי צריך לשים את הקסדה/קניות איפה שהו.
מאוד מתעניין ב z250 וה300 כנל לגבי cb250f ןהcbr250r
השאלות שלי הן-
למה כל השוק מוצף בכלים 250 סמק יחסית חדשים עם קילומטרז נמוך ?
האם לא מייצרים cbr 250 חדשים יותר? ואם כן האם תהייה בעיה במוסך למצוא חלקי חילוף וכו?
ההבדל בין 250 ל300 סמק כזה משנה?
והאם כדאי ללכת על אופנוע נייקד עם תנוחת ישיבה זקופה או שהנינגה או הcbr גם טובים להתחלה?
התקציב הוא 20-25 נטו לכלי.
ועוד שאלה, האם צילינדר 1 או 2 משנה לי בתור רוכב מתחיל או שלא לרדת עד כדי כך לפרטים?
לדעתי אתה צריך אופנוע יותר גדול פיזית מהדגמים שציינת..
אתה יכול להמליץ על דגמים?
למה אתה צריך שרשור חדש?
כל התשובות נמצאות בשרשור הקודם שפתחת.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
לא יודע מה החלטת בסוף אבל cbr250 היה האופנוע הראשון שלי אחרי סדרה של קטנועים והחברה פשוט שנאה אותו.
אני לא כל כך מבין את ההגיון באופנוע עם נפח כזה. אם להרכיב ולקחת ציוד זה פקטור בהחלטה, הייתי הולך על קטנוע 250 חביב עם ABS או על אופנוע 650 מוגבל.
לגמרי,
קטנוע נוח יותר למה שציינת.
בהתייחס לסוגיית הכלים הרבים בשוק בנפח 250 סמ״ק, אזי זה נובע משיקול עלות הביטוח היקרה יותר שיש לשלם על כלי בעל יותר מ-250 סמ״ק. מאחר ואופנועים בעלי 250 סמ״ק הם לרוב סוג של פרווה על תקן אופנועי באדג׳ט / זונה עד לגדלת התקציב / רישיון, מי שיכול לשדרג משדרג ברגע שהוא יכול ולכן מדובר בכלים שהם בעלי תחלופה רבה.
כאמור בשרשור הקודם, אופנוע 250 סמ״ק לא יתאים לצרכים ולמידות שלך והתעקשות בעניין היא מיותרת. בנסיבות אלה ובהתחשב בתקציבך וברצונך בכלי חדש, לדעתי יהיה נכון יותר לפזול לכיוון קטנוע כגון DOWN TOWN 350 או דגם אחר וחזק יותר שיתאים לצרכיך בכפוף לתוספת התשלום בגין הביטוח. בעתיד כשיהיה לך תקציב נוסף אז תשדרג לאופנוע חדש בעל נפח גדול יותר שיתאם לרצונותיך מעבר לצרכים הבסיסיים.