ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
מה שרשמת זאת תשובת מחלקת המארקטינג למה הבולם באיכות ירודה, לא שזה לא נכון פשוט החצי הכוס המלאה לאותה בעיה.
לא יודע...חצי הכוס המלאה זו עדיין נקודת מבט חיובית בעולם או שזה השתנה ולא עודכנתי? אני שואל באמת, אולי אני אופנוען אופטימי מדי.
או שלא הבהרתי את הכוונה שלי מספיק טוב:
א. אני לא יודע איך אפשר לעשות כיוון מתלים מדויק בפורום (ואני עוסק בתחום, ככה, פה ושם )
ב. כיוון מתלים או בכלל SET UP של אופנוע הוא תהליך מאוד אינדיבידואלי עם כ"כ הרבה יותר פרמטרים מאשר קליקים בריבאונד.
ג. אני לא יודע איך אפשר לעשות כיוון מתלים מדויק בפורום.

כבר ציינת זאת בהתחלה וציינו זאת אחרים - אלה לא אופנועי ספורט. וכך יש להתייחס אליהם, הן מהצד והן ברכיבה. בנוסף, כן, הם לא מושלמים מבחינת תכנון הנדסי. עם זאת, גם כאן, ה"בעיה" עדיין עם נופך אינדיבידואלי. אני מכיר רוכבים שהתלוננו בדיוק כמו הפות"ש, ומכיר רוכבים שנכנסים על טרייסר סטוק לחלוטין לפנייה ב-200 קמ"ש והאופנוע לא מצייץ (והם לעיתים רוכבים יחדיו, זה מה שהכי מעניין). בדיוק כמו שיש רוכבי BMW שיגדירו את הכתום שלך כ"הרבה פחות מעודן" ו"אי אפשר להשוות בנוחות". או מי שרוכב על F800ST, לא בדיוק ממריץ האדרנלין האולטימטיבי (ולא משנה כמה ווילי'ס דפק איתו כריסטיאן פייפר האלוהי), וסדרת ה-MT פשוט לא עשתה לו את זה - שלא לומר העירה אצלו תחושת מרמור עקב "מחלת הסרטן" הקשה של הדרק היפני (ותקן אותי אם אני טועה). אינדיבידואלי. אבל קליקים לבדם לא יצילו את מי שה-MT רך וחסר שיכוך בשבילו, ואני בטוח שכל המשתתפים כאן מבינים זאת.