ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
אבל בעיני, GN לא ראוי להיקרא אופנוע בכלל. זה קטנוע עם הילוכים... XEVO250 מראה לו את האגזוז בזינוק, במהירות סופית ואפילו בכביש מפותל. אז מה בדיוק "אופנוע" בו?
כשאפשר לקנות ק.ט.מ דיוק 200 משומש בקצת יותר מ-10K, אני לא מבין איך אפשר לרצות לקנות GN.
לכאורה, אתה מגבה את העמדה שלך בנתונים אובייקטיבים (שאבסלוטית הם נכונים), אבל תוך כדי קריאה עולה לי המחשבה שייתכן והשוואה זו "מפספסת" את הנקודה, אם יש כזו בכלל, והשאלה שהעלה פות"ש. לי אישית קשה להתעלם מההתייחסות הרגשית בכל שיקול קניית אופנוע באופן כללי, ובמיוחד בשרשור הספציפי הזה, שבו אחד הקריטריונים המרכזיים הוא "ריגוש" כפי שהוזכר.
אפשר למצוא המון חן ונוסטלגיה בכלים ישנים "נחותים" בכל פרמטר, שמחזירים אותנו לחוויה מאוד ראשונית, בלתי אמצעית ולא מתווכת ע"י שומרי סף אלקטרוניים. וזה לגמרי מובן.
לפני כמה שבועות, יצא לי לרכב על ב.מ.וו R90 מודל 74', שהוא בצורה כזו או אחרת הסבא-רבא של האופנוע המודרני שאני רוכב עליו היום. הוא נחות גם בכל פרמטר: לא בולם, לא סופג ונמרח בסיבובים, אבל זו הייתה חוויה מטלטת, בהמון מובנים, ולגמרי מחוללת המון רגש. לא בטוח בכלל אם ארוץ מחר לחפש לי אחד כזה לשיפוץ ושימור, אבל בהחלט מבין את המכורים לז'אנר.