עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 22 מ 22

אשכול: Suzuki GN250 - מספר שאלות

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    ....אלה כלים, שלפחות פעם (לפני 20-25 שנה) היו מגניבים, נחשקים וכיפיים. GN לא היה כזה מעולם.
    כנראה שההגדרות שלנו שונות כי כשאני רכבתי על GN הוא היה מגניב בעיני. יצא לי גם לרכב על אופנועים יותר קטנים וחלשים (הונדה הירו 125 למשל) ועדיין הם היו אופנועים לכל דבר ונתנו תחושה של אופנוע ולא קטנוע. התרגלת לטוב מידי...

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    כנראה שההגדרות שלנו שונות כי כשאני רכבתי על GN הוא היה מגניב בעיני. יצא לי גם לרכב על אופנועים יותר קטנים וחלשים (הונדה הירו 125 למשל) ועדיין הם היו אופנועים לכל דבר ונתנו תחושה של אופנוע ולא קטנוע. התרגלת לטוב מידי...
    תשמע, היה לי MZ301... אפילו רכבתי עליו איזה אלף קילומטר.
    לעבודה העדפתי להגיע באוטובוס ולא איתו.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    תשמע, היה לי MZ301... אפילו רכבתי עליו איזה אלף קילומטר.
    לעבודה העדפתי להגיע באוטובוס ולא איתו.
    זה כי הוא פח. כמו ג'אווה. הכלים שהזכרתי טובים ממנו ללא השוואה.

ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    זה כי הוא פח. כמו ג'אווה. הכלים שהזכרתי טובים ממנו ללא השוואה.
    מבחינת מנוע, ה-MZ301 לא רואה את ההונדה CB250, שבתורו עדיף על ה-GN...
    ראה מגזין "מוטו" גיליון 61
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    מבסוט בשבילך - אבל לא יכול להבין אותך.
    עוד 100-120 שקל בחודש זה "קריעה בכיס"? זה מחיר של יציאה אחת לפאב.
    בתמורה מקבלים יכולת בינעירונית, נוחות משופרת, ואורך חיים כפול למנוע (כי מגלים מצבים נוספים לידית הגז חוץ מ ON ו-OFF).
    צריכת הדלק היא גם פונקציה של סגנון רכיבה. GS500 הראה אצלי באופן עקבי 1/22, בשיוט על 110-120 - אחרי שכיוונתי לו שסתומים וקרבורטורים. תשייט במהירויות האלה עם GN - אני בספק שתראה צריכה טובה בהרבה... לפני שייתפס לו המנוע.

אני מתנצל מראש אם אני פוגע במישהו - אבל בעיני, GN לא ראוי להיקרא אופנוע בכלל. זה קטנוע עם הילוכים, מאין וספה PX שלא ניתן להצמיד עליה את הברכיים. אין לו מתלים, אין לו ברקסים, אין לו מנוע ואין לו שלדה. XEVO250 מראה לו את האגזוז בזינוק, במהירות סופית ואפילו בכביש מפותל. אז מה בדיוק "אופנוע" בו?

כשאפשר לקנות ק.ט.מ דיוק 200 משומש בקצת יותר מ-10K, אני לא מבין איך אפשר לרצות לקנות GN.
    אוקיי אוקיי, אז אני חושב שעליתי על שורש הבעיה, מדוע אינך מבין אותי.

100 ש"ח יציאה לפאב זו לא 'קריעה בכיס', זה כבר חור שהתפתח לגרב ולנעל עבורי.. אני מגיע לשעה שמחה ושותה ליטר בירה ב20 ש"ח. הפופקורן וצ'ייסר ערק על חשבון הברון. עכשיו ייתכן והבילוי שלך נראה שונה, והתפריט הינו עשיר יותר ופה בדיוק נעוץ ההבדל - הצרכים ואופי השימוש, לדעתי, שאני ופות"ש חולקים יחדיו. משהו פשוט ועדיף שיעלה גם חיוך על הפנים.

אני לא מחפש להראות את האגזוז לאף אחד. להפך, הייתי מעדיף להשתהות רגע על הפנים של הנהגת לידי.
    לא מחפש מהירות סופית ולא סקאלה סגורה. מחפש להגיע מא' לב', מבלי לעמוד בפקקים, מבלי לחפש חנייה 15 דק' ולחייך בקסדה.
    כביש מפותל? במקום לחנות ולשתות קפה ב'ברבהר' לפני כולם, אני מעדיף לחתוך לשביל מול מכבי-האש של בר-גיורא. יש שמה ואדי עם מטעי זיתים לכל אורכו וח'ירבה של מבנה אבן ישן, שמה אני אוהב לשתות את הקפה-טורקי-על-גזייה שלי עם ערגליות תות.

אתה מבין? אם אתה חושב על ברקסים משוכללים, מתלים חדישים והשכבות בסדום-ערד, אותי כל מה שמעניין זו רכיבה עם 70 בשפיץ של המחוג.
    הכל עניין של צרכים ואופי השימוש מבחינתי. לכן, בינתיים, נשאר חלוקים בדעותינו.

ואני כבר יודע מה אתה הולך לשאול, אז תרשה לי לענות מראש -
    ה'חורקו' נמצא בסמטה הקטנה של רחוב בן-סירא בירושלים. יש חנייה בשפע לאופנוע, והבירה הראשונה עלייך. שעה שמחה עד עשר וחצי. אפשר לאחר.

ציטוט נכתב במקור על ידי van.hezkel צפיה בהודעה
    אוקיי אוקיי, אז אני חושב שעליתי על שורש הבעיה, מדוע אינך מבין אותי.

100 ש"ח יציאה לפאב זו לא 'קריעה בכיס', זה כבר חור שהתפתח לגרב ולנעל עבורי.. אני מגיע לשעה שמחה ושותה ליטר בירה ב20 ש"ח. הפופקורן וצ'ייסר ערק על חשבון הברון. עכשיו ייתכן והבילוי שלך נראה שונה, והתפריט הינו עשיר יותר ופה בדיוק נעוץ ההבדל - הצרכים ואופי השימוש, לדעתי, שאני ופות"ש חולקים יחדיו. משהו פשוט ועדיף שיעלה גם חיוך על הפנים.

אני לא מחפש להראות את האגזוז לאף אחד. להפך, הייתי מעדיף להשתהות רגע על הפנים של הנהגת לידי.
    לא מחפש מהירות סופית ולא סקאלה סגורה. מחפש להגיע מא' לב', מבלי לעמוד בפקקים, מבלי לחפש חנייה 15 דק' ולחייך בקסדה.
    כביש מפותל? במקום לחנות ולשתות קפה ב'ברבהר' לפני כולם, אני מעדיף לחתוך לשביל מול מכבי-האש של בר-גיורא. יש שמה ואדי עם מטעי זיתים לכל אורכו וח'ירבה של מבנה אבן ישן, שמה אני אוהב לשתות את הקפה-טורקי-על-גזייה שלי עם ערגליות תות.

אתה מבין? אם אתה חושב על ברקסים משוכללים, מתלים חדישים והשכבות בסדום-ערד, אותי כל מה שמעניין זו רכיבה עם 70 בשפיץ של המחוג.
    הכל עניין של צרכים ואופי השימוש מבחינתי. לכן, בינתיים, נשאר חלוקים בדעותינו.

ואני כבר יודע מה אתה הולך לשאול, אז תרשה לי לענות מראש -
    ה'חורקו' נמצא בסמטה הקטנה של רחוב בן-סירא בירושלים. יש חנייה בשפע לאופנוע, והבירה הראשונה עלייך. שעה שמחה עד עשר וחצי. אפשר לאחר.
    יאללה, באיזה יום שמח ב'חורקו'?
    ואני מאחל לך DR650 לאופנוע הבא. נשמע תפור עליך
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    יאללה, באיזה יום שמח ב'חורקו'?
    ואני מאחל לך DR650 לאופנוע הבא. נשמע תפור עליך
    יום שני הוא היום השמח השלי,
    קדימה, רוכב! שים ארבע-פעימותיך אל הבירה!